Cautare

618 de rezultate pentru "zz" (3.12 secunde)
La Muzeul de Arta Constanta va avea loc la data de 9 martie a.c., incepand cu ora 11.00 dezbaterea cu tema "Prioritati locale:
Parcul Industrial Mangalia a inceput incet, dar sigur, sa isi primeasca primii investitori.
Vacanta este un bun prilej pentru ca fiecare familie sa se bucure impreuna de locuri minunate, fara ca fiecare sa mai fie preocupat de nenumaratele lucruri pe care le are de facut, de problemele de serviciu, de scoala sau de alta natura.
Craiova nu ofera prea multe alternative pentru petrecerea timpului liber in perioada estivala. De cateva zile, putinele stranduri situate in "buricul" orasului sau bine ferite de ochii indiscretilor, la marginea Craiovei, sunt extrem de vizitate.
Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul bulgaresc. Statiunea are tot ce si-ar dori cineva pentru petrecerea timpului liber:
Apropierea Festivalului "Callatis" a inceput sa aduca, inevitabil, si primii comercianti ambulanti in zona in care se va desfasura manifestarea celor "sapte zile si sapte nopti".
Moda aniversarii cat mai pompoase a zilei de nastere a copiilor a inceput sa se dezvolte si pe la noi.
Piata aeriana din Romania s-a imbogatit in acest an cu sapte noi operatori aerieni autorizati pentru a opera servicii aeriene regulate, acestia provenind din Italia, Spania, Grecia si Ungaria.
Municipiul Mangalia a reprezentat Romania la cea de a doua editie a Congresului International "Europa e... non solo", manifestare la care au participat 79 de delegatii din 55 de tari din intreaga lume.
Companiile aeriene au anuntat tarife mai mici de Sarbatori la cursele interne si la cele care au ca destinatii Spania, Ungaria, Italia, Anglia, Germania si Belgia.
Migratia fortei de munca, in special din domeniul constructiilor, a generat o situatie fara precedent in Romania. Exista locuri de munca, dar lipsesc muncitori.
Printr-un ordin emis recent de catre Autoritatea Veterinara, pensiunile agroturistice, restaurantele, firmele de catering, magazinele alimentare, cantinele, pizzeriile trebuie sa se inregistreze si sa plateasca tarife de la 100 de lei la 500 de lei incepand cu 18 ianuarie.
Perspectiva dezvoltarii economice a zonei Olteniei si implicit a Doljului atrage dupa sine oportunitati de afaceri extrem de variate. Un exemplu de afacere cu potential este inchirierea in regim hotelier care, potrivit specialistilor, asigura o rentabilitate destul de buna.
Mai sunt sase saptamani pana la deschiderea oficiala a sezonului estival 2007.
Vanzarile de produse gata preparate s-au dublat in primele trei luni ale acestui an fata de aceeasi perioada din 2005.
Compania aeriana Wizz Air a anuntat ieri ca a adoptat sistemul comunicarii preturilor cu toate taxele incluse. Astfel, noile preturi contin taxele de aeroport, taxa minima de operare si toate celelalte costuri adiacente, se arata intr-un comunicat al companiei.
Primordial a deschis oficial saptamâna trecuta un showroom de colectii de gresie, faianta,obiecte sanitare si mobilier de baie.
Primordial a deschis oficial saptamâna trecuta un showroom de colectii de gresie, faianta,obiecte sanitare si mobilier de baie.
Cei care vor sa calatoreasca in Italia si aleg cursele aeriene cu pret redus, vor avea de anul viitor o noua ruta.
google-analytics.com