Cautare

772 de rezultate pentru "cabinet avocat todot briac" (2.50 secunde)
un cabinet parlamentar mai putin obisnuit unic pana in prezent. Este vorba despre un cabinet parlamentar amenajat intr-un autobuz "remodelat" astfel incat sa raspunda nevoilor cetatenilor si senatorului deopotriva.
Cum insa avem un Cabinet Boc incompetent si iresponsabil, campusul scolar de la Oradea intarzie sa fie construit, iar liceenii de la "Partenie Cosma" sunt obligati sa invete in doua schimburi si intr-un spatiu inadecvat pentru un liceu de prestigiu al orasului.
Nicolae Moga pune la dispozitia batranilor un cabinet medical mobil In comuna constanteana Lipnita, distanta dintre satele care ii apartin este de 60 de kilometri. ... Pentru a nu mai exista astfel de cazuri, senatorul PSD Constanta Nicolae Moga le pune la dispozitie oamenilor un cabinet medical mobil complet echipat.
Noi ne diferentiem de un cabinet obisnuit prin faptul ca oferim servicii stomatologice integrate. ... Echiparea unui singur cabinet a costat aproximativ 50.000 de euro. ... Preturile sunt reduse in raport cu serviciile premium oferite, ele rivalizand cu cele ale unui cabinet stomatologic de cartier.
Nu stiu, ne mai gandim, ne punem de acord aci sau prin avocat. ... Prin avocat, prin avocat, datoria e clara, asta-i datoria si...
“Chiar daca as fi incheiat un contract, desi nu l-am incheiat, ca avocat cu o firma de-a lui Hayssam, nu poate fi acuzat un avocat ca a aparat o firma si sa fie conturata imaginea de vinovatie, in conditia in care liderii importanti din partid l-au hranit si l-au pastorit pe Omar Hayssam“, a spus Iorgovan.
In ceea ce-l priveste pe Popescu, imaginea lui de avocat aventurat in politica va ramane sifonata, indiferent ce se va decide de la "centru". ... Popescu nu reuseste sa fie avocat decat in afara partidului Oricum, din cele intamplate pana acum reiese un lucru cert:
Aspectul moral al cazului este ca un avocat obraznic foloseste chichitele legii pentru a-si realiza interesele.
Rusia apreciaza prietenia premierului italian Silvio Berlusconi, dar Moscova nu are nevoie de "avocat" in relatiile sale cu Occidentul, a declarat presedintele rus Dmitri Medvedev (foto), intr-un interviu acordat presei italiene. "Rusia nu este judecata, deci nu are nevoie de avocat", a declarat Medvedev.
Vadim, abandonat de avocat in mijlocul proceselor Avocatul lui Corneliu Vadim Tudor dintr-o serie de procese grele aflate pe rol, Ion Ghita, anunta ca a hotarat sa renunte la reprezentarea acestuia, o decizie cu atat mai socanta cu cat este motivata politic, prin jocurile oculte pe care le-ar face liderul PRM.
• Crisu Anastasiu, noul Avocat al Poporului Grupurile parlamentare ale PDL vor decide pe cine vor sustine pentru functia de Avocat al Poporului, a precizat, luni, presedintele PDL, Vasile Blaga, aratand ca propunerea democrat-liberalilor de pana acum pentru acest post a fost Gheorghe Iancu.
Vicepresedintele Senatului, avocatul Ioan Chelaru, a declarat in exclusivitate pentru avocatura.com ca el si colegii din generatia sa, alaturi de cei din generatiile care vin, fac eforturi deosebite pentru a reaseza profesia de avocat acolo unde ii este locul.
Politistii au contactat victima, care a precizat faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orei 10:30, aflindu-se in fata unui imobil din sectorul 2, pentru rezolvarea unor probleme de natura juridica, a fost acostat de catre o persoana care s-a recomandat ca fiind avocat si s-a oferit sa-l ajute in vederea legalizarii unor documente, solicitandu-i in schimb suma de 40 de lei, incheind si un contract de asistenta juridica.
Inlocuirea lui Macovei nu surprinde Publicatia "International Herald Tribune", prezentrand evolutia evenimentelor de pe scena politica din Romania, subliniaza ca excluderea din componenta noului Cabinet a lui Macovei - "avocat discret, care a facut cariera in domeniul apararii drepturilor omului" - "nu a fost surprinzatoare".
UDMR va ocupa patru pozitii in viitorul Cabinet, dintre care una va fi de ministru de stat fara portofoliu, care va avea in coordonare trei ministere, a declarat ieri premierul desemnat Calin Popescu-Tariceanu, dupa consultarile cu presedintele UDMR Marko Bela.
Exemplu scurt - daca un pensionar va reclama noului premier probleme cu pensia, hartia se poate regasi fie la directorul de cabinet al premierului, fie la viitorul consilier pe probleme economice, fie la Biroul de Presa, fie retransmisa la Ministerul Muncii, unde, la randul ei, odata intrata in registratura poate ajunge fie la secretarul de stat, fie la ministru fie la directorul general.
(2) Conducerea Cabinetului presedintelui este asigurata de directorul de cabinet, iar in lipsa acestuia, in limitele mandatului dat de directorul de cabinet, de catre persoana desemnata de acesta, de regula dintre consilierii presedintelui.
Si pentru ca tot se afla la tribuna Senatului, pupila lui Iliescu s-a gandit ca n-ar strica sa-si forteze norocul - ca doar nu da de la ea - si a solicitat si un sef de cabinet, care sa o insoteasca in pelerinajele ei euroobservatoare.
Intre 2010 si 2012, a fost seful de cabinet al Elenei Udrea.
Potrivit regulamentului de organizare si functionare a Comisiei, fiecare comisar are un cabinet, ai carui membri trebuie sa aiba cel putin trei nationalitati diferite, si un purtator de cuvant care trebuie sa aiba nationalitate diferita de cea a comisarului.
google-analytics.com