Cautare

3263 de rezultate pentru "bancuri cu boc" (2.82 secunde)
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, va candida la functia de presedinte al partidului, dar inca nu stie daca va veni cu un program social-democrat sau cu unul popular.
Emil Boc va castiga sefia PD, dupa ce ieri contracandidatul sau Cezar Preda s-a retras din cursa. In acest fel, democratii vor adopta doctrina populara, promovata de Boc.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a declarat ieri ca in cadrul Biroului Permanent National al partidului s-a luat decizia ca presedintele executiv al democratilor sa fie desemnat de catre Conventia Nationala din 25 iunie.
Echipa Emil Boc, presedinte, Adriean Videanu, presedinte executiv, ambii primari in functie, conduce incepand de sambata un Partid Democrat lasat mostenire de Traian Basescu, un alt fost primar.
Daca vedem ca ne indepartam de la promisiuni, ne corectam“, a declarat liderul PD, Emil Boc. ... Boc a adaugat ca partidul nu-si va retrage sustinerea fata de ministrul sau, care a actionat cu buna credinta.
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat inaintea sedintei ca este o reuniune obisnuita a CNC al Aliantei, in care se discuta aspecte politice si aspecte care tin de functionarea Aliantei in teritoriu, precum si calendarul politic al PNL-PD.
Durata acordului petrolier este de 30 de ani de la data intrarii in vigoare, cu drept de prelungire cu pana la 15 ani. Canadienii pot cere cu prioritate concesionarea altor exploatari.
Adrian Nastase, presedintele executiv al PSD, a declarat ieri ca tine de evidenta faptul ca se pregateste o anumita schimbare in conducerea Ministerului Justitiei, luandu-se in calcul, potrivit informatiilor sale, numirea Monicai Macovei ca procuror general si a lui Emil Boc ca ministru.
Decizie CNA in cazul imaginilor cu Emil Boc dezbracat:
Asteptam sa vedem care sunt alternativele, optiunile spre PD fundamentate pe criteriile platformei populare, dupa care ne vom preciza punctul de vedere", a declarat presedintele PD, Emil Boc (foto), la finalul intrunirii liderilor democrati.
Liderul PD Emil Boc a declarat sambata la Targu Mures ca excesele UDMR si ale unor lideri ai acestei formatiuni nu pot fi tolerate, acuzand "presiunile" in plan extern pe care le face UDMR pentru adoptarea Statutului minoritatilor.
Liderul PD, Emil Boc, a anuntat ieri ca formatiunea pe care o conduce si-a refacut "resursa politica umana pierduta in 2000-2004, cand aproximativ 300 de primari au fost obligati sa treaca la PSD".
In alta ordine de idei, ministrul Integrarii Europene Anca Boagiu i s-a adresat, sambata, sefului sau de partid Emil Boc, spunandu-i "Traian Boc", in hohotele de ras ale participantilor la sedinta Consiliului de Coordonare de la Galati.
Liderul PD, Emil Boc, a anuntat ieri ca democratii nu vor vota Guvernul Tariceanu II. Potrivit lui Boc, noul Cabinet este ilegal si neconstitutional. ... "PD nu va vota Guvernul minoritar, pentru ca este un guvern ilegitim, al tradarii electoratului Aliantei, cu un premier impostor", a declarat Emil Boc.
Directorul Spitalului Municipal Clujana, Nicolae Constantea, medicul care l-a operat pe Emil Boc de apendicita acuta, a declarat ieri ca acesta este un pacient "putin indisciplinat", pentru ca nu respecta repausul si semneaza acte.
Presedintii Partidului Democrat si Partidului Liberal Democrat, Emil Boc si Theodor Stolojan, au anuntat aseara fuziunea celor doua formatiuni pentru ducerea "pana la capat a proiectului politic al Aliantei DA". ... Liderul interimar al noului partid va fi Emil Boc, secondat de doi prim-vicepresedinti, Theodor Stolojan si Vasile Blaga.
Dupa ce a primit sutinerea primarului municipiului Piatra-Neamt, candiatul la Primaria Galati din partea Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi a primit ieri si sprijinul lui Emil Boc, primarului Clujului si presedinte al PD-L, aflat ieri la Galati. ... Acesta este Andrei Lisinschi", a spus Emil Boc.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Presedintele PDL Emil Boc a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD este amnezic, iar Iulian Iancu, fost secretar de stat in Guvernul social-democrat, are un tupeu fara precedent, iesit din comun, referindu-se la afirmatiile lui Iancu privind energia scumpa vanduta populatiei.
Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a fost anuntat oficial, vineri, la Conferinta Nationala a partidului, drept propunerea de premier a PDL, de catre liderul formatiunii democrat-liberale, Emil Boc.
google-analytics.com