Cautare

912 de rezultate pentru "imobiliare" (2.76 secunde)
Proprietarul hotelului "Vulturul Negru" din Oradea, un om de afaceri italian, a scos la vanzare unitatea turistica la pretul de opt milioane de euro, a comunicat Alexandru Pavel, reprezentantul agentiei imobiliare QCM din Bucuresti, responsabila de tranzactie.
Cam un sfert, micii investitori, au înteles ca se câstiga de pe urma investitiei într-o locuinta“, a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic. ... Multi dintre ei sunt craioveni care lucreaza în strainatate“, a spus Bibina Dica, directoarea agentiei imobiliare Biros Imob.
Atractivitatea sumelor exorbitante oferite de catre dezvoltatorii de proiecte imobiliare pentru terenurile din satele invecinate Capitalei ii determina pe taranii din aceste zone sa renunte la agricultura.
Cam un sfert, micii investitori, au înteles ca se câstiga de pe urma investitiei într-o locuinta“, a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic. ... Multi dintre ei sunt craioveni care lucreaza în strainatate“, a spus Bibina Dica, directoarea agentiei imobiliare Biros Imob.
Acest lucru a fost confirmat si de reprezentantii agentiilor imobiliare din Galati. ... Acelasi lucru ne-a fost spus si de Eduard Grosu, patronul unei agentii imobiliare din Galati, care a explicat ca, de obicei, sunt cautate terenuri pentru constructia de spatii comericale si de logistica.
Atentie la contractul de antrepriza si la termenele de predare ale imobilelor.O parte din proiectele imobiliare care au fost anuntate in Romania risca sa nu fie finalizate, deoarece firmele de constructii nu au suficiente resurse umane si tehnice sa realizeze lucrarile, a declarat presedintele Asociatiei Romane a Antreprenorilor in Constructii (ARACO), Laurentiu Plosceanu.
Firmele care vor cumpara proprietati imobiliare anul viitor vor fi nevoite sa scoata mai multi bani din buzunar.
Numarul celor care doresc sa închirieze o locuinta pentru organizarea unui astfel de eveniment a crescut comparativ cu anul trecut cu aproximativ 30-40%“, a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic. Oferta este foarte saraca Nu la fel de încântati de idee sunt însa si proprietarii de locuinte.
Pretul terenurilor pe Luna a crescut cu 40% de la inceputul lui 2007, potrivit anunturilor imobiliare de pe Internet, se arata intr-o analiza realizata de banca de investitii UBS, informeaza Reuters, citat de Medifax.
„Într-un bloc nou, o garsoniera de 48 mp costa aproximativ 65.000 de euro, iar un apartament cu doua camere, de 68 mp, costa 85.000 de euro“, a declarat Nicu Radut, directorul unei agentii imobiliare din Craiova.
Banca a operat si modificari in jos, cum ar fi la unul dintre creditele imobiliare. ... Totusi creditul auto s-a scumpit cu 1,3%, in timp ce creditele imobiliare au suferit majorari de dobanda de 0,25%.
Asociatia Municipiilor din Romania a decis sa angajeze o casa de avocatura care sa aduca taxa pe tranzactiile imobiliare inapoi la bugetele locale.
Ata se face ca intre dobanda unui credit romanesc si unul frantuzesc, de exemplu, vedem diferente de pana la 5%.In Grecia, imprumuturile imobiliare pornesc de la dobanzi de 3,5%.
Necesitatea de a dezvolta tot mai multe proiecte imobiliare si dorinta de a maximiza profiturile au condus la o intensificare a tranzactiilor cu terenuri ce se afla inca in circuitul agricol.
Oamenii de afaceri de origine araba controleaza domenii ample de activitate, cum ar fi transporturi, târguri si spatii de depozitare, constructii si imobiliare, restaurante, piata valutara, jocuri de noroc.
Agentiile imobiliare dau si ele un pret de referinta mult mai mare decât cel anuntat de primar. ... Depinde de zona, pentru ca agentiile imobiliare dau alte preturi.
Piata romaneasca de real-estate inregistreaza o cerere mai mare decat oferta, insa proiectele sunt tot mai multe, iar concurenta devine din ce in ce mai mare si, implicit, riscul ca proiectul sa nu se vanda creste, sustin reprezentantii companiei imobiliare Esop."Romania este o piata cu o mare putere de absorbtie in ceea ce priveste achizitiile de locuinte, dar si o piata cu preturi ridicate raportat la tarile din Estul Europei si la puterea de cumparare a romanilor.
Peste aceasta suma, numarul de potentiali clienti este mai redus, astfel incat procesul de vanzare- cumparare decurge mai lent, respectiv 4- 8 luni de la lansarea ofertei pana la incheierea tranzactiei, sustine Jeni Dragomir, presedintele companiei imobiliare Perfect Casa, in cadrul unui comunicat de presa.
Aceasta este de pâna-n 5%", a declarat Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare. ... "Preturile locuintelor din Craiova sunt în continuare mai mici decât în alte orase", a declarat Contantin Pârvu, directorul agentiei imobiliare Colosseum.
Credem ca principalul motiv pentru aceasta atitudine este mentalitatea care pleaca de la amintirea fostelor blocuri comuniste, unde problemele cu parterul si cu ultimele etaje erau evidente, dar, in ceea ce priveste blocurile noi, acestea sunt false problemea€, a explicat Irina Petrescu, partener in cadrul companiei imobiliare Esop.
google-analytics.com