Cautare

470 de rezultate pentru "inundatii" (3.90 secunde)
Medicii de familie au fost mobilizati In cursul zilei de ieri, toti medicii de familie din localitatile doljene riverane Dunarii au fost mobilizati si va trebui sa asigure permanenta la locurile de munca pe perioada cat se va mentine alerta de inundatii.
La solicitarea mai multor prefecturi, inclusiv cea din Dolj, guvernul a aprobat acumularea, in regim de urgenta, a unor cantitati de alimente, pentru interventii operative in sprijinul populatiei afectate de inundatii, a anuntat ministrul Vasile Blaga.
Ei au plecat pe la casele lor inca de miercuri dupa-amiaza, pentru a se pregati de Paste sau pentru a-i ajuta pe sinistratii in urma recentelor inundatii, dupa cum au invocat consilierii parlamentari.
Cei aproximativ 300 de elevi din localitatea doljeana Rast, zona afectata aproape in totalitate de inundatii, invata de ieri, o data cu reinceperea cursurilor, la Scoala nr.
Proiectul european privind imbunatatirea infrastructurii de legatura Rast-Lom ar putea fi zadarnicit de inundatiile care au devastat localitatea Rast.
"Nu m-am dus ca mi se face rau" Spusele presedintelui PSD Dolj, cum ca parlamentarii partidului s-ar fi intrecut in vizite in zonele sinistrate au fost contrazise insa de afirmatiile deputatului Claudiu Manda, care a recunoscut initial ca nu a fost in localitatile afectate de inundatii.
Trebuia sa fie la inundatii. A venit aici ca sa-si apere scaunul si privilegiile? Este cercetat penal pentru evaziune fiscala.
Ultima gaselnita a pesedistilor pentru a mai castiga ramasite din capitalul electoral pierdut la alegeri ii apartine deputatului de Dolj Valeriu Zgonea, care vrea sa blagosloveasca primariile localitatilor afectate de inundatii cu 25 de calculatoare, imprimante, faxuri, xeroxuri, birouri si scaune pentru linistea sinistratilor dornici sa joace un joc pe calculator sau sa trimita rudelor via fax imagini cu casele daramate de ape.
Presedintele PD, Emil Boc, impreuna cu ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, i-au adus flori lui Traian Basescu si i-au transmis urari de acasa. Cu Vasile Blaga, presedintele a discutat despre situatia celor afectati de inundatii.
Potrivit subprefectului, deputatul PNL il suna in miez de noapte si ii ordona sa se duca pe diguri ca sa apere comunele Doljului de inundatii si apoi sa-i raporteze situatia.
Vibratia lui 6 se afla sub semnul Apei. Lipsa armoniei in aceasta casa poate declansa diverse defectiuni la tevile de apa, iar pe termen lung chiar inundatii.
Indiferent care este adevarul, de mentionat ca, in cadrul aceleasi conferinte de presa, deputatul PD Laurentiu Mironescu a anuntat ca Guvernul a aprobat saptamana trecuta finantarea mai multor lucrari de reabilitare a unor scoli din judetul Constanta, scoli care au fost afectate de inundatii.
"Pe 1 iunie, de Ziua Internationala a Copilului, vom prezenta la Slatina spectacolul 'Cantaretii din Bremen', iar la Casa Studentilor din Craiova - spectacolul 'Danila Prepeleac' - la care intrarea va fi libera pentru toti copiii afectati de inundatii.
La aceasta conferinta s-au purtat discutii pe probleme de mediu, inclusiv calitatea si cantitatea apei din Romania, pe inundatii si gestionarea acestora, eroziunea coastei Marii Negre, eforturile de restaurare a terenurilor mlastinoase din Delta Dunarii si de la Marea Neagra, managementul integrat al bazinelor de colectare a apei, mineritul regional, inchiderea minelor si managementul riscului materialelor periculoase in cadrul industriei de minerit din Romania.
Autoritatile doljene trebuie sa gaseasca bani pentru finantarea reconstructiei locuintelor devastate de inundatii, iar un prim pas in acest sens va fi facut astazi de prefectul Nicolae Giugea.
In declaratia sa, parlamentarul bihorean a mai subliniat faptul ca "daca cineva imi spunea in ianuarie 2005, ca in Romania vor fi doi ani consecutivi de inundatii si atatea calamitati catastrofale, ca va ajunge si la noi epidemia mondiala a gripei aviare, ca si multe alte probleme majore si ca, in acest context negativ, pe care Romania nu l-a mai avut niciodata dupa 1990, Guvernul Tariceanu va reusi nu doar sa rezolve problemele si sa anuleze decalajele, ci sa isi indeplineasca si obiectivele din calendarul aderarii, trebuie sa va marturisesc, sincer, ca as fi spus ca eu cred in aceasta echipa, dar aveam, sigur, inima stransa ca asa ceva va fi si posibil".
Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, a declarat ca o parte din suma va fi alocata atat localitatilor afectate de inundatii, cat si celor care au gazduit sinistrati.
Autoritatile prefera turismul, nu agricultura Nici specialistii prezenti la intalnire nu au fost de acord cu o simpla refacere a digurilor avariate de inundatii.
In rest, omul cauta sa se salveze in caz de cutremure, inundatii, catastrofe de genul pentru ca bioinstinctualitatea primara ii dicteaza acest lucru, sa-si conserve viata.
un razboi mare, cutremure, inundatii, seceta, foamete, boli si stapanirea ruseasca. In exemplele de mai sus, am interpretat presupuse miracole religioase in termeni ufologici.
google-analytics.com