Cautare

1257 de rezultate pentru "valeriu ungureanu" (3.20 secunde)
Fostul lider liberal Valeriu Stoica a prezentat ieri un proiect pentru stabilirea strategiei de alcatuire a unei platforme politice liberal-populara. ... Proiectul sustinut de Valeriu Stoica isi aroga o responsabilitate majora. ... Valeriu Stoica a precizat care sunt, in viziunea sa, etapele si principiile realizarii unei astfel de fuziuni.
Inca o zi agitata in PNL, si tot fostul presedinte liberal Valeriu Stoica pare sa fi dat tonul si de aceasta data.
Valeriu Stoica, fostul lider al PNL, a catalogat grupul Patriciu-Tariceanu-Olteanu drept "coloana a cincea" a PSD in PNL, care actioneaza pentru discreditarea acestui partid.
Alexandru i-a cerut ieri presedintelui liberal Calin Popescu-Tariceanu sa stopeze atacurile "imunde" la adresa fostilor lideri ai partidului Theodor Stolojan si Valeriu Stoica si sa ceara filialelor PNL ale sectoarelor 2 si 5 sa dovedeasca "responsabilitate si buna-credinta" fata de cei doi.
Provocat de presa, fostul lider al PNL, Valeriu Stoica, l-a acuzat ieri pe omul de afaceri Dinu Patriciu de "performanta" de a-i dezbina pe liberali si de a face din PNL partidul sau de buzunar.
Fostul sef al Agentiei de Strategii Guvernamentale Valeriu Turcan este noul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale. ... Valeriu Turcan si-a continuat studiile in strainatate, mai intai la Londra, apoi in Leeds, unde si-a luat masteratul in comunicare internationala.
Valeriu Zgonea cere modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor PSD cere modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor pentru introducerea unor prevederi mai stricte privind prezenta parlamentarilor la lucrarile Camerei. Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea spune ca una dintre cele mai importante schimbari se refera la asigurarea cvorumului pentru sedintele in plen.
Guvernul Ungureanu este legal investit Curtea Constitutionala (CC) a decis, miercuri, ca Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu este legal investit, respingand sesizarea USL. Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu a primit, pe 9 februarie, votul de investitura al Parlamentului, informeaza MEDIAFAX.
In plus, in competitie vor intra si Forta Civica a lui Mihai Razvan Ungureanu, dar si Partidul Miscarea Populara, a carui inscriere in Registrul partidelor urmeaza sa se finalizeze.
"Nu ne permitem pauze de respiratie pentru gimnastica politica" Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a declarat ieri ca mesajul transmis de comisarul european pentru extindere in Parlamentul European este ca ritmul reformelor trebuie mentinut si sustinut. ... (...) Guvernul in totalitate isi face treaba", a apreciat Ungureanu.
Ministrul demisionar de Externe Mihai Razvan Ungureanu intentioneaza sa candideze din partea PNL la alegerile pentru Parlamentul European, avand mari sanse sa fie desemnat cap de lista.
Fostul ministru de Externe Mihai Razvan Ungureanu a transmis o scrisoare Biroului Politic Central al PNL prin care anunta ca s-a autosuspendat din partid pentru a-si exercita mandatul la SECI.
Reprezentantul SECI al Romaniei la Viena este fostul ministru de Externe Mihai Razvan Ungureanu.
Mihai Razvan Ungureanu, directorul SIE - cu sustinerea PD-L. Ungureanu, fost liberal, detine atuuri pentru functia de presedinte si ar reprezenta asul din maneca lui Basescu pentru alegeri.
Ceva ce ar putea sugera existenta unui conflict latent, daca nu cumva chiar deschis, intre domnii George Maior, directorul SRI si Mihai-Razvan Ungureanu, directorul SIE.
Nominalizarea ministrilor PDL in cabinetul Ungureanu a creat tensiuni si discutii aprinse intre democrat liberali. ... Pentru a evita scandalul din PDL si compromiterea nominalizarii premierului Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc au impus lista ministrilor.
Premierul Ungureanu vrea ca programul legislativ al Guvernului sa poata fi pus in aplicare ‘fara ragaz‘ Premierul Mihai-Razvan Ungureanu si-a exprimat, joi, speranta ca relatia Guvernului cu Parlamentul sa fie coerenta, astfel incat actele normative promovate de Executiv sa poata fi puse in aplicare "fara ragaz", informeaza Palatul Victoria.Ungureanu a participat, joi, la o sedinta organizata de Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul (DRP) avand ca tema desfasurarea activitatilor din cadrul relatiilor dintre Guvern si Parlament.
Premierul Mihai Razvan Ungureanu pare sa fi echilibrat lupta politica, fiind primul personaj din tabara PDL aflat in topul increderii dupa mai 2010, cand guvernantii au taiat salariile si au crescut TVA. Fara un astfel de ‘balast" in spate, Ungureanu se bucura inca de un cec in alb.
"Tradator este Boc care cedeaza in fiecare zi cate ceva, santajat de UDMR" Finul lui Mircea Geoana, deputatul Florentin Gust, pare a nu se mai simti bine in PDL, partid in care si-a anuntat inscrierea in urma cu o aproape doua luni, si pune umarul alaturi de USL la daramarea guvernului Ungureanu.
"Mostenirea lui Mihai Razvan Ungureanu" Domnul prim-ministru Mihai Razvan Ungureanu, urmasul lui Emil Boc, a primit o mostenire foarte mare la inscaunarea sa in fruntea Guvernului.
google-analytics.com