Cautare

9982 de rezultate pentru "sub" (8.60 secunde)
Valorile medii ale temperaturilor minime se vor situa sub nivelul de inghet, cu exceptia perioadei 05 - 07 ianuarie cand acestea vor fi usor pozitive.
Planetele de marimea Pamantului pot sustine viata pana la o distanta fata de stelele lor gazda de cel putin zece ori mai mare decat cea considerata anterior, afirma cadrele universitare de la University of Aberdeen Intr-o noua lucrare publicata in Planetary and Space Science se afirma ca unele planete stancoase reci, considerate anterior ca fiind nelocuibile, ar putea fi de fapt capabile sa gazduiasca viata sub suprafata lor.
In fiecare clipa avem de-a face cu oameni sub toate formele; ... BERBEC (21 martie - 20 aprilie) Daca esti nascut sub semnul Berbecului, saptamana aceasta vei experimenta evenimente importante sau emotii puternice legate de o femeie apropiata tie :
2) din Constitutia Romaniei, propune punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis pentru inalta tradare. ... Acesta este asumat de catre mai multi lideri social-democrati sub rezerva anonimatului si, ca urmare, DC News il supune atentiei publice.
La fel s-a intamplat si cu celelalte publicatii, care au scazut de la 700.000 de exemplare pe zi in 1990, la sub 100.000 de exemplare in 1992.
Apoi se va inregistra o scadere a temperaturilor, dar nu sub limita normala. ... Pentru ultimele zile din interval este estimata o scadere a temperaturilor, dar nu sub limita normala. ... In ultimele zile ale prognozei se va raci, dar temperaturile nu vor cobori sub limitele normale.
La fel s-a intamplat si cu celelalte publicatii, careau scazut de la 700.000 de exemplare pe zi in 1990, la sub 100.000de exemplare in 1992.
Toata tara se afla pana luni seara sub cod galben sau portocaliu de vant puternic, ploi si ninsori. ... Ninge viscolit, vizibilitatea scade temporar sub 50 m si se depune strat consistent de zapada. ... intensificari temporare ale vantului, precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare la munte;
Berbec Exista pentru cei nascuti sub semnul astral Berbec 4 zodii cu care acestia sunt compatibili pe termen lung: ... Gemeni Daca esti nascut sub semnul astral Gemeni, atunci casatoreste-te cu Leu, Berbec sau Balanta.
Conform acestei prognoze, in prima parte a intervalului temperatura se va situa sub mediile climatologice specifice acestei perioade. ... Vremea in Banat In prima zi a saptamanii, temperatura se va situa sub mediile climatologice, cu valori maxime in jur de 18 grade si minime de 4...5 grade.
Cei de sub dansul, oamenii aceia, n-au nici o vina ca dansul e mic si poate secretarul general are nevoie si el de o sa. ... - Eu nu am sa-mi pot declara nici milionul de dolari pe care il am sub saltea...
Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj s-a autosesizat si a dispus autorizarea unor investigatori sub acoperire, care sa-l "incerce" pe Nedelcu. ... "Este bine doua milioane jumate (lei vechi-n.r.)?", l-a intrebat investigatorul sub acoperire pe politist.
Cele trei Uniri ale romanilor Mihai Viteazul a realizat in 1600 unirea tuturor romanilor sub o singura autoritate Mihai Viteazul a trecut muntii Carpati la 4/14 octombrie 1599, in fruntea primului corp al armatei sale, prin zona Buzau - Brasov.
Asta o gasim sub degetul lui Mercur, acesta fiind degetul cel mic. ... daca ai sticla de la un tablou si poti sa pui sub o hartie, dai cu grasime si in momentul in care ai imprimat cu lumina ajutatoare se vad semnele.
Asadar, preferintele si fanteziile sexuale ale fiecaruia dintre noi pornesc si de la ceea ce defineste zodia sub egida careia ne-am nascut. ... Dar tot cel nascut sub semnul zodiacal Berbec se va adapta si dupa preferintele tale, daca ii va pasa.
Primul-ministru desemnat, Lucian Croitoru, ar fi "ofiter sub acoperire", a declarat, la Antena 3, liberalul Horea Uioreanu.
Realizarea unora dintre proiectele municipalitatii este pusa deocamdata sub semnul intrebarii. ... 50, monument istoric cunoscut si sub numele de "Casa Kretzulescu", construirea unui corp nou de cladire cu o capacitate de 200 de locuri la Gradinita nr.
Nu ne incomodeaza ploaia si estimam ca in doua ore vom scoate tot terenul de sub zapada. ... Desfasurarea partidei de pe Stadionul "Arcul de Triumf" sta insa sub semnul intrebarii, in conditiile in care sunt anuntate in continuare ninsori si temperaturi cu multe grade sub minus.
Iata cum descrie Marian Neagu tunelul care porneste chiar de sub latura dinspre fluviu a cladirii Consiliului Judetean, unde se afla actualmente Sectia de Arheologie a muzeului: ... Portiuni ale hrubelor - paienjenis de tuneluri folosite de otomani - se mai gasesc si azi, la 10 metri sub caldaram.
La data de 13.08.2010 inculpatii BUJOAICA NICULAE (care avea asupra sa un pistol) si DAVID FLORIN, impreuna cu o alta persoana de sex masculin, pretinzand ca sunt lucratori de politie si prezentand o legitimatie falsa de lucrator de politie, au patruns fara drept in locuinta lui P.B sub pretextul efectuarii unei perchezitii domiciliare;
google-analytics.com