Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (2.98 secunde)
Cele care au ramas "în viata" au subscris capitaluri în euro de numai 0,2% din totalul tarii, ceea ce situeaza judetul în coada clasamentului la capitolul plasamente straine investite.
Mai mult, daca pâna anul trecut, în unele supermarketuri se statea la coada la casierie doar în weekend, acum este aglomeratie în fiecare zi.
La coada clasamentului se regasesc si Vasluiul si Suceava, care fac parte din regiune de nord-est a tarii, considerata a fi una dintre cele mai sarace din Uniunea Europeana.
"Daca cumva ArcelorMittal si-a bagat coada la Primarie, se vor trezi cu un miting chiar in fata turnului administrativ, unde vor veni angajatii care ies de la schimb sau siderurgistii care doresc sa vina.
Romania a fost pe locul cinci in Uniunea Europeana, in functie de ritmul de crestere a inflatiei in luna mai, de 8,5%, de peste patru ori mai mare decat cea din Olanda, statul european cu cea mai mica rata a inflatiei in mai, potrivit Eurostat.
Din pacate, solicitantii au fost nevoiti sa stea la coada la RAR pentru a cere gradul de emisie de CO2 al motoarelor.
Statiunea tinerilor ofera preturi pe buzunarele lor Costinesti, cunoscuta si ca statiunea tinerilor, se afla, dupa preturile pe care le ofera, in coada clasamentului, astfel ca doi tineri vor scoate din buzunare, in plin sezon, circa 1.200 de lei pentru un sejur de cinci nopti cu mic dejun inclus.
Si la capitolul locuri de munca declarate vacante Galatiul ocupa unul dintre locurile aflate la coada clasamentului, alaturi de Vrancea (53 de locuri de munca), in timp ce la polul opus se afla judetele Alba (222), Giurgiu (233), Bacau (540), Tulcea (588).
Si la capitolul locuri de munca declarate vacante Galatiul ocupa unul dintre locurile aflate la coada clasamentului, alaturi de Vrancea (53 de locuri de munca), in timp ce la polul opus se afla judetele Alba (222), Giurgiu (233), Bacau (540), Tulcea (588).
Este vorba despre asa-numitele "tailcon", care sunt parti inferioare pentru coada avionului, si nu numai. Printr-un comunicat de presa, presedintele companiei cehe anunta clar intentia de a produce aparate si tehnica militara la Avioane Craiova.
La nivel oficial, leul este greu si fara patru zerouri în coada, însa, în limba vorbita, toata lumea, indiferent de pregatire si de profesie, foloseste leii vechi si îsi face calculele în vechea moneda.
Hotelul a achizitionat special pentru bar si restaurant 2 piane cu coada Steinberg (cel de-al treilea pian care se gaseste la ora actuala in Romania a fost achizitionat de hotelul Mariott din Bucuresti), unde vor incepe sa concerteze nume sonore precum Paula Seling sau Johnny Raducanu.
De altfel, institutiile financiare l-au înlocuit repede cu un produs similar, care are însa alta denumire - "creditul rapid", care va scapa de coada de la ghiseu si de procurarea si aprobarea formularelor-tip necesare.
Desi au la dispozitie varianta de a-si depune declaratiile online, bihorenii prefera sa stea la coada. Dovada faptul ca, din luna septembrie a anului trecut, de cand li s-a pus la dispozitie serviciul "Depunere declaratii online", cei care au ales aceasta varianta nu ating nici 1%.
Actionarii si administratorii nu s-au deplasat la Oficiul Registrului Comertului (ORC), implicit, nu au stat la coada si nici nu au asteptat între trei si sapte zile sa le apara noua entitate economica, ci au înregistrat-o mult mai repede si mai usor.
Extinderea parcului a facut si obiectul unui proces în instanta între prefectura si consiliul judetean, iar marirea sa cu 95 de hectare a ramas în coada de peste.
Administratia locala din capitala a organizat extrem de bine lucrurile, pornind de la locatia pietelor volante si pana la paza acestora, astfel incat niciun intermediar nu isi poate baga coada.
„Orice situatie sau eveniment care va permite sa socializati poate fi o oportunitate de networking, de la o expozitie cu vânzare pâna la coada de la supermarket.
Nu mai am carte de munca si voi fi platit pe PFA, dar imi achit singur contributiile", spunea un tanar care astepta la coada la Oficiul Registrului Comertului (ORC) Dolj pentru a deveni mic intreprinzator.
google-analytics.com