Cautare

3263 de rezultate pentru "bancuri cu boc" (3.31 secunde)
Presedintele democrat-liberal, Emil Boc, a anuntat luni ca membrii Colegiului Director au votat, in unanimitate, o rezolutie de sustinere a Parlamentului unicameral, partidul urmand a declansa strangerea de semnaturi pentru revizuirea Constitutiei.
Desemnarea unor candidati la Parlament proveniti din randul primarilor este o decizie politica a PDL care poate fi o solutie castigatoare, dar poate fi si una "pierzatoare", a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, presedintele PDL, Emil Boc, citat de corespondentul Mediafax.
Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat vineri, dupa consultarile de la Cotroceni, ca optiunea formatiunii este pentru a forma un guvern in jurul PD-L, si a anuntat ca va incepe negocierile inca de vineri, cu PNL, acest partid fiind prima optiune, dar nu si singura.
Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat luni, dupa intalnirea cu UDMR, ca optiunea democrat-liberalilor este sa aiba UDMR in orice formula de guvernare pe care o vor concepe, precizand ca acest lucru inseamna ca reprezentantii Uniunii sustin o guvernare in jurul unui premier PD-L.
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, i-a acuzat pe actualii guvernanti de incompetenta, lipsa de profesionalism, de luarea unor masuri "pompieristice" si i-a cerut premierului Emil Boc sa prezinte un plan anti-criza, in caz contrar PNL urmand sa ceara sesiune extraordinara a Parlamentului.
PD-L are in vedere posibila intrare in cursa prezidentiala a premierului Emil Boc, daca Traian Basescu renunta sa mai candideze, a declarat, astazi, secretarul general al PD-L, Vasile Blaga "Domnul Boc este o varianta clara daca domnul presedinte nu va candida.
Guvernul isi asuma raspunderea in Parlament, in 2 septembrie, pe legea salarizarii unice, pe legea restructurarii agentiilor, legea privind cumulul pensie-salariu, precum si pe legile educatiei, a anuntat, luni, dupa sedinta coalitiei, premierul Emil Boc.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a transmis premierului Emil Boc sa se ocupe de colegii sai care conduc ministerele economice, respectiv cele conduse de Gheorghe Pogea, Adriean Videanu si Vasile Blaga, pentru a combate eficient criza, si nu de Ecaterina Andronescu.
Prima remaniere in guvernul Boc. Primul ministru, Emil Boc, a anuntat la finalul sedintei coalitiei de guvernare remanierea ministrului de Interne, Dan Nica. ... De aceea, avem nevoie de un nou impuls", a declarat Emil Boc.
Premierul Emil Boc i-a intrebat pe ministrii social-democrati, la finalul sedintei de miercuri a Executivului, ce vor face daca presedintele Traian Basescu va semna decretul de revocare a lui Dan Nica.
Motiunea de cenzura depusa de Opozitie impotriva Guvernului Boc II a fost adoptata. ... In aceste conditii, premierul Emil Boc nu mai poate veni in Parlament sa-si asume raspunderea pe Legea pensiilor.
De asemenea, presa externa vorbeste de problemele pe care le poate intampina tara noastra in relatia cu FMI, care poate, la randu-i, sa acorde increderea in competenta Romaniei de a folosi cum trebuie un imprumut si de a-l restitui in functie de autoritatea noului guvern.
Dupa ce, zile in sir, premierul Boc s-a vaicarit ca singurul motiv al votarii motiunii de cenzura a fost pastrarea "pensiilor nerusinate" ale parlamentarilor PSD si PNL, Traian Basescu a spus, ieri, cu totul altceva - si anume ca guvernul Boc a fost daramat pentru a nu se trece la...
Octavian Stireanu publica pe Amos News partea a treia a serialului "Trei capcane pentru Ponta (III) Umbra lui Boc asupra Constitutiei", pe care il puteti citi in continuare.
Premierul Emil Boc a prezentat ieri parlamentului cele sapte masuri anticriza pe care guvernul le va lua in 2010, dar si 28 de masuri luate anul trecut, facand referire inclusiv la mentinerea TVA la 19% si a cotei unice de impozitare la 16%.
Premierul Emil Boc s-a prezentat ieri dimineata la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, unde a fost audiat de instanta cu privire la acuzatiile publice pe care le-a adus predecesorului sau, fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu, in legatura cu contractul Sterling.
Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca de multe ori televiziunile de stiri "profereaza dezinformari", uitand ca au obligatia sa informeze corect opinia publica.
Dupa ce ne-a anuntat cu zambetul pe buze ca a dus tara de rapa si trebuie sa-i puna pe salariati, pensionari si someri sa plateasca pentru asta, seful statului s-a gandit ca n-ar strica putina "mea-culpa". Barbateasca, asa cum ii sta bine unui luptator cu valurile.
"O greva generala poate duce la caderea guvernului Boc"' , pe care il puteti citi in continuare.
Se anunta vremuri grele pentru Guvernul Boc.
google-analytics.com