Cautare

2470 de rezultate pentru "declaratie" (3.07 secunde)
statutul, actul de infiintare, actul constitutiv sau hotararea judecatoreasca de constituire, dupa caz, cazierul fiscal, prezentarea detaliata a obiectului de activitate, declaratie autentica pe propria raspundere a reprezentantului persoanei juridice, din care sa reiasa ca nu se afla in procedura de insolventa, faliment sau orice forma de reorganizare judiciara, declaratie autentica pe propria raspundere din care sa reiasa ca nu a fost condamnata definitiv de o instanta de judecata pentru savarsirea de infractiuni sau contraventii prevazute de legislatia privind protectia mediului, CV al personalului implicat in exercitarea administrarii;
"E o declaratie foarte puternica", a declarat pentru BusinessWeek Craig Alexander, economist-sef la Toronto-Dominion Bank. ... In aceeasi declaratie, comuna, liderii G20 au impacat si capra si varza.
BNR intervine daca rata de schimb "se duce unde nu trebuie" Cursul de schimb nu ar trebui sa reactioneze la orice declaratie a reprezentantilor Fondului Monetar International, ale caror afirmatii au fost, de altfel, moderate, nu optimiste, a declarat guvernatorul BNR.
Bogdan Olteanu, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, a facut la aproape un an de la instalarea sa in scaunul de viceguvernator al BNR prima sa declaratie oficiala in aceasta functie.
Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca a fost interceptat inca din 2006 si ca in acel an, "extrem de iritat" de o declaratie a lui Traian Basescu privind "un asa zis furt" din Banca Agricola, a inceput un lobby pentru suspendarea presedintelui, discutand despre asta cu "toata lumea".
Intr-o prima declaratie facuta miercuri jurnalistilor, la Salciua, pe aceasta tema, ministrul Tabara a spus ca nu stie daca a trecut sau nu o asemenea lege, completand ca totusi un astfel de act normativ nu ar fi avut cum sa fie adoptat.
Reprezentantii ministerelor Transporturilor din 7 tari europene au semnat vineri in Polonia o declaratie prin care un nou traseu rutier european va fi extins in Romania, Bulgaria si Grecia, realizandu-se astfel o legatura intre Marea Baltica si Marea Neagra.
Totodata, vor mai fi transmise prin SEN declaratiile 300 - Decont de taxa pe valoarea adaugata, 301 - Decont special de taxa pe valoarea adaugata, 390 VIES - Declaratie recapitulativa privind livrarile/achizitiile/prestarile intracomunitare si 710 - Declaratie rectificativa.
in primul rand, sa avem o regiune dunareana dinamica, competitiva si prospera, crearea unei retele de transport integrate si a unei retele de monitorizare a protectiei mediului, bazata pe tehnologii inovatoare", a spus Boc, intr-o declaratie comuna cu omologul sau ungar, Viktor Orban.
Fara a primi indicatii de la functionarii care se ocupa de solutionarea dosarelor de inmatriculare a masinilor, multi posesori de autovehicule nu stiu ca isi pot reduce taxa printr-o simpla declaratie pe propria raspundere referitoare la numarul de kilometri rulati.
Firmele si persoanele fizice care au angajati vor depune, incepand din acest an, o declaratie unica privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta persoanelor asigurate.
In mod exceptional, pana la data de 1 iulie 2011, contribuabilii care nu detin certificat calificat, pot depune declaratia in format electronic, pe suport electronic, insotit de formularul prevazut in anexa 1 la hotarare - "Declaratie privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate", in format hartie, semnat si stampilat, conform legii.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata : ... Ma refer in aceasta declaratie politica strict la blocarea vanzarii certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera.
Senatorul NECULAI BEREANU a sustinut o declaratie politica cu titlul:
Senatorul Coca Laurentiu Florian a sustinut o declaratie politica intitulata "Rezultatele economico-sociale sunt proba bunei guvernari", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florea VOINEA a sustinut in plenul Senatului din 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul:
Senatorul Ioan Denes a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reabilitarea DN 17 C si DN 17 D conditie obligatorie pentru relansarea turismului pe Valea Somesului Mare ", pe care o puteti citi in continuare. ... M-as bucura ca in viitor sa am o declaratie politica in care sa spun:
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata:
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Cu acest prilej, as dori sa fac, astazi, o declaratie politica, prin care sa subliniez importanta presei libere, pluraliste si independente pentru functionarea normal a unei societati democratice.
Senatorul Marian VASILIEV a sustinut o declaratie politica intitulata: ... O declaratie stupida, aroganta, care face mult rau unui Parlament si asa ajuns, parte din vina sa, parte dintr-o campanie de denigrare bine pusa la punct, pe un nivel foarte scazut al increderii cetatenilor.
google-analytics.com