Cautare

150 de rezultate pentru "calendari" (2.45 secunde)
Incepand cu 1 ianuarie, sunt deductibile cheltuielile de transport si cazare, precum si cele cu indemnizatia de deplasari in Romania si strainatate in limita a 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru institutii publice, fara conditia realizarii profitului in exercitiul curent si/sau in anii precedenti;
Impozitele si taxele locale raman, in municipiul Mangalia, la acelasi nivel din anul trecut, sustine seful Directiei Taxe, Impozite si Control Comercial, Aida Gomeaja.
Dupa cum se stie, accizele au una dintre cele mai consistente ponderi in veniturile bugetului consolidat al statului.
Beneficiarii rentei viagere aferente anului 2006 mai au la dispozitie aproximativ o saptamana ca sa-si ridice carnetele de rentier. Daca nu vor respecta termenul, acestia risca sa piarda banii.
Rambursarea TVA pentru firmele inscrise in cazierul fiscal sau pentru care a fost deschisa procedura insolventei se va efectua in urma unei inspectii fiscale anticipate, nu ulterioare, potrivit unui comunicat al Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala.
Vrei sa faci economii, însa nu vrei sa îti blochezi banii într-un depozit bancar. Ai nevoie sa faci plati, însa nu vrei sa pierzi dobânda.
Data de 25 iunie a.c. reprezinta ultima zi pentru depunerea urmatoarelor formulare:
Pentru cei mai multi elevi si studenti, vacanta este o perioada de distractie si de relaxare. Totusi, unii o vad si ca un mod de a câstiga bani.„Planuiesc sa ma angajez.
Angajatii Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova au demarat negocierile pentru contractul colectiv de munca. Liderii de sindicat considera ca, la începutul lunii iulie, noul contract va fi parafat.
Pentru cei mai multi elevi si studenti, vacanta este o perioada de distractie si de relaxare. Totusi, unii o vad si ca un mod de a câstiga bani.„Planuiesc sa ma angajez.
Pentru a preveni efectele sociale nefavorabile cauzate de restructurari si a-i reintegra pe piata fortei de munca, în perioada preavizului, angajatii firmelor beneficiaza de servicii de „preconcediere“.Potrivit Legii nr.
În goana lor dupa clienti, bancile au lansat în ultima vreme produse care combina avantajele unui depozit bancar cu posibilitatea de a face investitii pentru un câstig mai mare.
Companiile petroliere si firmele care realizeaza importuri de titei vor fi obligate sa raporteze lunar Ministerului Economiei si Finantelor (MEF) costurile de aprovizionare si preturile carburantilor, conform normelor europene, potrivit unui proiect de hotarare elaborat de institutie.
Raiffeisen Bank a lansat un card de credit destinat IMM-urilor - "Business Credit Card", de tip VISA, in lei, cu utilizare internationala.
Pensionarii pot beneficia de o reducere de 3% daca isi fac o asigurare de locuinta la BCR Asigurari. Casa Promo este o asigurare pentru pagubele suferite de cladirea asigurata, cat si pentru obiectele din casa ori ale persoanelor carora asiguratul le-a provocat prejudicii.
google-analytics.com