Cautare

3228 de rezultate pentru "ultimele" (5.65 secunde)
"Sa iesim impreuna la bataie" Interventia lui Adrian Nastase, aflat in ultima zi la presedintia PSD, a fost o reluare a discursurilor din perioada 2000-2004, privind realizarile guvernului sau, si a atacurilor pesediste din ultimele patru luni la adresa guvernului Tariceanu.
"Sa iesim impreuna la bataie" Interventia lui Adrian Nastase, aflat in ultima zi la presedintia PSD, a fost o reluare a discursurilor din perioada 2000-2004, privind realizarile guvernului sau, si a atacurilor pesediste din ultimele patru luni la adresa guvernului Tariceanu.
Se vor rezolva si ultimele alocari catre primarii cu muschi politici, se vor trage ultimii bani, ca spuza pe turta cui trebuie.
RaphaÃ'l, Cannes, Grasse, Antibes, Nice, Menton), precum si sectorul cuprins intre gurile Rhônului si granita cu Spania, mult dezvoltat in ultimele decenii (La Grande Motte, Port-Camargue, Cap d'Agde, Port-Leucate, Port-Barcares s.a.);
Oricit ar parea de ciudat, aceasta este o concluzie care explica aparitia in ultimele sondaje a partidului lui Dacian Ciolos!
Dincolo de "hayssamizarea” profesionala a lui Iorgovan, este evident faptul ca atacurile practicate in ultimele zile de acesta la adresa lui Nastase & Comp.
Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, care a condus organizatia locala in ultimele sase saptamani, a atras atentia participantilor la Conferinta Judeteana ca in ultimele luni in filiala au existat tensiuni puternice, ceea ce a dus la pierderea credibilitatii conducerii locale in randul membrilor.
Ultimele discutii avute de liberali pe aceasta tema au promovat numele Sabinei Petre, directorului Directiei Economice a SRTV si al Brandusei Armanca, fost sef al TVR Timisoara, insa conducerea partidului a respins propunerile.
"In ultimele doua luni, cele mai multe solicitari de informatii au venit din partea persoanelor care doresc sa achizitioneze masini si utilaje agricole. ... In ultimele doua luni, cateva sute de agricultori din Dolj au cerut informatii despre SAPARD si geamanul sau- "Fermierul".
Dupa ce timp de 15 ani PD s-a situat permanent peste pragul de 10% in optiunile electoratului, ultimele studii arata o evolutie ascendenta pentru aceasta formatiune politica. La ultimele alegeri generale din noiembrie 2004 PD a dat un presedinte, pe liderul democrat de atunci, Traian Basescu.
Cert este ca varianta anticipatelor este in continuare respinsa de majoritatea partidelor parlamentare, prin urmare raman valabile tot intelegerile (a se citi compromisurile) facute pe scheletul actualei configuratii politice, parafate la ultimele alegeri.
Conform unor intelegeri din cadrul Coalitiei, saptamana viitoare va avea loc evaluarea activitatii ministrilor din ultimele sase luni, evaluare care era programata sa aiba loc inainte de jocul de-a demisia. ... Remanierea va viza mai ales portofoliile ale caror detinatori au facut obiectul criticilor in ultimele luni.
Referitor la ultimele discutii din interiorul partidului, pe tema convocarii congresului extraordinar, Tariceanu a afirmat ca „in PNL opiniile se exprima liber, iar deciziile se iau statutar“.
Presedintele a dezmintit ipotezele avansate de unii analisti politici, conform carora s-ar fi amestecat in PNL, generand framantarile din ultimele perioada. ... „In plus, actualul Guvern a facut fata in ultimele sase luni la trei crize majore:
Resursele umane nu au ramas insa irosite, iar cei care au fost legislatura trecuta deputati si au pierdut aceasta calitate la ultimele alegeri au aparut in alte foruri de conducere. ... In plus, ultimele alegeri interne ale partidului nu l-au mai validat pe Onisei in functia de vicepresedinte al PD.
Indicele compozit al Bursei de Valori Bucuresti, BET-C, a pierdut 1,94% astazi, cea mai mare scadere din ultimele trei saptamani, pe o piata dominata de tranzactii cu Flamingo, Azomures, Banca Transilvania si SIF-uri.
BNR a cotat astazi un euro la 4,27 lei. Cotatia de 4,27 lei/euro este cea mai mare din ultimele sase luni.
GDF SUEZ Energy Romania a explicat in ultimele luni pentru mai multe publicatii centrale ca respectiva companie a inregistrat pierderi. ... o majorare a pretului de import cu peste 4$/MW in raport cu pretul din trimestrul 4 din 2009, datorat cresterii continue a pretului petrolului in ultimele noua luni;
Deputatii au parcurs, in mai putin de o ora, ultimele 62 de articole ale regulamentului, iar senatorii au adoptat miercuri dupa-amiaza 194 de articole. ... çn opinia lui, principala cauza pentru care Parlamentul nu a avut eficienta in ultimele doua luni au fost obstructiile Opozitiei la dezbaterea regulamentului.
Accelerarea miscarii de intarire a francului elvetian in raport cu euro si cu monedele regionale din Europa Centrala si de Est din ultimele saptamani agraveaza problemele datornicilor si ale creditorilor care au semnat contracte de imprumut avand la baza aceasta valuta.
google-analytics.com