Cautare

1257 de rezultate pentru "valeriu ungureanu" (3.75 secunde)
Antonescu spune ca estimarea DeCe News privind votul a fost realista Presedintele PNL, Crin Antonescu a confirmat, vineri, intr-un interviu ca De Ce News a avut dreptate privind estimarile votului de la motiunea de cenzura, cand am informat cititorii de caderea Guvernului Ungureanu cu 238 de voturi.
Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic a publicat primul sondaj realizat dupa caderea guvernului Mihai Razvan Ungureanu, transmite Romania TV. Studiul releva ca 52% dintre romani considera caderea Guvernului Ungureanu un lucru bun si ca 67% dintre ei ar vota la alegerile parlamentare cu USL.
Chiar daca masura fusese propusa de presedintele Traian Basescu, iar premierul Ungureanu se declarase de acord, noul prim-ministru a fost cel care a luat decizia efectiva. ... MRU ramane popular Plecarea de la Palatul Victoria nu a afectat foarte mult increderea romanilor in fostul premier Mihai Razvan Ungureanu.
Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat ieri pentru Mediafax ca alegerile au aratat "un vot negativ la adresa clasei politice", prin faptul ca aproximativ 50% din alegatori nu au votat, precizand ca este momentul propice al analizelor responsabile la nivelul partidelor politice, inclusiv in PDL.
Pe de alta parte, analistul politic Cozmin Gusa de declarat intr-un interviu acordat agentiei NewsIn ca Vasile Blaga si cei care il sustin pe acesta nu vor accepta intrarea lui Mihai Razvan Ungureanu in PDL si propulsarea acestuia la varful partidului.
Ministrul Ungureanu dezminte afirmatiile din raport Ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu a sustinut ieri o conferinta de presa, inainte de a pleca spre New York, la Consiliul de Securitate.
Rentierii au fost anuntati prin posta cu privire la data la care au fost programati sa vina sa-si primeasca (aceia care au depus dosarele de renta în 2007) sau sa-si vizeze carnetele de rentier (cei care si-au primit carnetele anii trecuti), a declarat Marinela Ungureanu, expert în cadrul Biroului Judetean de Renta Viagera Dolj.
Rentierii au fost anuntati prin posta cu privire la data la care au fost programati sa vina sa-si primeasca (aceia care au depus dosarele de renta în 2007) sau sa-si vizeze carnetele de rentier (cei care si-au primit carnetele anii trecuti), a declarat Marinela Ungureanu, expert în cadrul Biroului Judetean de Renta Viagera Dolj.
Reprezentanul nostru este Ionut Ungureanu, solistul trupei Provincialii, ales in urma concursului jurizat, organizat de Amici della Musica, reprezentant exclusiv in Romania al brand-ului San Remo Music Awards.
El adauga ca spera ca actiunea initiata de Tariceanu si Atanasiu sa fie remediata prin interventia prompta a ministrului de externe Mihai Ungureanu. ... La grup au aderat, printre altii, Valeriu Stoica, Mona Musca, Raluca Turcan si ministrul Gheorghe Flutur.
De la nivel national, au fost prezenti vicepresedintele PLD, Cristian Boureanu, Mircea Cinteza, membru al Biroului Executiv National al PLD, Valeriu Stoica, presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Florin Popescu, vicepresedinte PLD, si Cezar Preda, vicepresedinte al PD.
Valeriu Stoica, fostul presedinte liberal, considera ca PNL trebuie sa-si ia soarta in maini si sa actioneze pentru a crea in jurul sau un puternic pol de centru-dreapta. Documentul prezentat ieri de Valeriu Stoica, intitulat “Restructurarea polului de centru-dreapta.
Elocvent in contextul dat, daca se poate spune asa, a fost comentariul lui Valeriu Stoica… P.H.: Valeriu Stoica sa nu uite ca este un simplu membru in PNL si ca a facut cel mai jenant gest politic atunci cand a incheiat alianta cu PSD in 2001.
In acest sens, presedintele PNL Sibiu, deputatul Cornel ßtirbet, a declarat ca posibila excludere a fostilor presedinti ai PNL Theodor Stolojan si Valeriu Stoica nu va duce la rezolvarea problemelor din partid.
Valeriu Stoica a fost exclus aseara din Partidul National Liberal de catre organizatia Sectorului 5, din care facea parte. ... Presedintele organizatiei a declarat ca membrii filialei au8 incercat sa-l convinga pe Valeriu Stoica sa-si dea demisia, dar acesta a refuzat.
Valeriu Stoica, fost presedinte al PNL, a fost exclus miercuri din partid de organizatia sectorului 5, cu sapte voturi pentru, unu impotriva si o abtinere.
In schimb, toate tunurile s-au indreptat spre Valeriu Stoica. ... Conditii pentru dialog Propunerile pentru dialog si reconciliere n-au fost prea bine primite, nici de Theodor Stolojan nici de Valeriu Stoica.
Liderul liberal-democratilor, Valeriu Stoica, a explicat ca marele castigator din aceasta batalie e justitia din Romania, chiar daca, la prima vedere, castigatorul ar parea PLD.
El a mentionat ca, atunci cand ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat ca pretul alimentelor nu va creste, a actionat ca "un om politic", iar cand a afirmat ca va creste a actionat ca "un ministru".
'De ce crede Valeriu Stoica ca s-ar putea sa existe "momente mai tensionate" in PDL' Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica a declarat miercuri la Radio France International ca se asteapta la momente tensionate in partid in perioada urmatoare, dar crede ca ele nu vor pune in pericol unitatea acestuia.
google-analytics.com