Cautare

2470 de rezultate pentru "declaratie" (4.49 secunde)
Declaratie privind incadrarea intreprinderii in categoria intreprinderilor mici si mijlocii conform modelului-standard, semnata si stampilata; ... • Declaratie pe propria raspundere asupra locatiei/locatiilor unde se imple¬menteaza proiectul - adresa exacta.
Sesame Workshop, organizatia non-profit care produce emisiunea "Sesame Street", a postat, duminica, o declaratie publica prin care isi cere scuze pentru acest incident: ... Unul dintre cei doi presupusi autori a negat ulterior responsabilitatea postarii, intr-o declaratie ce a aparut pe site-ul sau.
Senatorul Ioan Denes a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Sunt aproape convins ca aceasta declaratie politica nu e de interes pentru Domnul Traian Basescu.
Senatorul Niculae Badalau a sustinut o declaratie politica intitulata 'Monumentele istorice, cea mai buna "carte de vizita" a unui popor' , pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Badea Leonardo a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... (Calatoria lui Edmund Crishull in Tara Romaneasca, 1702) Declaratia mea de astazi nu este o declaratie politica, in nota cu care ne-am obisnuit, ci o dorinta si un apel de suflet:
Senatorul Ioan Vulpescu a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Aceasta Declaratie politica este o invitatie catre toti actorii politici reprezentati in Parlament pentru a construi cadrul unei dezbateri publice legate de Centenarul Unirii si de proiectul de viitor al Romaniei.
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul: ... In data de 8 mai 2012 am transmis aceasta declaratie politica Directiei Nationale Anticoruptie cu titlu de sesizare penala, solicitand sa fie efectuate cercetari sub aspectul infractiunilor de abuz in serviciu, prev.
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul:
Senatorul Augustin Constantin MITU a sustinut o declaratie politica cu titlul:
Senatorul Sorin-Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata Denigrarea profesiei de medic, pe care o puteti citi in continuare. Incep aceasta declaratie cu o mentiune:
E adevarat, ea nu este manager, femeia roma." Aceasta este recenta declaratie a presedintelui Traian Basescu care a starnit nemultumirea ONG-istilor romi.
Senatorul Victor Mocanu a sustinut in plenul Senatului din 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul: ... Prin aceasta declaratie politica, doresc sa felicit, ca senator al Romaniei, propunerea facuta de Comisia Europeana in sensul deschiderii complete a pietei UE pentru vinurile moldovenesti.
Senatoarea Ecaterina Andronescu a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Victor Mocanu a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... Prezenta declaratie politica mi-a fost facilitata de un recent reportaj semnat de Sky News si realizat in Romania si in Regatul Unit.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013, o declaratie politica cu titlul:
Senatorul Victor Mocanu a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013, o declaratie politica cu titlul:
Iata o prima si transanta declaratie care atrage atentia asupra sanctionarii celor care au jefuit Romania tmp de 10 ani, Traian Basescu, Emil Boc si Elena Udrea ar trebui judecati pentru subminarea economiei nationale, a declarat luni seara, la Romania TV, premierul Victor Ponta.
Senatorul Valcov Darius Bogdan a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Ce trebuie sa invatam din zapada cazuta din abundenta la sfarsitul lunii ianuarie 2014", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Ioan Denes a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Uniunea Comunelor Graniceresti Nasaudene, aparatoarea drepturilor urmasilor granicerilor nasaudeni sau samsar imobiliar? ... Dovada si aceasta declaratie politica!
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata "7 aprilie Ziua Mondiala a Sanatatii", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com