Cautare

502 de rezultate pentru "valea" (5.27 secunde)
In sectorul 6 al Capitalei, in cartierul Drumul Taberei, mai exact pe Strada Valea Ialomitei nr. ... Asa se face ca atat ziua, cat in special la lasarea intunericului, cainii de pe Strada Valea Ialomitei ataca oameni!
95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, am formulat declaratii politice privind reforma din domeniul sanatatii, am adresat mai multe intrebari si interpelari privind Strategia Nationala de Sanatate Publica, privind Situatia spitalelor din Romania si din Valea Jiului, privind Proiectul pilot referitor la modificarea statutului spitalelor sau Asigurarea cheltuielilor pentru Compartimentele de primiri urgente ale spitalelor municipale si orasenesti.
Ca senator de Valea Jiului, reprezint un colegiu cu 6 localitati urbane, respectiv municipiile Petrosani, Vulcan, Lupeni si orasele Petrila, Uricani si Aninoasa, unde multe cadre didactice asteptau de mult timp aceste clarificari legale, intrucat notiunea de viabilitate avea un caracter vadit imprecis, iar conditia acordului consiliului de administratie al scolii, deschidea calea arbitrariului si subiectivismului.
Va invit sa veniti in oricare din asezarile de pe valea Muresului si a Gurghiului sau din campia transilvana mureseana sa vedeti traditii romanesti autentice pastrate din mosi stramosi, cantece si jocuri populare in care oamenii locului isi canta nevoile si bucuriile si imbracati in costume populare vechi, de o frumusete rara, sa gustati din bucatele traditionale romanesti, sa va bucurati de frumusetea locurilor si a oamenilor.
Parcul amplasat langa Piata Valea Ialomitei, in cartierul Drumul Taberei, sector 6 este plin in fiecare zi de oameni ai strazii care consuma aurolac si de betivi.
In drum spre Atena, turistii romani au facut un scurt popas la Schitul Sfanta Paraschiva de pe Valea Tembi - loc sfant, renumit pentru puterea miraculoasa de vindecare si alinare a durerilor.
Alege Tabara Valea Lotrului si ii vei oferi copilului tau o saptamana de vacanta intr-un mediu natural de exceptie de la poalele muntilor Lotru!
lei reprezinta energie termica livrata catre societatile de termoficare, consideram ca acordarea unui ajutor de stat catre Unitatile Administrativ Teritoriale care au in subordine societati de distributie a energiei termice in Valea Jiului si Municipiului Deva, poate duce la recuperarea creantelor CEH.
Senzatia de multumire pe care o aveam dupa ce reuseam o coborare pe Valea Balii sau pe Valea Doamnei (aceeasi senzatie o aveam si cand ajungeam in Saua Doamnei, dar mai ales in Saua Caprei dupa un urcus istovitor).
Pietrele umblatoare din Valea Mortii La Racetrack Playa din Valea Mortii, un parc national din California, pietrele aluneca pe pamant sub actiunea unei forte misterioase.
Printre primele zece s-au mai numarat Gheorgheni din Cluj-Napoca, Sub Arini din Sibiu, Nicolae Grigorescu din Bucuresti, Valea Aurie din Sibiu, Titan din Bucuresti, Centrul Civic din Brasov si Vatra Luminoasa din Bucuresti. ... Sub Arini, Valea Aurie, Strand, Trei Stejari si Calea Dumbravii.
Valea Cascadelor - Bd. ... Valea Cascadelor - Bd. Timisoara), liniile 1 si 10 (pe relatia Sos. Vasile Milea - Sos.
George Bogdan, liderul Fundatiei Romania-Generatia Urmatoare, s-a remarcat lansand proiecte utile Romaniei, cum ar fi Programul National "Tanarul Fermier" in premiera din 1994 dedicat intineririi agriculturii si satului romanesc cu reprezentare a tarii la Bruxelles, Proiectul Dezvoltarea alternativa a turismului in Valea Jiului din 1999, pe Valea Teleajenului in 1998,de combatere a saraciei infiintand Alianta Nationala Antisaracie in 2005, nsand proiectul de dezbatere Romania - tigru" al Europei in 1994.
Seful statului a plecat de pe Valea Prahovei, catre Bucuresti, la bordul unui elicopter, evitand astfel traficul infernal de pe DN 1.
A inceput aglomeratia pe DN1, in conditiile in care multi oameni care au sarbatorit Craciunul in statiunile de pe Valea Prahovei incep sa se intoarca acasa.
Mult mai putini turisti in statiunile de pe Valea Prahovei, fata de perioada de dinainte de pandemie. Gradul de ocupare pentru Craciun a variat intre 50% si 77%
Aglomeratia de pe Valea Prahovei le-a intins nervii unor soferi care s-au luat la bataie din cauza ca unul dintre ei nu ar fi acordat prioritate.
Un accident mortal s-a produs in aceasta dimineata pe Valea Oltului. Doua TIR-uri s-au ciocnit frontal, iar in urma impactului ambii soferi au murit, iar o femeie a fost proiectata prin parbriz si este ranita grav.
Momente inedite surprinse pe Valea Oltului! Prinsi in traficul infernal, mai multi nuntasi au coborat din masini si au incins o hora, in frunte cu mirii.
Am fost la Brasov si pe Valea Prahovei in doua randuri vara aceasta, o data chiar inainte de inceperea sezonului estival si o data chiar in perioada in care acesta era in floare.
google-analytics.com