Cautare

767 de rezultate pentru "cabinet avocat todot briac" (3.87 secunde)
Cel putin 23 de deputati si-au angajat rudele la birourile parlamentare din teritoriu, remunerate din suma forfetara pusa la dispozitie de Camera Deputatilor, in calitate sefi de cabinet, consilieri, experti, referenti sau soferi, potrivit NewIn.
Mandatul actualului Avocat al Poporului (AP), Ioan Muraru, a expirat in principiu pe 15 mai 2011, insa, potrivit legislatiei, dureaza pana la depunerea juramantului de catre noul Avocat al Poporului. ... Totodata, aceeasi lege prevede ca mandatul AP dureaza pana la depunerea juramantului de catre noul Avocat al Poporului.
32 din 3 iulie 2012 pentru revocarea lui Gheorghe Iancu din functia de Avocat al Poporului.
Intr-un articol recent din Ziua, d-na Munteanu, o distinsa redactoare a ziarului, spunea ca dintre cei zece finalisti ai emisiunii "Mari Romani" numai maresalul Ion Antonescu nu a avut un avocat, iar mie imi reprosa direct ca, in loc sa fiu aparatorul personajului, am fost, prin ce am spus, parca acuzatorul lui.
Cu tot respectul pentru meseria de avocat, dupa cum se stie, Baroul devenise o organizatie ermetica. Pentru un absolvent al unei facultati de drept, a deveni avocat insemna trecerea prin varii furci caudine care incepeau prin a fi acceptat ca ucenic pe linga un cabinet de avocatura.
Surse din Guvern relatau, la acea data, ca Tariceanu i-ar fi raspuns lui Blaga ca, daca nu vrea sa semneze, ar trebui sa nu mai faca parte din Cabinet.
Desi Alianta a anuntat in urma cu cateva saptamani ca functia de Avocat al Poporului ar putea fi ocupata de deputatul PD Augustin Zegrean, in urma unui acord parlamentar dintre cele mai importante partide parlamentare, aceasta demnitate va reveni PSD, care a platit democratilor cu cateva mandate CNA.
Avem nevoie de un Avocat al Copilului, dar avem nevoie ca aceasta institutie sa aiba si dinti, nu sa fie inca o institutie decorativa "Sustin cu energie infiintarea unui Avocat al Copilului.
Cu toate ca in Romania piata serviciilor juridice inseamna 25-35 de milioane de euro anual, venitul mediu lunar al unui avocat este sub 6 milioane de lei, afirma presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, Calin Andrei Zamfirescu.
Actul normativ reglementeaza, printre altele, obligatia asiguratorului de a permite, prin contractul de asigurare, sa incredinteze apararea intereselor sale unui avocat ales de el insusi.
si-a angajat avocat care a schimbat istoria fotbalului! Cine va incerca sa ii scape de excluderea din Liga Steaua si-a angajat un avocat celebru in lupta pentru ramanerea in Liga Campionilor. Steaua isi angajeaza cel mai tare avocat din fotbal.
Gheorghe Flutur asteapta ca noul cabinet sa primeasca votul de incredere din partea Legislativului. ... PLD solicita premierului pana la 1 martie 2007 sa vina in fata Parlamentului cu un Cabinet restructurat si sa prezinte la acea data si programul post-aderare", a anuntat Gheorghe Flutur.
Premierul Adrian Natase a prezidat ieri ultima sedinta a actualului Cabinet. ... El a afirmat ca viitorul Cabinet nu va putea reclama, astfel, “greaua mostenire“ a echipei guvernamentale actuale.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu va avea dreptul la un Cabinet cu nu mai putin de 23 de angajati - 14 consilieri personali, 3 secretari personali, trei asistenti, 2 curieri si un director de Cabinet - a stabilit Guvernul printr-o ordonanta de urgenta.
Unui cabinet de medicina de familie i-au revenit, in medie, 1748 de locuitori (1576 locuitori in urban si 2001 in rural).
Noul cabinet va cuprinde 6 persoane, un purtator de cuvant si un asistent. ... Comisarul a afirmat, fara a preciza nume, ca seful de cabinet va fi de origine franceza, iar adjunctul german.
In ultimul timp s-au dat publicitatii tot felul de scenarii despre forma pe care o va avea noul cabinet al lui Tariceanu. ... Parlamentarul ne-a spus totusi ca e posibil ca Tariceanu sa anunte azi sau miine componenta noului cabinet. "Vineri sau simbata premierul va prezenta noua formula de cabinet.
Conservatorii au anuntat ca nu vor vota decat un guvern care sa nu includa PD si UDMR, cu un nou program de guvernare si prin vot de investire a unui nou Cabinet.
Dupa ce acum un an a fost "parasit" de sefa de cabinet Corina Cusa, acum este randul actualei directoare - Marinela Natalia Mrejeru sa-si ia adio de la sef. Inca de alaltaieri, pe holurile Prefecturii judetului Constanta se discuta despre plecarea sefei de cabinet a prefectului, Marinela Mrejeru.
La fel a raspuns Ciuca si in legatura cu portofoliile pe care le va primi PC intr-un viitor cabinet.
google-analytics.com