Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (3.05 secunde)
Romania nu mai poate sta in coada clasamentului. Nu trebuie sa repetam greselile din trecut si nici sa facem planurile dupa ureche.
Presa a preluat de la cap la coada o informatie gresita pe care dupa aceea nu a dezmintit-o, a detaliat consultantul politic.
Desi te apropii de o intersectie, IAR CULOAREA SEMAFORULUI ESTE VERDE, accelerezi pana cu vreo 30 de metri inainte de intersectie, dupa care tii piciorul DEASUPRA FRANEI (fara sa o calci), iar cu coada ochiului te uti fff rapid in stanga si dreapta (sa vezi daca nu cumva ai vreo surpriza) chiar daca ai semafor verde!
Octavian ANDRONIC) Pe soseaua care duce dinspre Giurgiu spre Comana, intre Frasinu si Baneasa, se facuse joi pe la pranz o coada de masini parcate de o parte si de alta a soselei pe vreun kilometru.
Argentina sta la coada acum. I-am mai intalnit si in turneul din America, ii cunoastem, stiu ca practica un fotbal pe contraatac, asa cum fac si acum.
Burleanu s-a intors cu coada intre picioare din Ucraina. I-a propus lui Iordanescu sa fie selectioner. Tata Puiu a acceptat, se intoarce dupa 10 ani la nationala, dar nu vrea sa conduca singur si i-a sunat pe Dorinel, Isaila si Apolzan.
La noi in tara si-a bagat dracu coada! N-am pomenit neam mai distrugator cu propriile valori, ca al nostru. De-asta nu avem niciun laureat al Premiului Nobel, romanii care l-au luat au trebuit sa plece din tara.
Mii de oameni au asteptat la coada o noapte intreaga pentru a cumpara consola. In Japonia peste 400.000 de unitati au disparut de pe piata in cateva ore.
"Clientii nu mai trebuie sa stea la coada pentru a plati facturile, operatiunea putand fi facuta dintr-un mediu cat mai personal - de acasa, de la serviciu sau chiar din masina.
De asemenea, lipsa telefonului din unele magazine a mai creat ceva neplaceri in randul clientilor, unii dintre ei asteptand mai bine de 3 zile la coada.
Jocul se termina în coada de peste, ceea ce presupune ca gamerii îsi vor dori mai mult, iar continuarea va fi asteptata cu sufletul la gura.
Zf.ro informeaza: Coada pentru iPad 2 in Romania.
Romano-Americana, in "Lounge" - la Dorobanti la BT Cafe si la Coffee Shop, fosta Nova Brasilia, - la Dorobanti la BDR Cafe si la Sofitel in hol, - langa la World Trade Plaza la barul "Lobbs" - Hotel Restaurant Picolo Mondo (Victoriei) - Hotel Rembrant (Lipscani) - Gloria Jeans (Vitan Mall si Plaza) - Hotel EuroHotels - barul Fuchsia-Langa magazinul Steaua-Cismigiu - AIRBORNE (fastfood-ul si SSID-ul) in Orhideea - Coada calului:
Daca astia ai lu' Julien nu fac un scor bun la alegeri sa vezi coada la Madam Kovesi printre microfoane cu ei.
Pangolinii (numiti si furnicari solzosi) sau folidotele (Pholidota) este un ordin de mamifere placentare nocturne lipsite de dinti, cu corpul lung, acoperit cu solzi cornosi care se imbina intocmai ca tiglele de pe acoperis, botul alungit, coada foarte lunga, limba lunga protractila si foarte lipicioasa, cu ajutorul careia aduna furnicile si termitele.
Zis si facut, ne pierdem 3ore de stat la Orange (cu statul la coada, alegerea telefonului si negocierea cu angajatul Orange).
Salut, vorbesc frumos, socializez, sunt cuminte la coada, tot tacamul. xxx Programul Social Media Summit 2019 este disponibil pe site-ul oficial al conferintei, iar locatia de anul acesta este una speciala:
Daca e cuminte si nu-l lasa nervii va sta in functia de presedinte la persoana a doua pana la coada mandatului.
Trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu este depus la Cercul Militar National, iar coada de sute de oameni care l-au admirat serpuieste pe langa institutia din centrul Capitalei.
Stiu ca adormi cu laptopul in brate Linia fetei, profilul de zeita moderna, coada ochiului Toate se imprima si sunt trimise Internetului, Lumea stie de acum cine esti, da-mi un like!
google-analytics.com