Cautare

2470 de rezultate pentru "declaratie" (2.67 secunde)
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Am intitulat prezenta declaratie politica - Invinsi dar Nu uitati - provocat fiind de titlul unei carti - Invinsi si uitati - referitoare la cel de-al doilea razboi mondial, scrisa de istoricii Mihail Vasile Ozunu si Petre Otu.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... In prima mea declaratie politica din aceasta sesiune parlamentara as dori sa ma refer la victoria legislativa pe care am obtinut-o in ceea ce priveste legea privind interzicerea fumatului in spatiile publice.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... In urma cu cateva saptamani, am sustinut aici, in plenul Senatului, o declaratie politica in care militam pentru o mai buna protectie a minorilor din tara noastra.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Declaratie politica. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Proiectul Via Carpatia a fost aprobat in anul 2006, cand ministrii de transport din din Polonia, Lituania, Slovacia si Ungaria au semnat o declaratie comuna pentru extinderea retelei trans-europene de transport prin crearea unei rute mai scurte de-a lungul axei nord-sud care va conecta cele patru state.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei,intitulata: ... Prilejul care ma determina sa va vorbesc despre acest subiect este o declaratie nefericita a premierului Dacian Ciolos.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, intitulata:
- Reprezentantii poporului francez, constituiti in Adunare Nationala, considerand ca ignorarea, nesocotirea sau dispretuirea drepturilor omului sunt singurele cauze ale nefericirii publice si ale coruptiei guvernelor, au hotarat sa expuna intr-o declaratie solemna drepturile naturale, inalienabile si sacre ale omului, astfel ca aceasta declaratie, mereu prezenta inaintea tuturor membrilor societatii, sa le reaminteasca fara incetare drepturile si indatoririle lor - se mai afirma in Declaratia drepturilor omului si ale cetateanului, ale carei concepte fundamentale au marcat trecerea Frantei la epoca moderna si sunt prezente si astazi in documentele internationale.
Sorin Rosca Stanescu) O declaratie succinta a responsabilului CIA, John Brennan, trece, in mod straniu, fie necomentata, fie chiar neobservata. ... Nu ne raman decat doua variante de a analiza senzationala declaratie a sefului CIA.
Senatorul Stefan-Radu Oprea a sustinut o declaratie politica, intitulata:
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, intitulata: ... Presa vasluiana face o legatura interesanta intre epurarea directorilor PSD si o declaratie a domnului ministru al educatiei, Mircea Dumitru, care, pe 1 septembrie, argumenta necesitatea reprofesionalizarii managementului scolar.
Senatorul Petru-Alexandru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata:
Planul rosu a fost declansat la ora 04:00”, a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, intr-o declaratie pentru presa facuta de la fata locului.
Cu aceasta ocazie, a fost au propusa o declaratie de principii privind accesul sustenabil al pacientilor romani la imunoterapiile oncologice. ... Declaratie de principii 1.
Pragmatica pare si initiativa, tot a Puterii, ca fiecare romanas sa-si faca o declaratie de avere, pentru ca apoi sa poata fi verificat modul in care acesta acumuleaza si-si achita darile la stat.
cel care a facut aceasta declaratie, declara acum ca n-a fost declaratie ci o supozitie logica. Curat logica, coane Fanica.
cel care a facut aceasta declaratie, declara acum ca n-a fost declaratie, ci o supozitie logica. Curat logica, coane Fanica.
Ea razbate, insa, vizibil dintr-o declaratie a ministrului de Interne, Vasile Blaga, un apropiat al lui Traian Basescu: ... Indirect, aceasta declaratie ne dezvaluie si cat de putin sincera e asigurarea data de Traian Basescu ca intre presedinte si premier relatiile au ramas la fel de armonioase.
google-analytics.com