Cautare

772 de rezultate pentru "cabinet avocat todot briac" (2.77 secunde)
Adrian Toni Neacsu, fost membru CSM si avocat, a declarat ca unul din doi magistrati a fost supravegheat tehnic (adica ascultat, interceptat sau filat), informeaza Stiripesurse.ro.
"Valeriu Stoica s-a oferit sa-mi fie avocat in proce-sul pe care il voi intenta CNSAS, in cazul in care rezultatul contestatiei la CNSAS va fi acelasi cu prima decizie", a declarat Mona Musca.
Asta este datoria lui de avocat. ... Boldea, ca orice avocat, daca reuseste, isi face platforma si ia procese in continuare.
Avocat 29. ... Avocat 34. Sogor Csaba - 43 ani. Profesia: Preot reformat CANDIDAT INDEPENDENT 35. Laszlo Tokes - 55 ani.
Candidatul PNT-CD la Primaria Capitalei, Aurelian Pavelescu, a declarat ca este mai inalt decat seful statului, avand 1,75 metri, si i-a adus aminte acestuia ca i-a fost avocat in dosarul Flota si a facut parte din grupul celor cinci colaboratori directi ai lui Traian Basescu in campaniile din 2004.
Cu un Ion Popescu pe post de lider judetean - probabil a contat mult faptul ca este avocat si deci stie sa-si sustina cauza in fata forurilor superioare de partid -, a fost intocmita lista Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta.
"Da, am fost acceptat ca avocat definitiv in Baroul Tulcea, voi depune juramantul, dupa care urmeaza sa cer suspendarea din barou pe toata perioada cat voi fi politist, pentru ca exista incompatibilitate intre cele doua functii", ne-a declarat comisarul sef Dorin Colidiuc.
Renate Weber Este de profesie avocat si, in prezent, europarlamentar roman din partea PNL.
Agentia Nationala de Integritate a constatat o posibila stare de incompatibilitate a edilului-sef din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, care, timp de patru luni, a fost atat primar, cat si avocat in cadrul Baroului Mehedinti.
"Pe 30 aprilie, in evidenta contabila a asociatiei sunt inregistrate cheltuieli judecatoresti, taxe si onorarii de avocat in valoare de 20.900,52 lei.
Desi nu avem probe care sa demonstreze cu certitudine ca presedintele Traian Basescu l-a carpit cu o palma pe un avocat, la Neptun, cert este ca nimeni din societatea romaneasca nu s-a gandit ca seful statului chiar nu ar fi in stare de o astfel de iesire nervoasa, atrage atentia analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
- Erau 40 de kilograme de aur in lingouri si monede stranse de tatal surorii mele vitrege, Radu Rosetti, un mare avocat. ... Am refuzat si au trimis un om de-al lor, probabil tot avocat.
Acelasi avocat ANAF se antepronunta in paginile ziarului dumneavoastra asupra unor aspecte legate de falimentul rafinariei, de anulare a planului de reorganizare sau de recuperare a unor datorii de la Balkan Petroleum Ltd si administratorii SC RAFO SA.
Mioara Oprea nu a putut fi contactata.Prostia functionarilor, suportata de craioveniProcesul dintre Primaria Craiova si SC Cronos Impex SRL Craiova, fostul administrator al parcarilor cu plata din Banie, este asistat din partea municipalitatii de un avocat din Alba Iulia, unde cele doua parti sunt chemate, a dezvaluit ieri primarul Craiovei, Antonie Solomon.
Mioara Oprea nu a putut fi contactata.Prostia functionarilor, suportata de craioveniProcesul dintre Primaria Craiova si SC Cronos Impex SRL Craiova, fostul administrator al parcarilor cu plata din Banie, este asistat din partea municipalitatii de un avocat din Alba Iulia, unde cele doua parti sunt chemate, a dezvaluit ieri primarul Craiovei, Antonie Solomon.
Tatal sau era avocat de succes, iar mama, membra în consiliul de directori al First Interstate BancSystem. Bunicul sau, J.W.
"Am muncit la administratia metroului, curatam wc-uri" Este analist financiar, avocat, fost pilot de vanatoare pe F16 si are centura neagra in Kung Fu. ... Cum tata era avocat, am ales asta!
De data aceasta, patronul Stelei le-a cerut judecatorilor, printr-o cerere depusa de noul sau avocat, Pavel Abraham, sa fie lasat sa mearga acasa de ziua lui.
Un avocat din Ploiesti sustine ca stie cum poate fi eliberat patronul Stelei Bogdan Paun, un avocat ploiestean, sustine ca trimiterea lui Gigi Becali in penitenciar a fost abuziva si nedreapta.
Ghinioanele se tin lant in viata Adrianei Iliescu, dupa ce a propriul avocat a tradat-o si si-a pierdut intr-un proces toate economiile, inclusiv cele pentru micuta Eliza.
google-analytics.com