Cautare

502 de rezultate pentru "valea" (3.71 secunde)
Galatenii din valea orasului vor resimti cat de curand efectele acestei idiotenii cu iz de act legislativ pentru ca barajul de aparare ce ar fi trebuit sa protejeze zona nu a fost reabilitat tocmai din acest motiv.
Automobilistii care se deplaseaza pe Valea Oltului( DN7), trebuie sa tina seama de faptul ca, pe sectorul kilometric 198 - 207, cuprins intre localitatile valcene Calimanesti - Caciulata si Brezoi, exista riscul caderii unor pietre de pe versanti.
In dimineata de 1 iulie, in jurul orelor 04:00, Politia Capitalei a fost sesizata prin sistemul de urgenta 112 ca intr-un apartament de bloc din zona strazii Valea Argesului, sector 6 au fost trase 2 focuri de arma.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
Traseul din Muntenegru este dificil, ceva de genul "Valea Oltului", dar mai ingust, iar circulatia in Muntenegru este destul de haotica.
Solutia gasita de autoritati pentru cozile kilometrice de pe DN1, pe Valea Prahovei | Pe unde vor circula soferii.
Barbatul a fost oprit de politistii valceni, pentru un control de rutina pe Valea Oltului. Oamenii legii i-au pus etilotestul si au obtinut o valoare de 1,66 mg/l alcool pur in aerul expirat si 3,83 g/l alcool pur in sange.
De asemenea, vom prezenta si date privind "sponsorizarea” casei sale de vacanta din Bercu Rosu si de catre alte firme satmarene, precum si taxele de protectie percepute de la mafia petroliera din tara Oasului. Dohotare, nu mai ai de ales! Valea si predarea! Ura si la gara!
Deputatul PPRM Nati Meir, in calitate de membru al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte si Problemele Minoritatilor, il viziteaza astazi in Penitenciarul Rahova pe fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, ii cere presedintelui Traian Basescu sa intervina in cazul sau, deoarece se considera nedreptatit in inchisoare, singurul care ar putea sa-i faca dreptate fiind presedintele.
Dupa alegeri s-a dovedit ca, in afara de Valea Jiului, PSD nu a avut succes in restul judetului Hunedoara“, a mai spus el.
Fostul lider al minerilor din Valea Jiului s-a limitat doar a spune ca "eliberarea conditionata nu este o chestiune politica".
Jipa se mandreste cu cele cinci dosare solutionate si probate Astfel, in noaptea de 6 spre 7 ianuarie 2003, in zona Penitenciarului Valea Seaca, de pe raza orasului Basarabi, o patrula formata din politisti din cadrul Politiei Basarabi, a surprins in flagrant mai multe persoane care perforasera conducta de transport motorina a SC Petrotrans SA, reusind sa incarce intr-o cisterna cantitatea de 30 tone de motorina.
Este vorba despre dosarul demarat in urma denuntului lui Octavian Ionescu, reprezentant al unor investitori care voiau sa bage bani intr-un proiect de turism pe Valea Cerbului (Prahova).
Ca urmare a crimei produse in data de 21 martie in satul Sai, comuna Valea Vinului, cand sarga Ovidiu, de 17 ani, diagnosticat cu oligofrenie de gradul I/II, cu tulburari de conduita auto si heteroagresivitate, epilepsie cu crize polimorfe, a decapitat un minor de patru ani, prefectul Radu Bud s-a adresat, ieri, presedintelui Consiliului Judetean Satu Mare pentru demararea unor verificari de catre Directia Judeteana pentru Protectia Copilului.
Din banii statului maghiar au mai fost dotate gradinitele din Nusfalau, Crasna, Borla, Ulciug, Pericei, Valea Pomilor, Samsud si scolile din Diosod, Guruzlau, Lompirt, Verveghi, Archid, Ip, Bozies, Boghis, Samsud, Nusfalau si Ilisua.
Asa avem si noi, doljenii, posibilitatea unei asa-zise zone, cum e Valea Prahovei pentru bucuresteni. De asemenea, pe DN 7, care vine pe Calimanesti, s-a proiectat o solutie noua cu plase ancorate ori cu bariere impotriva caderilor de pe versanti.
Reprezentantul PSD Vrancea Neculai Pintea, in varsta de 75 de ani, din satul Colacu, comuna Valea Sarii, a fost gasit vinovat de faptul ca a votat de mai multe ori la alegerile generale de anul trecut.
Gazda primitoare, primarul Constantin Samson a facut tot posibilul ca cei 33 de senatori social democrati veniti in frumosul oras de munte sa isi imbogateasca cunostintele despre Azuga, si le-a povestit despre prioritatile localitatii situate pe cea mai circulata vale transcarpatica a Romaniei - Valea Prahovei.
valea Loirei, cu vestitele castele din secolele XV-XVI (Chinon, Chenonceau, Blois, Amboise, Chambord, Angers, Azay-le-Rideau, Saumur, Valençay, Loches, Cheverny, Villandry s.a.), litoralul Oceanului Atlantic, cu statiunile Deauville, Trouville, Honfleur si Manastirea Mont St.
google-analytics.com