Sport.ro : Steaua incepe BATALIA cu UEFA: si-a angajat avocat care a schimbat istoria fotbalului! Cine va incerca sa ii scape de excluderea din Liga

Steaua si-a angajat un avocat celebru in lupta pentru ramanerea in Liga Campionilor.
Steaua isi angajeaza cel mai tare avocat din fotbal. Belgianul Jean Louis Dupont, cel care a schimbat istoria fotbalului, castigand procesul in care l-a aparat pe Jean Marc Bosman si a creat legea Bosman, ii va apara pe stelisti in fata comisiilor UEFA.
Dupont este cunoscut ca unul dintre cei mai mari "dusmani" ai UEFA, fiind de altfel si omul care le apara pe PSG si City de noua regula a fair play-ului financiar. De-a lungul timpului, belgianul i-a aparat si pe Hagi, Mutu si Mourinho.
Mircea Sandu crede si el in sansa Stelei, desi, pana acum, nicio echipa anchetata de UEFA nu a reusit sa scape fara sa fie sanctionata. Presedintele Ligii va incerca si el sa ii explice lui Platini cum au stat lucrurile in Dosarul aliza.
"Din cate stiu eu, la UEFA au fost numai cazuri de dare de mita, nu de premiere. Echipele erau platite sa nu isi apere corect sansele, iar in cazul Stelei nu a fost asa", a spus Sandu.