Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (2.96 secunde)
Il ascult cap coada si multe piese de pe el imi sunt dragi. Piesa Ma prefac in ploi (care este si pe albumul din 2007) imi este dedicata!
Culmea e ca spre deosebire de 'Stinge Lumina' unde am lucrat cateva luni, 'Doua suflete' am reusit sa o finalizam cap coada intr-o singura zi.
In plus, pentru ca nu a vrut sa-si piarda locul din primul rand si sa nu reia din nou coada la care trebuia sa stea pentru a intra pe stadion la concertul lui Eminem, Ferentz nu s-a miscat din fata scenei.
balaurul moare, dar inainte de asta mai loveste de cateva ori cu coada. Nu voiam sa fiu printre cei cazuti victima ultimelor zvarcoliri ale balaurului.
casete pictate, din lemn, pentru bijuterii - intre 15 - 35 RON, pandante din petale de mac - la 15 RON, coliere din coada soricelului - la 25 RON", ne-a spus Tudor Alin Robert.
Desi este mereu atenta cu imaginea sa, mezina fostului presedinte Traian Basescu a aparut de aceasta data purtand un trening larg, parul prins neglijent intr-o coada si niciun pic de machiaj.
Cu un aer proaspat, alimentat in primul rand de prezenta cititorilor sai, Tuca si-a apropiat auditoriul baleind permanent intre gluma (cum ii sade bine olteanului!) si raspunsuri pertinente la intrebarile legate de starea de emotivitate, de constructia in sine a poeziei si de inspiratia divina, fara de care poezia n-ar fi decat cuvinte goale, ce din coada au sa sune, cum spune marele Eminescu.
Nu cred ca ne-au facut bine atitudini radicale, de genul taierii cozii cainelui dintr-o lovitura in conditiile in care Cainele nu era intrebat daca vrea sa renunte la coada.
- Pe coada lingurii sunt reprezentate doua pasari dispuse spate in spate, cu o inima ce semnifica iubirea ce-i uneste in partea superioara, despicand o broasca, semnificatia raului, in partea de jos.
Filmele ruleaza in generic sau la coada niste nume in viteza. Intre ele apare, la rubrica muzica, Adrian Enescu. E mult, e putin?
Ca de fiecare data, Ramona Badescu a fost o aparitie glamuroasa, a purtat o rochie neagra, lunga, cu o coada din blana, fiind extrem de sexy si eleganta.
Cum pe mine ma indispune acut ura, pe ei ii indispune cronic prezenta oamenilor la coada, cererile lor ,mutrele, formularele.
Dar cum de multe ori, soacrele isi baga coada in treburile tinerilor... ei bine, atunci le dorim sa se intoarca la mamele lor.
Expozitia noastra estivala, localizata in sera din gradina muzeului va invita sa admirati specii remarcabile de fluturi, printre care Fluturele cap-de-bufnita de bananier (Caligo eurilochus), Imparatul (Morpho peleides) sau Fluturele coada randunicii de smarald (Papilio palinurus).
cu putina imaginatie sa-si inchipuie cum arata mestecenii toamna, sa-si aiba ora ei de amintiri, eventual sa stea la coada la banane.
O idee nu inseamna sa faci un design, adica un produs cap coada. Este o idee de la care sa se plece si sa facio un produs care sa aiba succes.
nu ti-e rusine la senectute sa spui ca e totuna sa iei, cand ai chef, avionul spre Paris, cu statul la coada 4 zile pentru 25 de l de benzina?
facuti manual cap-coada, la 90 RON, masuri mari, iar pentru copii la 60 RON. Bluzele sunt 160 RON, rochiile scurte si tunicile la 200 RON, rochiile lungi impaslite la 220 RON, cardiganurile la 250 RON.
Partea buna este ca Berlioz e foarte rabdator si sociabil asa ca nu zgarie si nu musca atunci cand e "calcat pe coada".
Acesta este urmat de liderii USL, Victor Ponta, cu 50%, și Crin Antonescu, cu 40%, in timp ce Traian Basescu se afla in coada clasamentului, cu o cota de incredere de 17%.
google-analytics.com