revistablogurilor.ro: Pentru cei care cred ca neica nimeni Gabriel Oprea il va trada pe Victor Ponta (Autor: Cristi Teodorescu)
Tot vad, de vreo doua luni incoace, diverse scenarii puse la cale de tot felul de naivi. Politicieni, analisti, jurnalisti, toti spun ca Gabriel Oprea il va trada pe Victor Ponta pentru a-i aduce la guvernare pe liberali.
Hai, sa vedem cine e Gabriel Oprea si ce reprezinta UNPR? Oprea e generalul care nu s-a remarcat cu vreo fapta militara, e drept nici nu am fost in vreun razboi, nu are habar de vreo limba straina, pe cea romana o face praf la fiecare cuvantare, iar despre discursurile pe care le citeste, ce sa mai vorbim?!
Omul nu poate deschide gura daca nu are ceva scris pe foaie. Fie ca e la minister, fie ca e la Guvern, fie ca vorbeste despre importanta Politiei sau despre inundatii, Oprea citeste ce ii scriu altii. Omul are atata minte ca nu poate sa scoata, din capul lui, cateva cuvinte pentru interesul national.
Sa zicem ca neica nimeni Oprea il tradeaza pe Ponta. Si, ce o sa faca? Merge cu UNPR-ul singur in alegeri? Nu o sa mai intre in Parlament, acesta va fi rezultatul. Sau, se lipeste de PNL? Pai, ii dau liberalii ce ii da PSD? Voi sunteti naivi daca credeti asta!
Si, asa, repede, ziceti 3 parlamentari de la UNPR pe care i-ati vota! Asa-i ca sunteti naivi daca mai credeti ca UNPR poate exista fara PSD?