Cautare

1099 de rezultate pentru "carmen radulescu madalina" (3.45 secunde)
Cantareata Carmen Radulescu a lansat recent, la Galeria Carrefour Orhideea, albumul "Poate", aparut la casa de discuri OVO MUSIC.
Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au despartit dupa 5 ani de relatie Mihaela Radulescu a fost invitata, la inceputul acestei saptamani, la emisiunea lui Teo de la Kanal D, acolo unde a acceptat sa vorbeasca deschis despre viata ei.
Madalina si-a regizat moartea, ca la Hollywood", a spus poetul Lucian Avramescu intr-o emisiune difuzata la Acasa TV, despre viata si moartea Madalinei Manole. Madalina Manole s-a sinucis in urma cu cativa ani, pe 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere.
Madalina Ghenea, recompensata la al doilea rol din cariera.
Gheorghe Radulescu este haituit de doua primarii care ii vor impozitul pe casa si teren. ... Gheorghe Radulescu s-a inregistrat la Primaria comunei Carcea ca platitor de impozite.
Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
Orice suma are o limita si, cum în acest moment preturile au crescut insuportabil pentru buzunarele craiovenilor, nu vad cum ar mai putea fi majorate“, a explicat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Orice suma are o limita si, cum în acest moment preturile au crescut insuportabil pentru buzunarele craiovenilor, nu vad cum ar mai putea fi majorate“, a explicat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Michael, o lasi pe Madalina pentru scandura asta? Madalina Ghenea a ramas cu buza umflata!
Carmen Harra a acordat un interviu site-ului www.starsstreet.ro despre starea de sanatate a doamnei Teo Trandafir. ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... - In alta ordine de idei, ce mai face Carmen Harra? Carmen Harra:
Mircea Toma publica in revista Kamikaze.online.ro "Primul interviu cu Madalina Manole de pe lumea cealalta", pe care il puteti citi in continuare. ... Mai intai pentru ca imbranceala era pe bune, iar apoi pentru ca ringul era chiar Madalina Manole.
Cu credinta in Dumnezeu si ca s-a intamplat ce s-a intamplat cu Madalina Manole ar trebui sa fim mai pozitivi si mai luminosi, ca sa atragem lucrurile bune. - Ce parere ai despre ce s-a intamplat cu Madalina Manole? ... - Ai fost apropiata de Madalina?
Actrita Carmen Stanescu a murit in noaptea de miercuri spre joi, la varsta de 92 de ani, a confirmat pentru News.ro un reprezentant al Teatrului National I.L. ... Carmen Stanescu s-a nascut la 29 iulie 1925, in Bucuresti. ... Carmen Stanescu a fost distribuita si in numeroase filme:
Mihaela Radulescu, cunoscuta vedeta de televiziune, nu face din aniversarea zilei de nastere un eveniment grandios. ... Mihaela Radulescu s-a nascut la Piatra Neamt, intr-o familie de tineri studenti, viitori profesori, care la varsta de 19-20 de ani aveau deja doi copii:
Impozitarea pensiilor mici, o eroare economica Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, il contrazice pe directorul BNR, Eugen Radulescu, apreciind ca impozitarea pensiilor mai mici de 1.000 de lei ar fi "o eroare, din punct de vedere economic".
Carmen Elena Firea participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Nu exista insa un anumit procent cu care cresc periodic", a declarat Carmen Radulescu, directoarea altei agentii imobiliare din Craiova. ... "Preturile incep sa creasca usor cand incepe constructia unui nou supermarket, iar dupa ce se deschide preturile cresc intr-un ritm mai alert", a afirmat Radulescu.
Este un spectacol despre nemurire, pentru ca Madalina Manole va ramane mereu in amintirea celor care au iubit-o si carora li s-a dedicat, prin cantec.
Costurile variaza insa in functie de amenajarile pe care le are respectivul spatiu, de zona in care se afla si de deschiderea pe care o are la strada", a declarat Carmen Radulescu, directoarea Agentiei imobiliare Carmen. ... Cuza", a adaugat Carmen Radulescu.
Handbalista de 17 ani, originara din Segarcea, a fost cooptata, de putin timp, la Centrul National Olimpic de Excelenta de la Ramnicu Valcea si nu rateaza nici un meci sustinut pe teren propriu de Oltchim, echipa la care evolueaza jucatoarea sa preferata, Ada Nechita In luna noiembrie a anului trecut, handbalista Madalina Bonea, de la clubul HCM Craiova, a primit o veste excelenta.
google-analytics.com