Cautare

2470 de rezultate pentru "declaratie" (3.44 secunde)
Senatorul DARIUS BOGDAN VALCOV a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Dincolo de linsajul mediatic din ultimele saptamani, putem redescoperi impreuna institutia prezumtiei de nevinovatie?", pe care o puteti citi in continuare.
Intr-un interviu acordat postului de televiziune TVR Cluj, in decembrie 2012, Miceal Ledwith, fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea (foto), unul din oamenii care au avut acces la cei 230 de kilometri de rafturi cu carti din arhiva bibliotecii Vaticanului si fost membru al Comisiei Teologice Internationale, a facut o declaratie socanta:
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata " Un mediu curat ne poate asigura baza pentru sanatatea noastra", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata " Vorbim, gandim, simtim romaneste! ... Deoarece acum cateva zile, pe 31 august, am sarbatorit Ziua Limbii Romane simt necesar sa punctez acest moment printr-o declaratie publica deoarece limba noastra romaneasca este una dintre cele mai de pret bogatii ale poporului roman.
Senatoarea Doina Silistru a prezentat in plenul Senatului, in sedinta din data de 30 septembrie 2014, o Declaratie oficiala a Senatului Romaniei, intitulata "1 Octombrie - Ziua de lupta impotriva cancerului de san in Romania" ________________________________________ Cancerul reprezinta o problema majora de sanatate publica pe plan mondial, cu variatii legate de incidenta, mortalitate, supravietuire, factori determinati de mediu, programe mixte de prevenire, diagnostic, tratament si paliatie.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declaratie politica intitulata:
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Prezenta declaratie constituie, acum, in procesul de definitivare a bugetului, un element in favoarea sustinerii problemei ce preocupa un larg segment de parinti si anume:
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Prezenta declaratie politica este prilejuita de marcarea Zilei Mondiale de lupta impotriva cancerului.
Senatorul Victor Mocanu a sustinut o declaratie politica referitoare la atacul terorist de la Paris, pe care o puteti citi in continuare. ... Prin prezenta declaratie politica, doresc sa transmit, in calitate de membru al Parlamentului Romaniei, condoleantele mele familiilor celor ucisi in acest atentat abject.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Si pentru ca statisticile nu ne spun nimic despre suferinta acestor copii si drama familiilor lor, am considerat oportun sa fac astazi aceasta declaratie de aici, de la tribuna Parlamentului.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata:
Senatorul Titus Corlatean a sustinut o declaratie politica intitulata: ... As dori sa inchei aceasta declaratie reafirmand rolul Romaniei de principal sustinator al Republicii Moldova pe traseul sau european, precum si asteptarile ca Summit-ul de la Riga al Parteneriatului Estic al UE din luna mai a.c.
Senatorul Florian Popa a sustinut o declaratie politica intitulata:
Senatorul Florian Popa a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Stimati colegi, nu as vrea sa se inteleaga ca prin aceasta declaratie fac neaparat un rechizitoriu prin care sa indic vinovati.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica.
Senatorul Ion Rotaru a sustinut o declaratie politica intitulata:
Senatorul Niculae BADALAU a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Astazi ne amintim de o declaratie simpla conform careia, chiar si in razboaie, exista limite fata de ceea ce este tolerabil, ca niciodata nu ar trebui sa se renunte la omenie.
FARCAS) (Continuare) Richard Dolan a fost singurul ufolog implicat care a dat o declaratie, spunand ca nu este convins ca pe poze este un extraterestru, dar ca ar merita sa se mai faca investigatii suplimentare.
Declaratie socanta din partea lui Puya in fata a mii de oameni. ... Prezent la Sibiu la a patra ediție a galei Media Music Awards” artistul a facut o declaratie socanta la adresa lui Klaus Iohannis.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica prin care saluta majorarea cu 25% a salariilor personalului din sistemul sanitar.
google-analytics.com