Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) a primit oferte din partea angajatorilor din Polonia 120 de locuri de munca, pentru meseria de sudor MAG (sudura carcase autobuze). Contractele oferite sint pentru o perioada de 1 an cu posibilitate de prelungire, iar salariul va fi de 507,70 euro brut/luna. Se vor mai oferi: un bonus lunar de pina la 30% din salariu, 150% bonus pentru orele suplimentare efectuate in timpul zilei si 200% pentru cele efectuate noaptea sau in zilele libere.

Cazarea si transportul la locul de munca sint suportate de angajator.

Pentru a putea participa la inscrierea in baza de date, efectuata in perioada 29 martie - 27 aprilie, persoanele interesate trebuie sa aiba virsta de maxim 45 ani, sa fi absolvit scoala profesionala - atestare sudura MAG si sa cunoasca la un nivel suficient limba engleza sau poloneza.

Documentele necesare sint: copie BI sau CI, copie pasaport, fisa personala, CV, copie legalizata a certificatului de absolvire si a cartii de munca, certificat de sanatate, cazier judiciar, declaratie legalizata din care sa rezulte ca nu beneficiaza de pensie de invaliditate, declaratie notariala din care sa rezulte numarul de minori in intretinere, dovada din care sa rezulte ca a notificat autoritatilor intentia de a lucra in strainatate si doua fotografii tip pasaport.