Cautare

150 de rezultate pentru "calendari" (2.49 secunde)
Fermierii care nu trimit declaratiile anuale cu privire la laptele produs si comercializat risca sa fie penalizati sau chiar sa piarda dreptul de a vinde.
Fermierii care nu trimit declaratiile anuale cu privire la laptele produs si comercializat risca sa fie penalizati sau chiar sa piarda dreptul de a vinde.
Reprezentantii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) tin sa reaminteasca faptul ca termenul limita pentru depunerea declaratiilor anuale de cota de lapte este 14 mai a.
Fermierii mai au la dispozitie doua zile pentru depunerea declaratiilor anuale cu privire la laptele produs si comercializat. Cei care nu vor respecta termenele risca penalizari sau chiar pierderea cotei.
Asigurarea obligatorie a locuintei, care va intra in vigoare la 1 iulie, trebuie incheiata chiar daca proprietarul are deja o asigurare facultativa.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a emis normele privind forma si clauzele cuprinse in contractul de asigurare obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren sau inundatiilor, acestea fiind deja publicate in Monitorul Oficial.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect.
Toate centrele de vanzari ale fostei Daewoo vor fi inchise din toamna, iar 91 de angajati fie vor accepta posturi la Craiova, fie vor fi disponibilizati.
Romanii pot sa munceasca in Germania doar pe baza de contracte de lucrari (contingent) si numai in anumite domenii, iar pentru anul de contigent 2008-2009 Romaniei i-au fost aprobati 4.
Cinci firme care au sediul in judetul Olt si-au anuntat intentia de a face concedieri colective in perioada ianuarie-februarie 2010, care vor afecta 293 de angajati.
Senatorul PSD de Sibiu, Viorel Arcas (foto) a adresat o interpelare Primului-ministru, Emil Boc, cu urmatorul subiect: "Cum isi bate joc Guvernul de agentii economici".
Profesorii, militarii, medicii, functionarii trebuie sa fie protejati. Lor li s-au taiat deja sporurile anul trecut, iar acum nu mai pot platiti cu un sfert mai putin.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul "Halucinant: cele 18.000 de ore ale lui Dan Diaconescu", pe care il puteti citi in continuare.
Tinerii intreprinzatori nu vor beneficia de neimpozitarea profitului si salariilor, asa cum prevedea vechiul proiect privind acordarea de facilitati pentru microintreprinderi noi, Ministerul Economiei elaborand alt act normativ care include insa un ajutor de stat de pana la 20% pentru investitii.
Persoanele care nu au un loc de munca, agricultorii, administratorii de firme, managerii si chiar tinerii care nu au serviciu pot sa aiba continuitate in munca.
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a anuntat ieri ca termenul de depunere a declaratiilor anuale de cota de lapte de catre producatori a fost prelungit pana luni, 16 mai, inclusiv, deoarece termenul legal de depunere, 14 mai, este in zi nelucratoare.
Ministerul Agriculturii stimuleaza comasarea terenurilor agricole. In cazul arendarii, varstnicii care nu mai pot munci pamantul pot beneficia de o prima de cedare cuprinsa intre 30 si 100 de euro pe hectar pe an, in functie de durata contractului.
Amos News informeaza : Intrebari si raspunsuri privind pneurile de iarna! Obligativitatea anvelopelor de iarna incepand cu sezonul rece din acest an a provocat foarte multe intrebari.
google-analytics.com