Cautare

912 de rezultate pentru "imobiliare" (3.51 secunde)
O afacere de proportii are nevoie de spatii imobiliare pe masura. ... In privinta spatiilor de depozitare, Catalina Patrichi, directorul executiv in cadrul unei agentii imobiliare, ne-a declarat ca in Bucuresti cererea pentru astfel de spatii este cu 50% mai mare decat oferta.
Prin validarea de catre BNR a noilor norme de creditare propuse, începând din 14 mai, Alpha Bank România a redus avansul minim solicitat la acordarea creditelor imobiliare/ipotecare Alpha Housing de la 25% la 15% (cu posibilitatea de a fi redus si mai mult, în functie de valoarea tranzactiei si a garantiilor imobiliare).
Pana la data de 25 a fiecarei luni, notarii publici au obligatia platii impozitului pe veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal, incasat in luna precedenta, pe baza de ordine de plata pentru trezoreria statului (OTP), a declarat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Astfel, potrivit site-ului Global Property Guide, Romania are una dintre cele mai atractive piete imobiliare din Europa de Est, alaturi de Turcia, Bulgaria si Ungaria, cu un randament relativ ridicat, de 8,17% in Bucuresti.
Potrivit reprezentantilor agentiilor imobiliare din Constanta, in iunie 2007, pentru aceleasi zone chiria pentru o garsoniera a ajuns la circa 200 - 250 de euro.
Agentiile imobiliare se plâng ca au efectuat foarte putine tranzactii de la începutul anului tocmai din cauza preturilor prohibitive pentru populatia cu venituri medii. ... O influenta mare o vor avea si proiectele imobiliare din Banie, aflate în diferite faze de constructie.
Compania Centerra Capital Partners, care administreaza Flavus Investitii, firma care si-a adjudecat, prin licitatie, platforma Tractorul Brasov, intentioneaza sa investeasca anual in Romania 200 de milioane de euro, inclusiv in proiecte imobiliare, au anuntat reprezentantii firmei.
Pe de alta parte, noul investitor are in vedere si proiecte imobiliare, intrucat suprafata platformei este excesiv de mare.
„Totul depinde de cerintele fiecarui client, daca vrea sa plece de la un confort inferior la unul superior sau daca are banii cash sau apeleaza la un credit ipotecar“, a declarat directoarea de vânzari a agentiei imobiliare Balint, Corina Dragota.
Persoanele care au divortat anul acesta si s-au ales cu proprietati imobiliare in urma partajului trebuie sa plateasca impozit fiscului anul viitor. ... Impunerea celor doua operatiuni este normala ti legala , explica Monica Marin, reprezentant al companiei imobiliare EuroMetropola, citata de compania de PR DM International.
Reprezentantii companiei au anuntat ca dispun, pana in anul 2010, de un buget de peste 700 milioane euro pentru achizitii si dezvoltari imobiliare pe piata romaneasca. ... Fondul a fost infiintat in 2005 si are in vedere investitii in principalele sectoare ale pietei imobiliare din Romania.
Creste cererea, iar proprietarii speculeaza“, a declarat Teodor Popescu, managerul agentiei imobiliare Dorcas. ... Pentru ca e cerere foarte mare, unii proprietari au ridicat deja nivelul chiriilor cu 15-20%“, a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic.
Creste cererea, iar proprietarii speculeaza“, a declarat Teodor Popescu, managerul agentiei imobiliare Dorcas. ... Pentru ca e cerere foarte mare, unii proprietari au ridicat deja nivelul chiriilor cu 15-20%“, a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic.
Premierul a insistat asupra faptului ca statul privatizeaza Daewoo Craiova, si nu Automobile Craiova, bazat pe considerentul ca nu sunt vandute activele imobiliare ale companiei. "Trebuie sa fim atenti la diferenta intre valoarea economica si valoarea activelor imobiliare", a spus Tariceanu.
Eugen Paternic, managerul general al unei companii imobiliare, sustine ca intre 2002 si 2007 pretul mediu pentru un apartament vechi, construit in perioada comunista, a crescut de 10 ori, adica 1.000%, de la 10.000 la 100.000 de euro.
Tocmai de aceea, institutiile de credit solicita garantii reale imobiliare care sa acopere atât împrumutul, cât si dobânzile.
Potrivit datelor postate pe site-ul AVAS, în cadrul negocierilor n-a fost vorba despre nici o datorie pe care ar fi trebuit s-o accepte Ford, o data ce Autoritatea a prezentat corect societatea atât în privinta activelor, cât si a pasivelor.Statul îsi trage firma pentru terenuriÎn ceea ce priveste terenul Daewoo, Atanasiu a aratat ca Ford nu vrea sa faca afaceri imobiliare, fiind interesat doar de locatia unde-si va desfasura activitatea.
Editia din aceast an a Targului va trasa tendintele pietei imobiliare din 2008, au declarat organizatorii, acestia preconizand ca pentru prima data, oferta va egala cererea.
Romania se numara printre statele care s-ar putea confrunta, pe termen mediu, cu supraincalzirea pietei imobiliare, alaturi de statele baltice si Bulgaria, potrivit unui raport al grupului UniCredit.
"Tinand cont de evolutia preturilor terenurilor, pentru un dezvoltator de proiecte imobiliare este mult mai avantajos - din punct de vedere financiar - sa construiasca un ansamblu rezidential de blocuri decat un complex de vile.
google-analytics.com