Cautare

502 de rezultate pentru "valea" (2.65 secunde)
In comuna Valea Crisului, din cele 1.219 persoane cu drept de vot 82% au votat, iar 99% au spus DA autonomiei, patru au votat impotriva, iar sase voturi au fost anulate.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, ii cere oficial ministrului de Interne, Cristian David, identificarea persoanelor care l-au agresat in Piata Universitatii, sustinand ca are informatii ca acestea au fost mineri din Valea Jiului adusi de liderul lor sindical, Marin Condescu, pentru a provoca "o mineriada portocalie".
Din Valea Stanciului, de la Seaca de Padure, Gângiova sau Podari, oamenii simpli de la tara coborau sfiosi din autobuze, priveau uimiti în jur, neobisnuiti cu atâta multime, îsi luau pancarta la subrat si se amestecau printre ceilalti.
Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat sambata la mitingul de la Craiova ca Ion Iliescu nu a mai apelat la mineri, ci la metode moderne, adica la "322 de mineri-parlamentari", care, dupa 20 mai, ar trebui dusi "cu lampasul in minele din Valea Jiului".
Asociatia Victimelor Mineriadelor din Romania (AVMR) critica dur eliberarea din inchisoare a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, sustinand ca aceasta ar arata ca "justitia din Romania are reprezentanti corupti si executanti ai politicului, ai lui Ion Iliescu si PSD".
"Nu puteam ignora ca oamenii aveau nevoie sa decolmatam, sa continuam reteaua de apa si canalizare", sustine Florin Mitroi, primarul care, pe data 17 mai a.c., incepand cu orele 18.00, le da intalnire locuitorilor comunei la Valea Seaca, pe deal, pentru a le spune ca el este omul pe care pot conta si dupa data de 1 iunie 2008.
Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat miercuri ca deputatul PD-L Ioan Oltean le ofera saci cu faina si tarate locuitorilor de pe Valea Somesului Mare, in speranta ca va mai reusi sa adune voturi.
Sapte vin din partea proprietarilor persoane fizice si una din partea unei asociatii de proprietari din cartierul Valea Rosie", a precizat Cristian Burada, inspector teritorial sef al ITC Craiova.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj a anuntat ca duminica, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati ca in comuna Scaesti - sat Valea lui Patru, in apropierea sectiei de votare, au oprit trei autoturisme ai caror pasageri erau suspectati de turism electoral.
Masini si barci donate prin tara In interval de un an, DGFP Dolj a donat o masina primariei din comuna Valea Teilor, judetul Tulcea. ... O Mazda rosie a ajuns la Tulcea GdS a contactat primaria din localitatea Valea Teilor (judetul Tulcea).
Presedintele Traian Basescu a plecat de pe Valea Prahovei, catre Bucuresti, la bordul unui elicopter, evitand astfel traficul infernal de pe DN 1.
Dar trebuie sa stim la momentul potrivit sa aducem argumentele necesare respectarii drepturilor minoritarilor romani si din Valea Timocului, si din Voivodina si de peste tot unde traiesc in Serbia.
Si Asociatia ‘Microregiunea Valea Nirajului’ a fost premiata pentru proiectul sau de protejare a patrimoniului arhitectural taranesc din aceasta regiune, precum si pentru conservarea biosferei.
Sunt alaturi de acesti oameni, iar prin instrumentele pe care le am la dispozitie ca senator - initiative legislative, amendamente, declaratii politice, interpelari si intrebari adresate ministrilor, sprijin toate proiectele acestor comunitati, asa cum am atras atentia asupra proiectului de alimentare cu apa si canalizare de pe campie, promovez specificul local traditional, atat ca specializare in agricultura, cum este marul de la Batos sau produsele lactate de pe valea Muresului si Valea Gurghiului, cat si pentru pastrarea traditiilor si obiceiurilor.
"Pe Colegiul uninominal 2 la Senat, mai exact in zonele Zalau, Valea Somesului si Valea Almasului, Alianta electorala PSD-UNPR-PC a obtinut un rezultat foarte bun, peste 11.000 de voturi.
Prima etapa cuprinde statiunile de pe Valea Prahovei, Poiana Brasov, zona Valea superioara a Teleajanului-statiunea Cheia, zona Bran-Moeciu. Cea de-a doua etapa cuprinde 27 de locatii, printre care Stana de Vale, Arieseni, Borsa, Lacul Rosu, Vatra Dornei, Paltinis, Parang, Izvorul Muresului, Balea Lac.
Cucu spune ca exista cumparatori care se aprovizioneaza de pe piata neagra cu tigari precum Saint George, Doina, Plugaru venite clandestin din Moldova si Ucraina, iar acesti cumparatori sunt peste tot in tara, din Bucuresti si pana in Valea Jiului.
O data revenita vremea frumoasa bucurestenii si nu numai dau fuga la sfarsit de saptamana pe Valea Prahovei. Totusi, distractia chiar pentru de o zi, costa scump.
Cererile pentru pachetele turistice de Paste vor fi mai mari cu aproximativ 8% decat anul trecut, turistii romani fiind tentati sa aleaga pensiunile agroturistice si hotelurile de pe Valea Prahovei, ne-a declarat ieri Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turism (FPTR).
Din partea minerilor au participat la masa tratativelor reprezentantii Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului (LSMVL). "Majorarea salariilor va incepe cu luna august, iar tichetele de masa vor inlocui mesele calde acordate la intrarea in subteran", a declarat Zoltan Lacatas, presedintele Ligii Sindicatelor Miniere.
google-analytics.com