Cautare

2470 de rezultate pentru "declaratie" (4.54 secunde)
copie dupa buletin si pasaport (valabile minimum sase luni), copie dupa permisul de conducere (daca e cazul), cazier juridic, certificat de sanatate care sa ateste ca solicitantul e clinic sanatos, copii legalizate ale certificatelor de calificare si ale cartii de munca, doua poze tip pasaport, declaratie notariala din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, declaratie notariala din care sa rezulte numarul copiilor aflati in intretinere si numele persoanei care ii va avea in grija pe durata desfasurarii contractului.
Agentii economici care vor importa sau exporta bunuri de o anumita valoare va trebui sa completeze o declaratie statistica numita Intrastat, datele urmind sa ne fie de folos pentru efectuarea unor statistici.
Persoanele sau firmele care au cumparat masini in leasing financiar trebuie sa depuna la administratia de taxe locale, pana la 31 ianuarie, o declaratie insotita de o copie a contractului, potrivit Codului Fiscal, dar si a certificatului de inmatriculare, pentru a deveni platitori de impozit, informeaza NewsIn.
declaratie pe proprie raspundere legalizata notarial din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate; declaratie pe propria raspundere din care sa reiasa daca are sau nu minori in intretinere, legalizata la un notar public;
95/2006, privind reforma in sistemul sanitar, acestia sunt obligati sa completeze si cate o declaratie de avere, dupa un model aprobat de Ministerul Sanatatii. ... 187, alin 5, persoanele din conducerea spitalului au obligatia de a depune si o declaratie de avere, dar in conditiile prevazute la alin.
copie BI sau CI, copie pasaport, fisa personala, CV, copie legalizata a certificatului de absolvire si a cartii de munca, certificat de sanatate, cazier judiciar, declaratie legalizata din care sa rezulte ca nu beneficiaza de pensie de invaliditate, declaratie notariala din care sa rezulte numarul de minori in intretinere, dovada din care sa rezulte ca a notificat autoritatilor intentia de a lucra in strainatate si doua fotografii tip pasaport.
cazierul judiciar in original care sa ateste ca solicitantul nu are antecedente penale (termen de valabilitate sase luni), precum si declaratie pe proprie raspundere legalizata notarial, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate.
Proprietarul terenului trebuie sa dea si o declaratie, pe proprie raspundere, ca terenul nu este revendicat conform Legii nr.
Proprietarul terenului trebuie sa dea si o declaratie, pe proprie raspundere, ca terenul nu este revendicat conform Legii nr.
depunerea declaratiei cod- 200- "Declaratie speciala privind de veniturile realizate" pentru anul 2006 (de catre contribuabilii care desfasoara activitati in mod individual sau intr-o forma de asociere, care nu da nastere unei persoane juridice, constituita intre persoane fizice sau intre persoane fizice si persoane juridice;
Neprimirea declaratiilor prin posta nu e o scuza Daca nici pana in prezent postasul nu v-a adus plicul de la Fisc care contine formularele de declaratie de venit, tot trebuie sa declarati veniturile pe 2006.
Acestia nu stiu însa ca, daca încheie un contract, au o serie de beneficii.Potrivit Oficiului National pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM), craiovenii care se angajeaza în Marea Britanie pentru o luna vor primi o declaratie scrisa în privinta termenilor si conditiilor de angajare.
Acestia nu stiu însa ca, daca încheie un contract, au o serie de beneficii.Potrivit Oficiului National pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM), craiovenii care se angajeaza în Marea Britanie pentru o luna vor primi o declaratie scrisa în privinta termenilor si conditiilor de angajare.
Formularul 392 A, denumit "declaratie informativa privind livrarile de bunuri si prestarile de servicii efectuate in anul 2007", trebuie depus de persoanele impozabile care s-au inregistrat ca platitori de TVA si a caror cifra de afaceri, efectiv realizata la sfarsitul anului 2007, e inferioara sumei de 100.000 de euro, calculata in echivalentul in lei.
Cei care nu depun aceasta declaratie pana pe 14 mai vor fi notificati, iar daca in termen de doua saptamani nu depun declaratiile risca sa piarda dreptul de cota", sustine directorul Departamentului de Administrare a Cotelor de Lapte (DACL), Lucian Elisei.
Ministerul Economiei si Finantelor si Ministerul Justitiei au emis un ordin comun prin care instituie obligativitatea completarii de catre persoanele fizice a unui nou formular fiscal, respectiv formularul 209 "Declaratie privind veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal".
Cei care se incadreaza in cei 615 lei pe membru de familie vor trebui sa prezinte o serie de documente doveditoare, o cerere-tip si declaratie pe propria raspundere in original, o copie a actului de identitate a titularului de cerere si al fiecarei persoane incluse in cerere, cópii dupa documentele care atesta venitul realizat in luna precedenta (adeverinta de salarizare, cupon de pensii, indemnizatii, alocatii, rente viagere, burse, ajutoare banesti lunare, venituri din chirii, din dobanzi, dividende, parti sociale sau orice alt tip de venit), copie dupa actul de proprietate asupra imobilului, sau dupa caz contract de inchiriere, subinchiriere sau contract de comodat si o declaratie pe propria raspundere scrisa de mana care precizeaza ca titularul cererii sau persoane incluse in cerere nu beneficiaza de ajutor de incalzire a locuintei in sistem centralizat, conform prevederilor OUG 57/2006.
Agentiile imobiliare trebuie sa expuna situatia juridica a imobilului, inclusiv o declaratie pe propria raspundere a tuturor proprietarilor ca imobilul nu este grevat de sarcini si nu se afla in litigiu.
Data de 15 mai 2009, reprezinta ultima zi pentru depunerea formularului 200 "Declaratie privind veniturile realizate" aferent anului 2008, de catre persoanele fizice care obtin venituri din activitati independente, din cedarea folosintei bunurilor, din activitati agricole si din transferul titlurilor de valoare, precum si a formularelor 201, 220, 221, 223 si 230, a declarat Bogdan Hutuca, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a remis o declaratie de presa referitoare la plata subventiilor promise fermierilor. ... Astazi insa, domnul Berceanu a facut publica o declaratie socanta.
google-analytics.com