Filiala Gorj a Partidului Conservator si-a intocmit liste electorale pentru eventuale alegeri anticipate, deputatul Pantelimon Manta figurand pe locul al doilea, a declarat ieri Constantin Facea, vicepresedintele organizatiei.
Facea a spus ca, la cererea sa, el figureaza pe primul loc pe lista pentru Senat, deciziile fiind luate in cadrul Biroului Judetean al filialei si inaintate conducerii centrale a partidului. El a mai precizat ca liderul interimar al organizatiei, Valentin Mogoe, se afla pe primul loc la deputati, iar actualul deputat Pantelimon Manta este trecut doar pe locul al doilea.
Vicepresedintele PC Gorj a mentionat ca filiala si-a intocmit liste si cu viitorii candidati pe care ii va sustine pentru consiliul judetean.
Pantelimon Manta sustine ca nu a stiut nici o clipa despre lista electorala si ca nu a fost consultat de nimeni in acest sens. El a spus ca, in aceste conditii, este cazul sa isi revizuiasca atitudinea fata de colegii sai si sa se gandeasca mai serios daca ramane sau nu membru al filialei. (A.M.)