Cautare

470 de rezultate pentru "inundatii" (2.89 secunde)
Initial, presedintele Basescu a intentionat sa-si petreaca ziua de nastere pe podul de la Maracineni din judetul Buzau, reconstruit dupa inundatii.
In replica, presedintele Comisiei de administratie si mediu a Camerei, Sulfina Barbu (PDL), a tinut sa precizeze ca, in timpul cabinetului Boc, au fost demarate lucrari considerabile de consolidare si ridicare a unor diguri menite sa limiteze riscul de inundatii, considerand acuzatia lui Varga drept justificata.
Din acest minister vin oamenii care au avut comportament eroic la incendii, la inundatii de aici vin politistii care lupta cu sacrificii enorme in lupta cu crima organizata.
Basescu anunta iertarea de 80% din datorie exact in anul in care Romania trecea prin inundatii catastrofale, ale caror pagube s-au ridicat la peste 100 milioane USD.
In mai 1970, cand Romania a fost lovita de mari inundatii, Guvernul Chinei i-a oferit un ajutor in valoare de 52.600.000 yuani (echivalentul a aproximativ 25.000.000 de dolari americani), reprezentand aproximativ o treime din ajutorul primit atu¬nci de Romania.
Masura este menita sa creasca numarul de locuinte din tara care trebuie asigurate in mod obligatoriu impotriva a trei riscuri, cutremure, alunecari de teren si inundatii, termenul-limita stabilit de Ministerul Administratiei si Internelor fiind 15 iulie.
Te lovesti de tot felul de probleme si te confrunti cu tot felul de oameni si pentru toti trebuie sa gasesti o rezolvare, uneori destul de repede, spre exemplu in cazul unei inundatii.
Vrei sa le spui oamenilor ca exista risc de inundatii, in acelasi moment din biserica tasneste preotul satului smulgandu-si parul si barba si urland ca vine sfarsitul lumii.
Va fi prezent la televiziunile mogulilor - pupincuristii platiti la televiziunea publica nu i-au adus nici un beneficiu, se va afla in piete, la inundatii, in cartiere, pe sosele, peste tot unde sunt votanti.
seminarii tehnice derulate impreuna cu Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta si primariile din localitatile aflate in zone de risc si aplicatii in spatiu public, in cadrul carora vor fi prezentate dotarile si serviciile specializate IGSU, precum si serviciile Habitat for Humanity Romania (kit-uri de urgenta, adaposturi de urgenta, metode de reconstructie dupa inundatii), prin care se pot preveni si pregati comunitatile in vederea reducerii riscului la dezastre.
In noaptea de 31 decembrie 2005, cu cateva minute inainte de intrarea in noul an 2006, pe scena amplasata in fata Teatrului National, Raed Arafat este decorat de catre presedintele Romaniei, Traian Basescu, cu Ordinul National ‘Pentru Merit‘ in grad de Ofiter, pentru eforturile depuse in actiunile de salvare a oamenilor la inundatii si pentru eforturile depuse zi de zi pentru salvarea vietilor a numerosi romani.
Fie ca e la minister, fie ca e la Guvern, fie ca vorbeste despre importanta Politiei sau despre inundatii, Oprea citeste ce ii scriu altii.
Astfel, autoritatile ar urma sa verifice cum au fost folosite cele 1.520 de miliarde de lei alocate in perioada 2000 - 2004 pentru lucrari de amenajari hidrotehnice. Tariceanu a vizitat saptamana aceasta zonele din judetul Timis afectate de inundatii. (D.E.)
Pe de alta parte, potrivit reprezentantului asiguratorilor, daca este vorba de o zona in care la doi-trei ani sunt inundatii, nu va exista nici o societate de asigurare care sa preia un astfel de risc, considerat neasigurabil.
Conducerile localitatilor unde exista pericolul producerii unor inundatii, respectiv Sendreni, Independenta, Tudor Vladimirescu si Fundeni si-au luat masuri de precautie, organizind oamenii pentru paza digurilor.
A inceput reconstructia caselor distruse de inundatii Borbely a mai spus ca ieri au inceput in 12-13 localitati lucrari de reconstructie a caselor din zonele calamitate.
cutremur, inundatii. Tocmai de aceea, reintroducerea obligativitatii asigurarii locuintelor are tot mai multi adepti. Un studiu realizat de compania de cercetare a pietei Sensimark arata ca aproape jumatate dintre bucuresteni (46,3%) se tem de avarierea locuintei, indiferent de cauza distrugerii (cutremur, incendiu, explozie).
Asta si pentru ca autoritatile bucurestene au recunoscut recent ca nu ar face fata unui eventual cutremur sau vreunei inundatii.
"Din cele 435.000 de hectare de teren agricol cultivat cu diverse culturi afectate de inundatii, doar 97.500 de hectare sint calamitate, iar din suprafata totala cultivata cu griu doar 8% este afectata.
De altfel, aceste numere de telefon au fost utilizate si la recentele inundatii din Banat si s-au strans, potrivit oficialilor, miliarde de lei.
google-analytics.com