Cautare

2470 de rezultate pentru "declaratie" (3.23 secunde)
Ea razbate, insa, vizibil dintr-o declaratie a ministrului de Interne, Vasile Blaga, un apropiat al lui Traian Basescu: ... Indirect, aceasta declaratie ne dezvaluie si cat de putin sincera e asigurarea data de Traian Basescu ca intre presedinte si premier relatiile au ramas la fel de armonioase.
Ca nu i-a declarat pe toti o fi penal, dar destul de greu sa demonstrezi asta, odata ce isi declara respectivul in declaratie numai dividende anuale de cinci miliarde.
Face Basescu cate o declaratie - imediat, atentia si comentariile tuturor se indreapta catre cele spuse de presedinte. ... Misiune indeplinita, declaratie sublima.
ANAF a pregatit noua declaratie unica pentru 2022. Noul formular a fost publicat deja in monitorul oficial si vine cu o serie de schimbari pentru persoanele fizice.
Ultima declaratie a lui Viktor Orban a starnit o adevarata furtuna, dupa ce a fost preluata de o agentie germana, cu titlul "Orban sugereaza posibiliatea ca Ungaria sa paraseasca UE".
Este criticat si Dorel Stoica pentru o declaratie dupa meciul pierdut in fata campioanei, cum ca Universitatea ar fi meritat un egal, o afirmatie, intr-adevar, surprinzatoare avand in vedere jocul etalat sambata.
"Despre mine, pot sa va spun ca am un angajament ca nu voi colabora cu Securitatea decat in probleme majore ale statului, a fost o declaratie pe care a trebuit sa o dau in necesitate de situatie pentru ca eram intr-un sediu de militie a Capitalei si mi s-a cerut sa scriu ceva, si am scris ca nu voi colabora cu Securitatea decat in probleme majore ale statului.
A aparut modelul de declaratie pe proprie raspundere pe care romanii care primesc bani pe cardurile de energie pentru plata facturii.
Ieri, anchetatorii au aflat ca, dupa ce a dat declaratie impotriva traficantului, calafeteanca Rodica Mariana Guna, de 39 de ani, "s-a deplasat la cabinetul unui notar public, unde a dat o declaratie in care arata ca invinuitul Bran Petre nu a comis infractiunea de trafic de persoane, precizand in mod expres ca declaratia este necesara pentru scoaterea de sub urmarire penala a invinuitului", informeaza un comunicat al politiei doljene.
Deputatii si senatorii romani au adoptat o Declaratie a Parlamentului la implinirea pe 24 februarie 2023 a unui an de la declansarea razboiului de agresiune al Federatiei Ruse impotriva Ucrainei.
Liderii B9 au semnat o declaratie comuna prin care cer Rusiei sa inceteze ostilitatile Zelenski: "La Summitul NATO din Vilnius e timpul sa aratati curaj" Rusia si Ucraina se acuza reciproc pentru distrugerea barajului Nova Kahovka.
Iulian Dumitrescu, presedintele Consiliului Judetean Prahova, a facut prima declaratie dupa ce procurorii DNA au facut mai multe perchezitii intr-un dosar in care acesta este suspect de luare de mita in forma continuata.
193, a dat o declaratie scrisa in cadrul sectiei de votare, prin care afirma clar faptul ca ea nu mai votase inca o data in aceiasi zi si s-a dus glont la BEJ pentru a depune o plangere cum ca alta persoana a votat in locul ei.
Atit Constantin Contac, presedintele PSD Botosani, cit si deputatul Costica Macaleti, ex-deputatul Gheorghe Marcu si secretarul general Gheorghe Vizdoaga abia au articulat cite o declaratie.
Cozma nu a facut nici o declaratie ziaristilor prezenti in numar foarte mare la poartea inchisorii. Iesirea lui atit de rapida de dupa gratii a luat prin surprindere pe toata lumea, surse din cadrul puscariei declarind ca plecarea lui Cozma din inchisoare era pregatita de mai multa vreme.
si in ultima declaratie a mea au consemnat doar treaba cu datoriile Ministerului de Interne. - Procurorului Moldovan i-ati declarat despre Dohotaru ?
Uitati-va la ultima declaratie a lui Marko Bela, care a spus ca el nu crede ca Vadim si-a dat demisia dar, daca este asa, asteapta si demisia PRM-ului.
Ei si-au facut publice odata cu candidaturile bunurile pe care le detin, insa in ciuda acestui fapt era necesar sa dea o noua declaratie dupa ce au dobindit mandatul.
El a adaugat ca, in ceea ce-l priveste, este convins ca, prin respectiva declaratie, Tariceanu a dorit “sa consolideze impresia ca nu exista nici o problema in cadrul PNL“.
Pe de alta parte, Marian Petre Milut a facut o declaratie referitoare la liderul partidului care l-a sustinut in alegeri.
google-analytics.com