Cautare

150 de rezultate pentru "calendari" (2.46 secunde)
Cu mai putin de doua saptamâni înainte de termenul- limita, doar 1,94% din posesorii de cota de lapte au depus declaratiile anuale privind cantitatile de lapte vândute.
Dupa ce ati reusit sa treceti de proba interviurilor, cei mai multi angajatori va vor mai supune unui ultim test - proba de lucru.
Declaratiile de venit anual au termen limita de depunere joi, 15 mai. Este vorba de persoanele fizice care in 2007 au obtinut venituri din:
Romanii vor putea sa obtina credite si din alte tari membre ale Uniunii Europene. Directiva initiata de deputatii europeni propune, pe langa facilitarea accesului consumatorilor la astfel de credite, imbunatatirea competitiei pe piata europeana.
Executivul a emis, pe 16 iunie, o republicare a regulilor privind activitatile de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
Programul de reabilitare, modernizare si dotare va fi implementat de Ministerul Dezvoltarii. Finantarea se va realiza de la bugetul de stat.
Incepand din 15 august, contribuabilii pot accesa pe pagina de internet a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala informatiile privind stingerea creantelor fiscale in urma distribuirii sumelor platite in contul unic.
Lipsa aglomeratiei, temperaturile mai scazute, precum si preturile cu pana la 40% mai mici decat in sezon determina din ce in ce mai multi turisti sa-si petreaca vacanta la sfarsitul verii si inceputul toamnei.
Participantul la un fond de pensii private obligatorii (Pilonul II) va avea dreptul sa primeasca sumele acumulate in contul sau in cazul pierderii totale a capacitatii de munca, in cazul decesului drepturile cuvenite urmand sa fie transferate mostenitorilor, potrivit unei norme a CSSPP.
Eximbank a lansat o asigurare pentru exportatori, prin care acestia primesc despagubiri in cazul unei aprecieri a leului fata de euro sau dolar cuprinsa intre 2% si 15%, a comunicat Eximbank.
OUG privind registrul agricol a fost aprobata pe 21 octombrie aducand o serie de modificari la datele calendaristice pentru inscrierea in registru si centralizarea acestora.
Persoanele fizice in varsta de peste 62 de ani, carora li s-a validat cererea de reconstituire a dreptului de proprietate conform legilor fondului funciar si care opteaza irevocabil pentru despagubirile platite de investitor, vor putea beneficia de renta viagera agricola, conform unei noi ordonante de urgenta.
Renta viagera va putea fi platita de acum înainte si persoanelor carora li s-a validat cererea de reconstituire a dreptului de proprietate conform legilor fondului funciar si care opteaza irevocabil pentru despagubirile platite de investitor.
Consumatorii casnici oradeni pot avea un traseu optim la plata pentru energia electrica. Factura la energie electrica poate fi redusa semnificativ daca stim ce cantitate de electricitate consumam in medie lunar si daca alegem corect tariful reglementat.
Întreprinzatorii care angajeaza elevi si studenti pe perioada vacantelor pot achita jumatate din salariile acestora cu bani de la stat.
Potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, perioada fiscala in cazul taxei pe valoarea adaugata (TVA) este luna calendaristica.
Potrivit dispozitiilor OUG nr. 7/2009 pentru instituirea taxei pe poluare pentru autovehicule, pentru a beneficia de nivelul taxei pe poluare prevazut de OUG nr.
google-analytics.com