Vicepresedintele PSD Ion Solcanu si purtatorul de cuvant al partidului, deputatul Titus Corlatean, au infirmat ieri informatia lansata de ministrul Codrut Seres, potrivit caruia social-democratii ar putea pierde sediul din Ion Ionescu de la Brad nr. 10, zona Baneasa, pe motiv ca le-a expirat contractul de inchiriere si ca nu ar fi platit facturile la timp.
Ei au prezentat o factura care arata plata la zi a chiriei, sustinand, totodata, ca prevederile contractuale prevad prelungirea de la sine a contractului de inchiriere daca facturile sunt achitate. Cei doi demnitari ai PSD considera ca toata aceasta actiune a ministrului Seres are conotatii politice. Titus Corlatean i-a aminitit ministrului umanist ca liderii PUR, inclusiv Seres, au fost gazduiti cu “colegialitate“ in acel sediu din Baneasa in precampanie si in campania electorala de anul trecut, cand PSD si PUR erau aliate, si “nimeni nu le-a cerut sa plateasca cheltuielile de intretinere sau pizzele care le erau servite“.
Ministrul Seres a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca PSD isi desfasoara activitatea in sediul din Ion Ionescu de la Brad fara sa plateasca chirie catre societatea Romaero, din subordinea Ministerului Economiei si Comertului, si ca nici nu si-a manifestat explicit intentia de a cumpara sediul.