Cautare

470 de rezultate pentru "inundatii" (3.04 secunde)
In plus, Primaria Eforie nu a primit inca fondurile necesare acoperirii in intregime a pagubelor produse de inundatii luna trecuta (pagubele insemnand nu doar cele 15 case afectate, ci si strazile si canalele distruse), care se ridica la suma de peste 80 de miliarde lei.
In pericol de a fi din nou inundati In plina iarna rromii din Toflea se tem de faptul ca o crestere brusca a nivelului paraului care traverseaza ar putea duce la inundatii, asa cum s-a intamplat nu cu mult timp in urma.
Acesta a adaugat ca prioritara este si identificarea de locatii pentru construirea de gradinite - una cu orar prelungit si una cu orar normal, respectiv deblocarea fondurilor pentru proiectul canalului colector, care ar pune la adapost localitatea de inundatii.
Avand in vedere situatia grea prin care trec familiile din zonele afectate de inundatii, primarul Mangaliei a dispus amplasarea unui cort special in piata Republicii din municipiu pentru a colecta produse ce pot veni in sprijinul sinistratilor.
In conditiile in care in ultimii ani am vazut culturi nimicite de seceta sau inundatii, dar si animale decimate din cauza gripei aviare, este evident ca fermierii trebuie ajutati financiar sa ia masuri suplimentare pentru a se asigura in cazul unor calamitati.
Presedintele Traian Basescu a mai fost la Doljesti, dar si la Tamaseni, judetul Neamt, in data de 4 august, cand i-a asigurat pe localnici ca vor primi fonduri de la Guvern pentru reconstructia caselor afectate de inundatii.
Pagubele din agricultura, silvicultura si imbunatatiri funciare sunt estimate la aproximativ 188 de milioane lei, iar o prima evaluare a costurilor totale de reconstructie indica faptul ca efortul financiar necesar reconstructiei in zonele afectate de inundatii se apropie de circa 500 milioane euro.
Am luat legatura cu organizatia PSD din Suceava si i-am rugat sa ne indice o serie de localitati care au fost puternic afectate de inundatii, dar unde ajutoarele care s-au strans au ajuns mult mai greu.
"Cand eram la inundatii, la confluenta Trotrus-Siret, apare la un moment dat un nor de praf de pe un drum lateral.
Liderul PSD i-a criticat si pe presedintele Traian Basescu, si pe premierul Calin Popescu-Tariceanu, 'care isi pun cizmele de ochii lumii' si se cearta la televizor cu o batranica afectata de inundatii sau promit, tot la televizor, ca Guvernul va fi restructurat.
Din fericire, 800 de imobile au fost afectate usor de inundatii, dar sunt multi tecuceni care nu au avut norocul asta", ne-a declarat primarul Tecuciului, Eduard Finkelstain.
Din fericire, 800 de imobile au fost afectate usor de inundatii, dar sunt multi tecuceni care nu au avut norocul asta", ne-a declarat primarul Tecuciului, Eduard Finkelstain.
A fost incheiat, de asemenea, un protocol privind reducerea riscului de inundatii pe raul Bahlui si amenajarea albiei raului in municipiul Iasi, simultan cu efectuarea unor lucrari de dezvoltare a infrastructurii de agrement si turism pe cursul urban al raului, in centrul municipiului.
Poate, in felul acesta, n-o sa mai fie nevoie de tragedia mortii unor oameni si de vieti distruse dupa inundatii, ca sa constatam ca banii pentru diguri s-au dus la sali de sport, pentru a ajunge in buzunarele unor clienti politici.
A evitat seful statului sa se intalneasca cu primul-ministru la inundatii, asa cum a speculat presa, observand paralelismul traseelor celor doi prin localitatile sinistrate?
Vreau sa va asigur ca aceste actiuni vor continua, nu neaparat cu presa si nu neaparat cu foarte multa laudarosenie, dar faptul ca sambata am reusit, pentru cei poate cel mai loviti de inundatii, sa facem cat de putin a putut sa faca PSD-ul, cred ca este un lucru bun si cred ca orice fel de efort guvernamental, neguvernamental, politic sau nepolitic este binevenit in aceasta perioada.
Primul reprezentant al Guvernului in teritoriu a pregatit deja o solicitare catre Executiv, in care mentionat motivele pentru care nu pot fi efectuate restructurari. Solicitarea va fi trimisa spre Capitala dupa rezolvarea problemelor provocate de inundatii.
In vederea ajutorarii persoanelor afectate de inundatii se implica si societati comerciale, cetateni si reprezentanti ai institutiilor publice.
inundatii. Rafuiala in interiorul partidului de guvernamant atinge cote de paroxism. Ceea ce a vazut toata lumea la organizatia din Constanta este expresia unor lupte uriase intre gastile care vor sa acapareze total PDL.
Planurile diabolicului Base au cam fost date peste cap de inundatii si de aceea a inceput sa-l mai cheme putin pe DD pe la DNA iar.
google-analytics.com