Cautare

150 de rezultate pentru "calendari" (5.29 secunde)
Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a apreciat ieri in discursul de deschidere a Reuniunii Diplomatiei de la Bucuresti ca in ultimul an diplomatia "a reusit sa demonstreze ca Romania se poate comporta ca membru de facto al Uniunii Europene".
Pregatirile pentru alegerile pentru Parlamentul European, care vor avea loc la data de 13 mai a.c., sunt in plina desfasurare la Constanta.
Romanii nu se vor mai prezenta pe 13 mai la urne pentru a-si alege europarlamentarii.
O galateanca a cerut Curtii de Apel Galati sa suspende OUG nr. 15/2007 privind aminarea desfasurarii alegerilor europarlamentare pe motiv ca reglementarea ar perturba grav procesul electoral.
Prefectul interimar al Bihorului, Traian Abrudan, se declara pregatit pentru referendumul national privind demiterea presedintelui suspendat, Traian Basescu. Stampilele si buletinele de vot ale bihorenilor vor fi ridicate direct de la Bucuresti sub semnatura prefectului si a presedintelui Tribunalului Bihor.
Comisia Tehnica Centrala a avut vineri prima sedinta, in cadrul careia Victor Paul Dobre, secretar de stat al Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA), a anuntat ca sediul Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare va fi la Sala Palatului din Capitala.
Liderul grupului PRM din Senat, Gheorghe Funar, a adresat marti o cerere catre conducerea Senatului in care reclama incalcarea prevederilor legale de catre UDMR, la lansarea candidatilor Uniunii, prin intonarea imnului Ungariei sub sloganul "Noua descalecare".
Executivul a aprobat actele normative care reglementeaza organizarea, desfasurarea si finantarea parlamentarelor din 30 noiembrie 2008. Mai asteptam doar alegerile.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) dezbate, astazi, sesizarea Partidului Democrat-Liberal privind neconstitutionalitatea unor dispozitii din Regulamentul Senatului. Initiatorul sesizarii este deputatul PDL, Mihail Boldea.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a decis, astazi, cu unanimitate de voturi, respingerea sesizarii Partidului Democrat-Liberal (PD-L) referitoare la neconstitutionalitatea unor dispozitii din Regulamentul Senatului.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut public ieri-dimineata ordinul privind suspendarea din functie a primarului Craiovei, Antonie Solomon. Consilierii locali se vor intalni maine dimineata in sedinta extraordinara pentru a delega atributiile de primar unuia dintre cei doi viceprimari, Marinica Dinca sau Teodor Sas.
Departamentul Politici Economice si Fiscale al PSD a transmis urmatorul document de presa: "Partidul Social Democrat constata cu stupoare ca guvernul Boc a pus gand rau firmelor private din Romania.
Motiunea de cenzura initiata de Alianta PSD + PC intitulata "Opriti genicidul social!" va fi dezbatuta si votata marti, 15 iunie.
Mai este Antonie Solomon primar ales al craiovenilor chiar si suspendat din cauza arestarii preventive? Partidele din opozitie sustin ca acesta si-a pierdut mandatul pentru ca a lipsit de la primarie mai mult de sase luni si in consecinta ar trebui organizate alegeri anticipate.
Mai este Antonie Solomon primar ales al craiovenilor chiar si suspendat din cauza arestarii preventive? Partidele din opozitie sustin ca acesta si-a pierdut mandatul pentru ca a lipsit de la primarie mai mult de sase luni si in consecinta ar trebui organizate alegeri anticipate.
Institutul de Politici Publice (IPP) a facut bilantul sesiunii legislative , din care puteti citi incontinuare partea a doua. 'Pe langa versatilitatea cutumelor cu care eram obisnuiti din Parlament, anumite manifestari independente ale unor parlamentari au fost duse pana la extrema.
Premierul Emil Boc a anuntat, luni, ca liderii coalitiei de guvernare propun asumarea raspunderii Guvernului in Parlament pe Codul Muncii, adaugand ca, in perioada urmatoare, vor avea loc consultari si cu grupurile parlamentare.
Agerpres informeaza: Principalele prevederi ale proiectului Codului muncii, inainte de amendare. In proiectul noului Cod al muncii, Guvernul a retinut o propunere a sindicatelor, privind perioada de reabilitare a angajatilor sanctionati pentru abateri, au declarat, luni, pentru AGERPRES, surse guvernamentale.
Guvernul si-a angajat raspunderea pe Codul Muncii. Puteti citi in continuare declaratiile premierului.
Adevarul: 1 Decembrie, o zi prea mica pentru romani? Desi istoricii spun ca 1 Decembrie are cea mai mare semnificatie pentru Romania, nu putini sunt cei care sustin ca ne-am bucura mai mult de Ziua Nationala daca aceasta s-ar sarbatori primavara, de Ziua Independentei.
google-analytics.com