Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (2.62 secunde)
Nu e nimeni la coada. „As vrea sa fac RCA-ul“, spune barbatul. „Sigur“, ii raspunde functionara, „numai sa vedem ce capacitate cilindrica are masina.
Zeci de persoane stateau la coada la ghiseul de somatii. "Am primit o somatie si am venit sa vad ce se intampla, ca eu stiu ca nu am nimic de plata.
Coada la angajare In timp ce statul da cu bani in proprietarii de terenuri, firma AZVI, castigatoarea licitatiei de realizare a infrastructurii, cauta de zor mana de lucru.
Daca, in urma cu un an, tara noastra era in topul destinatiilor sigure pentru investitii, acum a ajuns la coada clasamentului tarilor central si est europene realizat de Comisia Europeana.
Mentinand aria de referire asupra gradului de incultura a unor angajati din cadrul Tiriac Autorulate Constanta - spre exemplu al sefului de Compartiment Logistic -, precizam ca nu stim care a fost criteriul de angajare, insa tindem sa credem ca "pitbulul" de serviciu mai sus amintit a avut cunostiinte sus-puse in unitate, daca ar fi sa tinem cont de faptul ca adopta o atitudine adusa de la coada vacii.
O poveste frumoasa, un vis pe care multi dintre noi nu sperau sa-l mai traiasca dupa ce au stat ani in sir la coada ca sa cumpere o portocala amarata.
Pozitionarea functionarilor publici in coada grilei de salarizare este cel mai direct raspuns la intrebarea "Sunteti multumit de felul in care sunteti tratat la ghiseu?" Codul degeaba:
Cand o calci pe coada (a se citi acceleratie) renunta la orice politeturi: cutia retrogradeaza imediat, V6-le trece de la bolborositul perfect echilibrat la un raget metalic, iar tractiunea integrala incearca si reuseste, de fiecare data, sa creeze senzatia ca motorul transmite puterea numai catre puntea spate.
Probabil gestiunea privata a proiectelor - de la cap la coada - ar fi singura sansa. 7. VANZARI MASIVE A TOT CE-A MAI RAMAS LA STAT Fiecare privatizare inseamna o gaura astupata de la buget, iar ca bonus apare ceva valuta.
Absolut accidental, primarii PSD au depus aproape dublul proiectelor depuse de primarii PDL, dar cu toate acestea, rata de success e mai mare in dreptul PDL, iar Doljul e in coada clasamentului cu o rata de success de 3,22%", a spus Victor Bostinaru.
Tot in acest scop a fost lungita "coada" masinii, podeaua a fost dublata la exterior de un panou plan ce permite curentilor de aer sa "alunece" pe sub masina, iar rotile au primit un design special si pneuri cu banda de rulare ingusta.
Tot in acest scop a fost lungita "coada" masinii, podeaua a fost dublata la exterior de un panou plan ce permite curentilor de aer sa "alunece" pe sub masina, iar rotile au primit un design special si pneuri cu banda de rulare ingusta.
Acesta a stat la coada mai mult de o ora pentru a plati aceasta suma. "Cand am ajuns la ghiseu am aflat ca am de platit, atunci mi-a incasat un leu.
Romania era si ea enumerata, dar in orice caz nu in primul rand, mai spre coada. Si atunci vin cu o problema de fond:
Mai intai, cu coada-ntre picioare. Pe urma, cu tupeu maximal. Aplicand toti schema dinamitarii emisiunilor, sub deviza: logica, dusmanul poporului.
Nici investitorii straini nu fac coada ca sa profite de solul fertil al Romaniei, de peisajul minunat sau de forta sa de munca flexibila, ieftina si poliglota.
Asa, e bine" si pleaca mai departe -, un teanc de volume de versuri, care se vand la pachet cu CD si doua sticle de vin de-al lui, muls de la un animal cu tate multe si un ciorchine in cap in loc de coarne - dupa cum arata o grafica de meniu -, voci, coada incipienta, in asteptare pe langa mesele cu vreo 20-25 de feluri de peste umplut, prajit, rumenit, garnisit;
Accesul in magazin a fost permis treptat, astfel ca in fata acestuia s-a format o coada de cateva zeci de metri.
Au spalat geamurile masinii, au umflat rotile, iar la final au platit cu bani marunti. In aceste conditii, niciun alt sofer n-a indraznit sa se mai aseze la coada, potrivit Realitatea TV.
Daca ii calci cumva pe coada in vreun fel, nu vor ezita sa iasa din masina si sa se ia la bataie.
google-analytics.com