Cautare

617 de rezultate pentru "zz" (4.65 secunde)
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Vicepresedintele PSD Ion Solcanu si purtatorul de cuvant al partidului, deputatul Titus Corlatean, au infirmat ieri informatia lansata de ministrul Codrut Seres, potrivit caruia social-democratii ar putea pierde sediul din Ion Ionescu de la Brad nr.
Reaparitia beach-barurilor pe plajele din statiunea Mamaia a devenit o realitate in ultimele zile. Insa, autorizatiile pentru aceste constructii se dau numai daca firma ce doreste sa deschida pe plaja o astfel de locatie intruneste o serie de conditii stricte.
Dupa ce a lasat in urma un sir de acuze neclarificate, presedintele Traian Basescu si-a reluat vacanta intrerupta luni pentru a lansa in eter reprosurile si nemultumirile la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu.
Mircea Geoana, presedintele PSD, si-a exersat abilitatile de psiholog si portretist literar luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate. El a prezentat calitatile si, uneori, defectele unora dintre colegii sai de partid.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ca secretarul de Stat american Condoleezza Rice ar putea veni in Romania la inceputul lunii viitoare pentru semnarea tratatului bilateral privind amplasarea facilitatilor militare ale SUA in tara noastra.
l 13 septembrie - Vizita oficiala in SUA, prilejuita de participarea la cea de-a 60-a sesiune a Adunarii Generale a ONU.
Pe plan extern, presedintele Traian Basescu a avut un an incarcat de vizite oficiale. In ceea ce priveste vizitele externe importante, seful statului a fost primit de Tony Blair, in Downing Street 10, si a vizitat SUA, la invitatia omologului american George W.
In urma cu doua zile, presedintele venezuelean, Hugo Chavez, si-a asigurat poporul ca va replica intodeauna atacurilor venite de la Washington.
L-am invitat la un "cico" pe Dan Matei Agathon. A acceptat omul, ca tot era in Mamaia, si ne-a dat ca punct de intalnire receptia hotelului "Bavaria Blu".
Litoralul romanesc a mai primit sambata o palma - furtuna care a distrus o parte din plaje chiar si in proportie de 50%.
Camerele de luat vederi erau gata sa surprinda pe aeroportul Heathrow cea mai recenta invazie de imigranti din Europa de Est, insa aceasta nu a avut loc, romanii si bulgarii preferand sa ramana acasa, comenteaza The Independent, in editia electronica de ieri.
Doi fosti locotenenti ai lui Saddam Hussein au fost spanzurati, ieri-dimineata, a anuntat Guvernul irakian, adaugand ca fratele vitreg al fostului dictator, Barzan Ibrahim al-Tikriti (foto), a fost decapitat in timpul executiei, situatie care a nemultumit comunitatea sunnita.
Presedintele Venezuelei, Hugo Chávez, s-a adresat secretarului de Stat american Condoleezza Rice cu apelativul "fetita mea", transmitand Washingtonului "sa se duca dracului", dupa ce Statele Unite au contestat decizia de acordare a puterilor depline sefului statului venezuelean.
Sefii de stat si de guvern ai celor 27 de state membre ale Uniunii Europene s-au reunit la Berlin pentru a participa la ceremoniile organizate cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma, considerat actul de nastere al actualei Uniuni.
Americanii dau o palma noii politici externe românesti. Schimbarea atitudinii fata de retragerea trupelor din Irak, o data cu instalarea noilor ministri liberali la externe si la armata, pare sa fi înghetat relatiile cu Statele Unite ale Americii.
Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la un post de televiziune, ca demisioneaza daca se dovedeste ca este adevarat ceea ce s-a scris in presa in legatura cu intalnirea sa cu secretarul de Stat al SUA, Condoleezza Rice.
Potrivit site-ului Presedintiei, Traian Basescu a primit in cursul anului trecut nu mai putin de 25 de cadouri din categoria celor pentru care declararea este obligatorie.
Liberalii considera ca nu ar fi deloc dificil pentru partid sa gaseasca un candidat pentru alegerile prezidentiale care se vor desfasura peste mai bine de doi ani.
google-analytics.com