Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (3.47 secunde)
Majorarea promisa de Boagiu, de 16% pana la finele anului, ar insemna ca vor fi efectuate pana la inchiderea anului lucrari in valoare de aproximativ 400 milioane de euro, echivalentul a 100 kilometri de autostrada, de la cap la coada.
In timp ce noi ne batem in principii, poporul sufera de foame, la marile magazine se da saptamanal spectacolul umilintei la coada la ulei, la zahar, in toata plenitudinea lui, iar protagonistii sunt vecinii nostri de la bloc, flamanzi si bolnavi, care traiesc din pensii amarate de cateva milioane de lei sau din ajutorul de somaj si se roaga sa aiba statul bani macar sa le plateasca ajutorul pentru ultimul drum, pentru ca ei nu au nici in timpul vietii de nici unele, daramite la final.
"Fratele" din Millau Podul trebuie sa sustina o statie de tramvai acoperita, cu peroa¬ne de cinci metri latime, lungi cat sa incapa trei tramvaie puse unul in coada celuilalt.
In coada clasamentului la subventii Si mai rau sta Doljul la capitolul subventii primite de la bugetul de stat. In 2010, statul a acordat judetelor si Capitalei, de la bugetul central, subventii in valoare totala de 1,23 miliarde de euro.
Nu exista rea-vointa din partea oamenilor, din moment ce ei stau la coada sa plateasca aceasta taxa de parcare.
"Era vorba despre podul peste Dunare de la Braila, pe care chinezii voiau sa-l faca de la cap la coada, inclusiv sa asigure finantarea.
In coada clasamentului la subventii Si mai rau sta Doljul la capitolul subventii primite de la bugetul de stat. In 2010, statul a acordat judetelor si Capitalei, de la bugetul central, subventii in valoare totala de 1,23 miliarde de euro.
In mod normal, ne-am astepta ca cele mai sarace judete (citeste aici o analiza despre cele mai bogate/sarace judete) sau judetele in care sunt cele mai scazute salariile (consulta aici ierarhia judetelor dupa nivelul salariilor) sa se situeze la coada clasamentului.
Romania este la coada clasamentului, ocupand locul 20, dar s-ar fi putut clasa si mai jos, daca erau publice datele exacte din Grecia, Letonia, Malta.
Isi procurau model de cerere tip de la xerox, o completau, dupa care stateau la coada in fata ghiseului de la Fisc, pentru a li se da numar de inregistrare.
Isi procurau model de cerere tip de la xerox, o completau, dupa care stateau la coada in fata ghiseului de la Fisc, pentru a li se da numar de inregistrare.
Am venit azi (ieri - n.r.) pentru ca am avut o zi mai libera, chiar daca e coada", a spus Cosmin Dragos Manda, din Craiova.
"Discursul lui Ponta din Parlament, foarte lung, apreciativ si aspirational, a fost strabatut de la cap la coada de un ton defensiv, inferior, apologetic, chiar umil.
La coada clasamentului s-au pozitionat Salajul cu 11 milioane (PSD), Argesul cu 7 milioane (PSD), Gorj cu 6,73 milioane (PSD), Vrancea cu 5,92 milioane (PSD), Ialomita cu 5,6 milioane (PSD) si Braila cu 4,39 milioane de lei (PSD).
Gheorghe Novac, seful Directiei Silvice Gorj, padurarii au sarcinam sa stranga flori de soc, podbalul, florile de tei, coada soricelului si mugurii de pin.
Singapore, unul dintre marile centre financiare ale Asiei, se situeaza inspre coada clasamentului "suferinta la pompa", pe 45, cu un venit mediu zilnic de 145 de dolari, in timp ce in Chile venitul mediu zilnic de 38 de dolari determina o clasare pe locul 17 in aceasta privinta.
Doljenii cer sprijin financiar pentru peste 440.000 de hectare de terenuri cultivate. Avem peste 800 de mari fermieri, cei mai importanti fiind societatile Cervina si Oltyre, care au cumulat peste 19.000 de hectare cultivate.
pai taranul venit de la coada vacii si ajuns prin pupincurism mare sef de ziar ce sa faca?Acest "Dinu Paturica" al "ziaristicii" romanesti este o otreapa libidinoasa iar caracterul lui, cel adevarat, asta este ....
Centura de sud a Bucurestiului (48 kilometri), in coada de peste Centura de sud a Bucurestiului (48 de kilometri) este un alt proiect care ar urma sa fie realizat prin concesiune si despre care ministrul delegat Dan Sova declara, in luna mai anul trecut, ca va avea un castigator anuntat in luna noiembrie 2013.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata " Motiunea simpla a opozitiei, o minciuna cap-coada!" pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com