Cautare

912 de rezultate pentru "imobiliare" (7.24 secunde)
Cei mai avantajati sunt cei care au credite imobiliare sau ipotecare, deoarece suma pe care o au de plata este mult mai mare.  Doua banci comerciale au renuntat deja la comision Potrivit directivei, fiecare stat membru al UE, si implicit România, va trebui sa adopte cadrul normativ, necesar implementarii acesteia, în termen de doi ani de la data publicarii documentului în Jurnalul Oficial al UE, adica pâna la începutul lui 2010.
In general putem vorbi despre o ieftinire a apartamentelor cu pana la 15%, respectiv 20.000-30.000 de lei, a declarat reprezentantul agentiei imobiliare CasaBia, Vasilica Bosna, care a mai explicat ca aceasta situatie a fost determinata, in cea mai mare parte, de inrautatirea obligatiilor pe care trebuie sa le respecte clientii in momentul obtinerii unui imprumut bancar, mai ales ca aproximativ 90% dintre cumparatori sunt tineri care nu dispun de aceste sume.
Astfel, SC GM Imobiliare SRL din Bucuresti, pe care o patroneaza tot alaturi de sotia sa, Gica Hagi, a inregistrat anul trecut pierderi de peste 200 milioane lei vechi. ... Si-a vandut insa participatia catre Gigi Netoiu, alegand sa se dedice in totalitate afacerilor imobiliare.
Documentul solicita Comisiei Europene "sa defineasca spatiile verzi, sa interzica construirea de cladiri sau alte proiecte imobiliare pe spatiile declarate verzi si sa nu permita schimbarea destinatiei terenurilor deja amenajate ca spatii verzi".
Documentul solicita Comisiei Europene "sa defineasca spatiile verzi, sa interzica construirea de cladiri sau alte proiecte imobiliare pe spatiile declarate verzi si sa nu permita schimbarea destinatiei terenurilor deja amenajate ca spatii verzi".
Livrarea apartamentelor fara finisaje interioare, "la gri" sau "la rosu", a devenit o tendinta tot mai des intalnita in piata imobiliara, varianta aleasa de cumparator fie din pricina intarzierii lucrarilor proiectelor, fie din cauza preturilor mai mari la finalizare, sustin analistii Esop.Potrivit reprezentantilor companiei imobiliare, apartamentele fara finisaje au devenit o solutie interesanta atat pentru dezvoltatori, cat si pentru clienti.
In privinta depunerii si completarii declaratiilor 208 "Declaratia informativa privind impozitul pe veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal" si declaratia 209 "Declaratia privind veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal", un comunicat de presa al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta face unele precizari.
  De la o fabrica arsa, la afaceri imobiliare Firma a renascut din propria cenusa. ... De curând, firma s-a lansat si în afaceri imobiliare.
  De la o fabrica arsa, la afaceri imobiliare Firma a renascut din propria cenusa. ... De curând, firma s-a lansat si în afaceri imobiliare.
Datorita "inghetarii" pietei imobiliare efectele vor fi resimtite si in acest sector. Din declaratia presedintelui Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare (UNIM), filiala Constanta, Ioan Ududec, reiese ca sunt oferte si ca se preconizeaza o crestere de maxim 10%.
Acum, de cand s-au inasprit conditiile bancilor, au de profitat proprietarii care dau spre inchiriere imobilele", a declarat administratorul agentiei imobiliare Retrocasa, Gabriel Baicu.
Valoarea totala a tranzactiilor imobiliare in primul semestru al anului 2008 in Romania s-a diminuat fata de nivelul record din 2007, ajungand la 902 de milioane de euro, cu 43% mai putin fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit consultantilor companiei Jones Lang LaSalle (JLL), citati de NewsIn.
Fondul de investitii Fabian si dezvoltatorul imobiliar SCD Group (din Ungaria) au infiintat o companie mixta, denumita SCD Fabian OSM (detinuta in proportii egale de cele doua societati), cu scopul dezvoltarii imobiliare in zona de vest a Romaniei.
Astfel, in cele trei zile, 30 de companii locale si nationale participante la eveniment vor prezenta vizitatorilor ultimele oferte de case, apartamente, terenuri, spatii de inchiriat - birouri, consiliere credite bancare si asigurari, intermedieri imobiliare, consiliere notariala, mobilier, proiectare constructii civile (arhitectura), amenajare gradini, paza si protectie.
Terenurile si apartamentele încep sa-si piarda din puterea de garantie.Dintotdeauna, garantiile imobiliare au fost analizate cu grija de evaluatorii agreati de bancile din România.
Cu toate acestea, în Craiova apartamentele se închiriaza în continuare", a declarat Bibina Dica, directoarea agentiei Biros Imobiliare. ... Degeaba proprietarii de spatii comerciale cer 20 euro/mp, daca agentii economici nu sunt dispusi sa dea decât 12-15 euro/mp", a precizat Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare.
Acesta spunea atunci ca au venit potentiali cumparatori, insa credea ca viitorul proprietar va schimba destinatia, reprofilandu-se pe alte domenii de productie sau imobiliare. ... Cel care o va cumpara se va reprofila, poate imobiliare, spatii comerciale sau fabrica de ciment.
Cei care au investitii pe piata financiara, în special la Bursa de Valori Bucuresti, ar putea sa piarda, precum si cei care au investit anii anteriori în imobiliare. ... Preturile la imobiliare au început sa scada.
„Asigurati-va ca pretul ei va satisface atât ca oferta de piata, cât si din punct de vedere al modului de plata“, a spus Cosmin Truica, directorul CDC Imobiliare.
„Asigurati-va ca pretul ei va satisface atât ca oferta de piata, cât si din punct de vedere al modului de plata“, a spus Cosmin Truica, directorul CDC Imobiliare.
google-analytics.com