Cautare

4242 de rezultate pentru "andrei stanescu posta romana" (3.15 secunde)
A murit Mihai Stanescu, marele artist si caricaturist roman interzis de Ceausescu Mihai Stanescu, unul dintre cei mai mari caricaturisti romani si cel mai incomod artist plastic din anii regimului comunist, s-a stins din viata noaptea trecuta dupa o indelungata suferinta.
Ziua Sfantului Andrei, ocrotitorul Romaniei, celebrata de crestini Credinciosii il praznuiesc, joi, pe Sfantul Apostol Andrei, ocrotitorul Romaniei. Conform Bibliei, Andrei este fratele apostolului Petru. ... Evanghelia lui Ioan spune ca Andrei ar fi fost mai intai ucenic al lui Ioan Botezatorul.
Magda Marincovici Andrei Bud are 20 de ani si vineri, 6 noiembrie, era pentru a doua ora la clubul Colectiv. ... Andrei, student in anul al doilea la Facultatea de matematica din Bucuresti, pune in cifre ceea ce medicii fac aici pentru el de trei saptamani.
Posta Romana ar putea percepe din 2007 un comision mai mic decat cel prevazut de lege, de 1,3%. Aceasta datorita scaderii costurilor unor servicii utilizate de Posta, sustine Dan Toader, presedintele Postei Romane, citat de NewsIn.
frustrat in fata istoriei, ochiul vigilent al Curtii Directorul Institutului Cultural Roman, Andrei Marga, raspunde atacurilor lansate de Andrei Plesu intr-un material publicat in revista Dilema Veche.
Sunt praznuiti doi sfinti purtatori ai numelui Andrei: Sfantul Apostol Andrei - cel intai chemat, ocrotitorul Romaniei si Sfantul Ierarh Andrei Saguna - mitropolitul Transilvaniei. Sfantul Apostol Andrei era fiul lui Iona si frate cu Simon si ca toti din familia sa era pescar, in apele lacului Ghenizaret.
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu.
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu.
Intre cei 12 apostoli alesi de Isus Cristos sa fie pescari de oameni, un loc deosebit il ocupa Sfantul Andrei, fratele lui Simon Petru;
Posta Romana estimeaza ca va incheia acest an cu un profit de 10,4 milioane lei si cu 27.000 de angajati, in scadere cu 451 de salariati fata de sfarsitul anului trecut, potrivit datelor din bugetul de venituri si cheltuieli pe 2014 publicat saptamana trecuta in Monitorul Oficial.
Il sarbatorim pe Sfantul Apostol Andrei, ocrotitorul tarii Biserica Ortodoxa il praznuieste pe Sfantul Apostol Andrei in fiecare an pe 30 noiembrie. ... Andrei s-a nascut la Betsaida, un mic orasel de pe malul lacului Ghenizaret.
Cine a fost Sfantul Andrei? Obiceiuri si traditii referitoare la sfantul protector al Romaniei Apostolul Andrei a fost frate cu Petru, ei fiind originari din Betsaida, localitate situata pe malul lacului Genezaret din provincia Galileea, in nordul Tarii Sfinte si erau pescari, asemenea tatalui lor, Iona.
Pana la sfarsitul anului viitor, trimiterea unei felicitari sau scrisori de Paste, Craciun sau alte ocazii, cu serviciul de corespondenta oferit de Posta Romana, va costa dublu.
Ar fi ridicol ca PNL sa se certe cu PSD pentru Sorin Rosca Stanescu.
Actrita Carmen Stanescu a murit in noaptea de miercuri spre joi, la varsta de 92 de ani, a confirmat pentru News.ro un reprezentant al Teatrului National I.L. ... Carmen Stanescu s-a nascut la 29 iulie 1925, in Bucuresti. ... Carmen Stanescu a fost distribuita si in numeroase filme:
Fratele sefului statului, Mircea Basescu, neaga implicarea in comertul cu arme sau cu explozibili si sustine ca "povestea insailata" de Sorin Rosca Stanescu nu are nicio legatura cu activitatea pe care el o desfasoara in portul Constanta in calitate de manager al unei societati comerciale.
Daca PNL nu-l da afara pe SRS, Ponta cauta alta majoritate parlamentara USL se va sparge, daca Sorin Roșca Stanescu ramane membru al PNL, au declarat pentru DeCe News surse din conducerea PSD.
Fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, afirma, intr-un interviu acordat Ziarului Ring, ca a hotarat sa il dea in judecata pe jurnalistul Sorin Rosca Stanescu "ca urmare a acuzatiilor mincinoase" pe care acesta i le-a adus pe blogul personal.
Nascut pe 9 august 1972, Petre Gigel Stanescu (pentru prieteni, cunoscuti, colegi de breasla, Jimmy) este fiul regretatului scriitor Petre Stanescu. ... Jimmy Stanescu face parte din categoria artistilor care au donat cu generozitate lucrarile lor pentru a face un gest minunat pentru zece tineri extraordinari.
Vor expune Victor Grigore, Jimmy Stanescu si Florian Valsan.
google-analytics.com