Cautare

150 de rezultate pentru "calendari" (6.59 secunde)
CorectNews: Guvern: Sedinta extraordinara pentru organizarea referendumului Referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu va avea loc pe 29 iunlie, potrivit votului parlamentarilor.
COTIDIANUL: Traian Basescu s-a faultat singur? Posibila teapa de zile mare luata de presedinte in cazul Legii referendumului Procedura de promulgare utilizata in premiera de Traian Basescu.
Senatorul Ioan Denes a sustinut o declaratie politica intitulata: Romania, o noua aniversare a sperantei! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Pretul petrolului a luat-o razna. Specialistii vorbesc de 70 de dolari pe baril pana la sfarsitul anului, iar unii cred chiar ca barilul ar putea costa 80 de dolari la finele lui 2005.
Guvernul a adoptat in ultima sedinta o serie de masuri pentru accelerare a procesului de restituire a proprietatilor si inasprirea sanctiunilor pentru acele persoane care obstructioneaza aplicarea lor.
Recent, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a solicitat Companiei Nationale Imprimeria Nationala (CNIN) sa precizeze daca eliberarea rovignetei, care va trebui sa insoteasca asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), este posibila cu incepere de la 1 ianuarie 2006.
Ministerul Economiei si Comertului va monitoriza calitatea benzinei si a motorinei. Guvernul a aprobat, in sedinta de joi, o hotarire care stabileste conditiile de introducere pe piata a benzinei si motorinei.
Sezonul de reduceri pentru produsele din magazine a inceput ieri. Potrivit legii, perioada in care comerciantii cu amanuntul pot practica reduceri de pret pentru produsele specifice sezonului toamna-iarna se intinde pana la 15 aprilie inclusiv.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) vrea sa incheie contracte de cooperare pe o perioada de 10-20 de ani cu investitorii interesati de modernizarea si retehnologizarea exploatarilor miniere.
Circa 60% din agentiile de turism verificate de inspectorii de la Protectia Consumatorului (ANPC), la inceputul lunii aprilie, au incalcat legislatia care le reglementeaza activitatea, ceea ce a dus la aplicarea unor amenzi de sute de milioane de lei noi si la oprirea activitatii unora dintre ele.
Guvernul va modifica procedurile de stabilire a pretului de oferta propus la vanzarea societatilor comerciale. Totodata, vor fi introduse noi reguli de calcul, aplicate in functie de numarul de actiuni detinute de stat si de situatia pe bursa a societatilor.
Procedurile de stabilire a pretului de oferta propus la vanzarea societatilor comerciale vor fi modificate de Guvern. Acesta va introduce noi reguli de calcul aplicate in functie de numarul de actiuni detinute de stat si de situatia pe Bursa a societatilor.
Majorarea penalitatilor pe care Fiscul le aplica celor care intarzie sa-si plateasca datoriile catre stat nu pare sa fi avut efectul scontat de autoritati.
Atat de ravnit in ultimii ani, proiectul Legii Tichetelor de Vacanta a fost aprobat, in cele din urma, in cadrul Comisiei de dialog social de la nivelul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului.
Statul va acorda companiilor, inclusiv IMM, in anumite conditii, microgarantii de pana la 400.000 de lei noi, doar in lei, pe o perioada de pana la trei ani.
Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei (MMSSF) a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Codului Muncii, care vizeaza eliminarea deficientelor semnalate in Raportul de monitorizare al Comisiei Europene.
In ultimii ani, restructurarea armatei a condus, treptat, la cresterea disponibilului de forta de munca din economie. Insa, intrucat se urmareste profesionalizarea armatei, numerosi tineri au acum posibilitatea sa se angajeze ca militari profesionisti.
Clientii bancilor de locuinte vor beneficia de o deducere din veniturile anuale impozabile pana la 300 de lei din suma economisita.
In Banie vor circula, in cel mult trei luni, 40 de autobuze noi pe traseele de transport public, daca rezultatul licitatiei pentru cumpararea mijloacelor ramane cel anuntat ieri de Bursa de Marfuri, care a dat castig de cauza grupului bavarez MAN.
google-analytics.com