Accident cu mai multe victime la Timisul de Sus, in judetul Brasov. Jeepul in care se afla realizatorul TV Serban Huidu si familia sa circula dintre Predeal spre Brasov, a intrat pe contrasens si a lovit un autoturism Dacia Logan. Doua persoane din Logan au murit.
Accidentul s-a produs la ora 11.55 pe de DN1. Masina condusa de Serban Huidu a depasit neregulamentar, a intrat pe contrasens lovind un Logan. Soferul si un pasager din autoturismul Logan au decedat. O a treia persoana din Logan a fost grav ranita.
"Un bucurestean de 35 de ani care conducea un jeep a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un Logan care circula din sens opus. Din pacate, doi pasageri din Logan au murit si un pasager este grav ranit", a declarat Ciprian Streja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov.
Serban Huidu, sotia sa si cei doi copii ai lor au fost transportati la spital.
"Victimele au fost transportate la spital de catre echipajele SMURD. Doua persoane au decedat. Cinci persone au fost transportate la spital. Una e in stare grava celelalte acuza politraumatisme", a declarat Ciprian Streja, purtator de cuvant ISU Brasov.
Din primele informatii furnizate de politisti, vinovat de producerea accidentului se face realizatorul de televiziune Şerban Huidu.
"Cercetarile vor stabili cine se face vinovat. Din primele verificari accidentul s-a produs din vina exclusiva a bucuresteanului care a intrat pe contrasens", a declarat Liviu Naghi, de la Politia Brasov.
Traficul nu e blocat in zona, se circula pe un singur fir, alternativ.