Cautare

3263 de rezultate pentru "bancuri cu boc" (3.18 secunde)
Intrucat Emil Boc are doua proiecte de lege, se vor convoca doua sedinte pentru ca in fiecare din ele asumarea raspunderii sa fie facuta pe un singur proiect.
Presedintele PSD,Victor Ponta, a declarat luni ca a aflat din presa despre initiativa liderului PC Dan Voiculescu de suspendarea a presedintelui Traian Basescu, precizand ca PSD va da prioritate demiterii Guvernului Emil Boc.
Problemele economice nu au fost inca depasite, iar lunile urmatoare vor fi decisive pentru consolidarea reformelor incepute si asigurarea unei cresteri economice sanatoase, a declarat, luni, in Parlament, premierul Emil Boc, la dezbaterea privind bilantul guvernarii. ... Nu cu populisme vom iesi din recesiune", a spus Boc.
"Lui Boc ii lipsea tichia de ideolog!", pe care il puteti citi in continuare. ... Este starea in care se afla si bietul Emil Boc.
Cu ce planuri au intrat pedelistii la discutia cu BASESCU: BOC si DEMISIA "de joi", BLAGA si CANDIDATURA.
Prim-Ministrul Emil Boc : ... Boc, huiduit la Ramnicu Valcea Aflat azi la Ramnicu -Valcea pentru a participa la sedinta Colegiului Director al filialei valcene a PDL, premierul Emil Boc a fost huiduit.
Cum decripteaza Ponta manevrele lui Basescu Prin diversiunea administrativ-teritoriala a Romaniei, Traian Basescu ori va tine in sah UDMR, pentru a nu parasi barca guvernarii, ori va forta Uniunea sa plece de la Palatul Victoria, ceea ce va provoca caderea premierului Emil Boc, afirma presedintele social-democrat Victor Ponta, pe blog.
Iulian Badea ) Emil Boc se afla la Palatul Victoria de doi ani si opt luni.
Cristian Preda ii cere DEMISIA PREMIERULUI Emil Boc. ... "Momentul politic a fost ratat" Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat ca premierul Emil Boc nu este capabil sa sporeasca increderea publicului in Guvern, motiv pentru care ar trebui sa-si dea demisia.
Adrian Nastase publica pe blog articolul ' Emil Boc a devenit obraznic ' Emil Boc a vorbit despre vizita lui in China si a dorit sa-i dea o replica lui Victor Ponta pe aceasta tema.
Emil Boc:
'Se pare ca, in ultima perioada, Guvernul Boc si-a propus sa se intreaca pe sine insusi.
Cristian Tudor Popescu publica in Gandul articolul cu titlul "Prioritatea zero". ... Aceasta pancarta cred ca a sintetizat cel mai bine actuala situatie a guvernului Boc.
Reactia lui Nastase vine dupa ce premierul Emil Boc l-a criticat in repetate randuri pentru costurile prea mari percepute de compania americana pentru constructia autostrazii Transilvania. ... • Emil Boc si-a invatat bine textul dat de regizor. ... • Emil Boc este un premier insistent.
Emil Boc s-a intors cu mana goala din China Premierul Emil Boc si delegatia oficiala a Romaniei s-au intors din China doar cu promisiunile unor posibile colaborari, insa fara sa fi incheiat niciun contract concret.
De o stare a constiintelor lucide si de spiritul unificator al unor oameni care nu consimt sa devina partasi, prin tacere si neimplicare, la situatia dezastruoasa din tara, la derapajele anticonstitutionale ale lui Traian Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei), la incompetenta de care da dovada Guvernul Boc.
Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, deputatul Radu Moldovan, a declarat ca, in prezent, este o mare concurenta intre bancurile cu Bula si cele cu presedintele Traian Basescu.
Basescu si Boc merg la Mama Omida Basescu, dupa indelungi discutii cu Boc despre economia subreda a tarii, se hotaraste sa-i faca o vizita Mamei Omida. -Ioi, domn presedinte, cu ce te pot ajuta ?
Satul, probabil, de problemele ridicate de desemnarea unui nou vicepremier democrat care sa ia locul lui Adriean Videanu, liderul PD Emil Boc a incercat sa arunce o piatra si in ograda PSD-ului afirmand ca Vanghelie ar fi doar un candidat de paie care urmeaza sa fie repede inlocuit cu ...
"Azi, cand fraza lustruita nu ne poate insela, Astazi altii sunt de vina, domnii mei, nu este-asa?" 'Daca raportam prestatia politica, in ansamblu, a actualului Executiv si performanta individuala a fiecarui ministru in domeniul politicilor publice la timpul scurs de la instalarea la putere, dar, mai ales, la promisiunile si angajamentele facute de PDL in fata natiunii, in decembrie 2009, impreuna cu Traian Basescu, concluzia este una singura:
google-analytics.com