Cautare

618 de rezultate pentru "zz" (2.29 secunde)
Puteti citi in continuare partea a 4-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. DESCENTRALIZARE, AUTONOMIE • EVZ: E posibil ca UDMR-ul sa defecteze in urmatoarele luni?
Publicistul Octavian Andronic publica pe AmosNews stenograma dialogului Basescu - Sarkozy de la Lisabona, pe care o puteti citi in continuare.
Romania Libera titreaza:
Victor Ponta publica pe blog textul intitulat "Cand isi baga Dracul coada!", pe care il puteti citi in continuare. 'La o emisiune de curand la Realitatea, Mihai Tatulici a incercat sa ma bage in corzi cu intrebarea -"Cum scapati de Dracu?".
Blogul lui Gheorghe Constantin : Politica externa si delicateturi O pasarica, pe post de martor ocular, mi-a povestit una draguta de la intalnirea ambasadorilor romani de la Hotelul Bucuresti.
Puterea informeaza: Vanghelie si-a recastigat functia la un restaurant din Bucuresti (Autor: Andrei Tudor) O echipa de paparazzi a ziarului "Puterea" a surprins, ieri, o intalnire de taina a greilor din PSD.
Puterea informeaza: Vanghelie si-a recastigat functia la un restaurant din Bucuresti (Autor: Andrei Tudor) O echipa de paparazzi a ziarului "Puterea" a surprins, ieri, o intalnire de taina a greilor din PSD.
Curtea Constitutionala a decis, joi, ca este neconstitutional textul din Ordonanta de Urgenta a Guvernului numarul 15, din 8 mai 2012, referitor la sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale si acordate unitatilor administrativ teritoriale.
DeCeNews: Femeie misterioasa, prezenta pe plaja lui Basescu de la Neptun Presedintele Traian Basescu se afla, la acest sfarsit de saptamana, la vila sa de protocol de la Neptun.
Biografia actualului presedinte este extrem de controversata si a facut sa curga tone de cerneala dupa revolutie, pentru ca ea ascunde suspect de multe "gauri".
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Jurnalul National: Cine se teme de Adrian Nastase? (Autor:
CATAVENCII: Oala lui Iohannis (Autor: Doru Buscu) Klaus Iohannis mesteca in oala unde-i fierbe pe liberali. Din cand in cand, presara cate putin Ciolos si arunca un Nicusor-doi, de gust.
COTIDIANUL informeaza: Dr. Razvan Constantinescu: Fascismul civic si succesul SRI in Piata Victoriei - cauze si efecte. xxx Asa cum bine spunea dl Constantin Gheorghe:
Peste Italia se lasa noaptea si, in timp ce o sumedenie de peninsulari stau cu ochii pe televizoare si pe traditionala "giornat " fotbalistica de duminica, sute de romani isi ingramadesc bagajele in autocare care pleaca spre tara.
Romania va fi data din nou in judecata la Centrul International pentru Reglementarea Diferendelor relative la Investitii (ICSID) de la Washington, relateaza in editia de ieri “Financial Times“.
Privatizarea Postei Romane inseamna si restructurarea companiei. Acest lucru nu inseamna insa disponibilizarea de personal, ci externalizarea mai multor activitati pana la finele anului, proces prin care se urmareste atragerea de capital privat si cresterea veniturilor companiei.
Bucurestenii au inceput sa prefere zona imobiliara din sudul Capitalei desi, pana in prezent, aceasta parte a fost lipsita de investitii majore care sa conduca la dezvoltarea ei.
Un articol pe cat de rau-intentionat, pe atat de lipsit de argumente, publicat in ziarul a€žZiuaa€œ din 4 noiembrie 2005, incearca sa improaste cu noroi Grupul de firme European Drinks, unul dintre cele mai puternice si mai respectate grupuri industriale din Romania si din Europa.
Romanii sunt foarte atrasi de achizitia unei francize, daca aceasta costa mai putin de 15.000 de euro, declara reprezentantii CHR Consulting, compania care a organizat recent Salonul International de Franciza RoFrancize.
google-analytics.com