Cautare

912 de rezultate pentru "imobiliare" (7.75 secunde)
In aceeasi perioada, in pavilionul 2 al Romexpo se va desfasura cea de a II-a editie a salonului Financiar si de Investitii Imobiliare EXPOINVEST-IMOBILIAR la care vor participa banci, alte institutii financiare si de credit, societati imobiliare.
In aceeasi perioada, in pavilionul 2 al Romexpo se va desfasura cea de a II-a editie a salonului Financiar si de Investitii Imobiliare EXPOINVEST-IMOBILIAR la care vor participa banci, alte institutii financiare si de credit, societati imobiliare.
La bloc, daca nu ai apometre sau daca vecinul tine gazul deschis, plateste tot proprietarul", a declarat Bibina Dica, unul dintre directorii agentiei imobiliare Biros Imob. ... Astfel, proprietarii de casa vor cheltui mai mult cu renovarile si amenajarile ulterioare", a spus Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare.
Una peste alta, Zilisteanu e de parere ca, in urmatorii doi-trei ani, terenurile din sud vor deveni vedeta tranzactiilor imobiliare.
Totalul creditelor imobiliare si ipotecare acordate populatiei, in lei, se ridica, in martie, la 0,74 miliarde RON, in timp ce totalul creditelor in valuta se cifra la 4,62 miliarde RON.
Problema preturilor la imobiliare a fost abordata de curand si de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in cadrul unui seminar privind inflatia.
De asemenea, tranzactiile imobiliare efectuate de persoanele fizice nu au un caracter comercial si nu se plateste TVA pe acestea. ... Este cazul bancilor, al societatilor de asigurari sau al celor de proprietati imobiliare, care aplica regimul de deducere.
Terenurile agricole sunt investitii imobiliare din ce in ce mai cautate in ultima perioada. ... Supranumite "vedetele" pietei imobiliare, terenurile continua sa fie cel mai atractiv segment pentru investitori, atat de pe plan local, cat si pentru straini.
Ca si procent, aproximativ 75% dintre clienti doresc sa cumpere spatiul respectiv", a spus Didina Dica, directoarea Agentiei imobiliare Biros Imob.
Iar acestea vor concura puternic preturile apartamentelor vechi si vor asigura un nivel mai ridicat de confort, potrivit lui Liviu Ureche, partener asociat la Agentia SATO Imobiliare, citat de Agentia Mediafax.
Alt element ce trebuie luat in considerare la achizitionarea unui imobil este anul constructiei - blocurile mai noi (construite dupa 1980) clar au prioritate", a declarat Mihai Mehedintu, directorul agentiei Mehedintu Imobiliare.
Banca impune ipoteca de rangul unu asupra bunurilor imobiliare cumparate sau asupra altor proprietati de acelasi tip acceptate ca garantie. ... Durata de rambursare variaza intre 13 luni si sapte ani cu o perioada de gratie ce poate ajunge pana la un an in cazul creditelor de investitii imobiliare.
Multi craioveni apeleaza la credite imobiliare sau ipotecare. Cu toate acestea, in afara dobanzii afisate, beneficiarii creditului imobiliar sunt nevoiti sa plateasca o serie de taxe si comisioane, pe care trebuie sa le ia in calcul.
Se simte lipsa investitorilor straini sau a marilor investitori care sa intervina si sa dezvolte mari proiecte imobiliare in municipiul Oradea", a declarat Bondor.
Unii vanzatori considera imbunatatiri si cablul si RDS-ul", a declarat Bibina Dica, directorul agentiei imobiliare Biros Imob. ... Intelesul sau este insa relativ si depinde de standardele fiecarui client", a declarat Valeriu Onescu, director general al agentiei Rai Imobiliare.
Relativ profitabil, in ciuda campaniei net favorabile litoralului bulgaresc, sezonul estival 2006 s-a dovedit, in cele din urma, unul destul de bun pentru agentiile care s-au ocupat atat cu vanzarea de imobiliare, cat si cu inchirierea de apartamente sau vile in zona sudica.
De acord cu ipoteza scumpirii locuintelor dupa aderare sunt si reprezentantii Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare (ARAI), care considera ca, in primul an dupa integrare, va exista o tendinta de crestere a preturilor.
O alta modificare adusa este includerea leasingului financiar, cea mai frecventa forma de leasing in Romania, in categoriile creditelor de consum si imobiliare. ... Pentru creditele imobiliare, limita este de 35%.
Intermediarii unor astfel de tranzactii pot fi agentiile imobiliare sau firmele de dezvoltare imobiliara. ... Potrivit unui reprezentant al unei companii imobiliare, utilizarea unor astfel de intermediari care pot sa se ocupe si de constructia imobilului, le permite marilor companii sa economiseasca timp si bani.
Cu aceiasi bani poti opta pentru un teren intr-o zona in curs de dezvoltare", a declarat Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare.
google-analytics.com