Cautare

3228 de rezultate pentru "ultimele" (3.24 secunde)
Asa se face ca, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli aferent acestui an, subalternii lui Sponte nu vor mai primi in ultimele doua trimestre ale anului 2009 salarii de merit, iar orele suplimentare vor fi considerate munca benevola. ... 000 de lei pe ultimele doua trimeste.
Postul Realitatea TV s-a inspirat din titlul unui film binecunoscut, "Cu nasul la psihiatru", si a chemat un psiholog sa analizeze comportamentul si declaratiile polticienilor din ultimele zile. ... Daca in ultimele seri ne-am amuzat, acum parca ar trebui sa fim mai ganditori.
La ultimele mineriade a refuzat. Cu alte cuvinte, daca primele dati i-a placut sa venim la Bucuresti, la ultimele mineriade nu-l mai aranja.
89, ca Parlamentul nu poate fi dizolvat in ultimele 6 luni ale mandatului, care se exercita, potrivit art.83, pana la depunerea juramantului de catre presedintele nou ales.
Deci, Parlamentul nu poate fi dizolvat in ultimele 6 luni ale mandatului presedintelui, mandat care se exercita, potrivit articolului 83 din Constitutie, pana la depunerea juramantului de catre presedintele nou ales.
Republica Moldova a reusit sa se indeparteze macar cu un pas de sfera de influenta a Rusiei la ultimele alegeri, iar Romania nu este straina de acest proces.
In timp ce discutiile cu FMI continua, iar declaratiile oficiale au fost oprite, ultimele informatii neoficiale il dau pe Mihai Tanasescu drept posibil premier.
Situatia politico-economica devine exploziva, iar ultimele informatii neoficiale acrediteaza ideea unei posibile debarcari a guvernului Boc in urmatoarele 72 de ore, daca nu se decid - si se si legifereaza - masuri de o duritate extrema.
Sondajul, realizat imediat dupa anuntul presedintelui privind reducerea salariilor bugetarilor si a pensiilor, indica faptul ca PDL a cazut vertiginos in ultimele trei luni, de la 38% in luna februarie la 28% la inceputul lunii mai. Cea mai abructa cadere s-a produs insa in ultimele doua luni.
Astazi, Ponta a anuntat ca, saptamina viitoare, conducerea partidului va analiza daca Geoana mai poate ramine membru al PSD, dupa ultimele critici la adresa conducerii.
"Mircea Geoana ar putea fi suspendat din partid" Apele s-au agitat in ultimele zile in PSD dupa ce presedintele Senatului a postat pe blogul sau o inregistrare in care explica motivele vizitei sale la casa lui Vintu, in ultimele zile ale campaniei electorale.
Mai intai insa Ponta are nevoie de luarea pulsului propriilor colegi din BPN, sedinta de la Sinaia fiind special organizata pentru a tatona starea de spirit a acestora fata de ultimele evenimente.
Lipsa de performanta si miscarile abulice si neconvingatoare ale PSD-ului de cand e condus de Victor Ponta, precum si cateva declaratii nefericite ale acestuia facute in ultimele doua saptamani ale lui decembrie 2010, au determinat formarea unei aliante a unor importante capetenii pesediste ( o alianta greu de imaginat, in alte conditii) din toate factiunile partidului, alianta care are ca unic scop inlaturarea de urgenta a micului Titulescu din functia de presedinte al social-democratilor.
• "Actiunile lui Traian Basescu din ultimele zile, sedintele sale cu PDL nu au dovedit o incalcare a Constitutiei, ci doar ca e total dezinteresat de Romania.", a declarat Victor Ponta pentru "Evenimentul Zilei".
Observatorii scenei politice au remarcat, fara doar si poate, ca in ultimele saptamani Geoana are un comportament oarecum atipic unui personaj suspendat din propriul partid si caruia adversarii se pregatesc, teoretic, sa ii ia functia de la Senat.
Chiar in aceste zile presedintele chinez, Hu Jintao se afla pentru a doua oara, in ultimele opt luni, in vizita in Europa, insa Romania nu a fost nici in 2010 si nu este nici acum inclusa in lista tarilor tinta.
pedelistii cu greutate ii fac loc in primul plan lui Emil Boc, a carui voce se aude tot mai limpede in ultimele zile, pe diverse teme, dupa ce, nu demult, se vorbea de iminenta lui debarcare;
Asul la care ma refer este demisia sa din functia prezidentiala. Sa inventariem ultimele provocari politice. ... In ultimele zile, pozitia lor s-a nuantat.
Daca pana acum in Coalitie se vorbea despre comasarea judetelor, ultimele discutii vizeaza stergerea cu totul a actualelor delimitari administrative si trasarea noilor regiuni de la zero.
- In ultimele 24 de ore ar fi avut loc negocieri aprinse intre Geoana si uneperisti, acolo unde e asteptat cu bratele aproape deschise. ... in cel mai deplin secret, PDL si UNPR au pregatit, in ultimele saptamani, documentatia necesara revocarii lui Geoana din fruntea Senatului pentru incalcari repetate ale regulamentului.
google-analytics.com