Cautare

912 de rezultate pentru "imobiliare" (8.41 secunde)
"Nu este o lege care face referire la o anumita categorie, ci impotriva clientelei politice care se ocupa de tepele imobiliare", a adaugat liderul PC.
Caci incendiul deschide calea oricarei afaceri imobiliare. ... Incendierea este semnul deplinei maturizari a mafiei imobiliare. Cand afacerile, in acest domeniu, au ajuns la folosirea incendiului, se poate spune ca, da, suntem in randul lumii...
Piata investitiilor imobiliare, sub toate formele de finantare existente, va avea in continuare o crestere semnificativa, intrucit exista proiecte noi, in special rezidentiale, care au fost incepute in anii anteriori.
Tranzactiile imobiliare au intrat in declin de aproximativ doua luni deoarece aproape nimeni nu mai vrea sa-si vanda apartamentul proprietate personala.
Astfel, de la 1 aprilie 2005, impozitele pe tranzactii imobiliare efectuate de persoanele juridice vor creste de la 10% la 16%. De altfel, autoritatile intentioneaza sa impoziteze si tranzactiile imobiliare ale persoanelor fizice.
Astfel, de la 1 aprilie 2005, impozitele pe tranzactii imobiliare efectuate de persoanele juridice vor creste de la 10% la 16%. De altfel, autoritatile intentioneaza sa impoziteze si tranzactiile imobiliare ale persoanelor fizice.
Reprezentantii Finantelor Publice au stabilit ca tranzactiile imobiliare pe care Cuciureanu le-a derulat cu bunurile societatii Amiral ar fi creat statului un prejudiciu de peste un miliard de lei.
"Cel mai probabil la 1 mai, si nu 1 aprilie, va fi introdusa cota de impozitare de 10% in cazul cistigurilor de pe piata de capital, cele din tranzactiile imobiliare precum si la dobinzile bancare ", a spus Ionut Popescu.
“Intr-o prima faza, vom finanta doar imobile deja construite, precum hale industriale, cladiri de birouri, centre comerciale sau hoteluri, urmand ca o data cu perfectarea legislatiei privind leasingul sa ne orientam atentia si spre proiecte imobiliare“, a precizat coordonatorul de vanzari al companiei, Aurelian Madem.
Noi am luat sase hectare de teren si aveam nevoie sa fie compact. Cert este ca e de viitor piata afacerilor imobiliare", a declarat directorul CE Rovinari, Ion Pisc.
Agenţia Domeniilor Statului a vindut Agrozoocom Decebal pentru doar patru miliarde de lei unei agenţii imobiliare cu un singur angajat. ... California SRL are ca obiect de activitate inchirierea şi subinchirierea bunurilor imobiliare, fiind firma prin care italianul cumpără
Totusi, in cazul creditelor de 15-20 de ani (cele imobiliare, de pilda) este de preferat moneda europeana dat fiind faptul ca intre timp Romania va trece la euro.
Industria constructiilor si cea a serviciilor imobiliare sunt dominate de munca la negru si reprezinta principala forma de concurenta neloiala ce poate fi interpelata si ca ajutor de stat, sunt de parere specialistii din domeniul imobiliar.
In opinia lui, masura luata de banca centrala vine pe un fond de cvasiblocaj al pietei imobiliare, generat de o oferta scazuta, care acoperea doar 20% din cerere. ... In replica, Ricardo Franc, directorul unei mari agentii imobiliare, ne-a declarat ca acest rationament nu poate fi adevarat.
Iar acesta nu este un lucru tocmai fericit ", a declarat presedintele Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare (UNIM), Gabriel Zamfir. ... "La nivelul actual al preturilor, tot mai putini accesau un credit prin intermediul bancilor pentru locuinte ", a subliniat reprezentantul agentiilor imobiliare.
La randul sau, Liviu Ureche, presedintele Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare (ARAI), este de parere ca dupa ieftinirile din aceasta vara se poate spune ca preturile apartamentelor au revenit in sfarsit la normal. El ne-a mai spus ca blocajul aparut a daunat mult pietei imobiliare.
Mai trebuie spus ca angajamentele de plata lunare, respectiv principalul si dobanda decurgand din credite pentru investitii imobiliare, precum si din alte contracte de natura creditului pentru investitii imobiliare, indiferent de creditor, nu vor putea sa depaseasca 35% din veniturile nete ale solicitantului si familiei acestuia.
Dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, tranzactiile imobiliare si meditatiile date de profesori vor fi scutite de plata taxei pe valoare adaugata.
Artur Silvestri, analist al pietei imobiliare, ne-a declarat ieri ca Romania va mai fi un paradis imobiliar inca doi-trei ani de acum inainte. El ne-a mai explicat ca afacerile cu imobiliare sunt de continuitate, iar unele segmente de piata sunt mai dinamice, altele mai putin dinamice.
Asa reiese dintr-un studiu asupra pietei imobiliare din Romania, realizat de Eurisko si preluat de portalul Euractiv.
google-analytics.com