Cautare

3226 de rezultate pentru "ultimele" (3.69 secunde)
Patru echipe - SCM Craiova (locul 14, 10 puncte), CSM Bacau (locul 13, 11 puncte), CSM Cetate Deva (locul 12, 12 puncte) si Neptun Constanta (locul 11, 14 puncte) - au emotii pe final de sezon si spera sa evite ultimele doua locuri, care inseamna retrogradarea directa in Divizia A.
Terom Iasi s-a impus in ultimele secunde Desi in weekendul trecut Florin Zamfir, finantatorul formatiei Terom Iasi, anuntase ca echipa nu se va prezenta la baraj din lipsa banilor, moldovencele au ajuns la Buzau, iar ieri au obtinut o victorie la limita, in ultimele secunde, scor 28-27, in disputa cu Rapid Bucuresti.
Trei dintre cei 5 atacanti convocati la lot sunt in forma maxima, dovada si golurile marcate in ultimele zile, ba chiar in ultimele ore in cazul lui Bogdan Stancu, care a marcat astazi pentru Ordursport in meciul cu Gaziantep.
Am tot vorbit in ultimele saptamani de mult asteptata lansare a noii familii de chip-uri grafice R600 de la AMD. ... Familia R600 va avea numele comercial ATI Radeon HD 2000, la care ultimele trei cifre vor fi inlocuite in functie de gama.
Dupa demonstratiile violente din ultimele zile, tot mai multi demonstranti cer acum demisia premierului Erdogan. ... Protestele au continuat in ultimele zile.
Ponta este de parere ca aceasta perspectiva a fost cauzata de dezinteresul manifestat in ultimele doua luni de autoritatile de la Bucuresti, care au preferat espectativa in locul sprijinului acordat factorilor politici pro-europeni, catalogand acest mod de actiune drept o tradare a intereselor nationale.
Ei si-au concentrat ultimele mitinguri in state care detin cheia catre presedintie.
In Romania, rujeola a provocat 31 de decese din cele 35 inregistrate in Europa, in ultimele 12 luni (Autoare: ... De altfel, mai multe focare de rujeola au fost raportate in ultimele luni in tari din zona Europei OMS.
Peste 1.800 de noi cazuri de COVID si 54 de decese in ultimele 24 de ore. ... In ultimele 24 de ore au fost raportate 1.816 cazuri noi, dupa prelevarea a 14.502 teste:
In fapt, sintem printre ultimele locuri din tara ramase nevizitate de potentiali investitori. Romania este una din ultimele tari din Europa care ramasese fara investitori. ... Capitalul european si american da navala pentru a ocupa una din ultimele piete ramase libere din apropiata constructie europeana.
Armata Ucrainei a raportat 75 de atacuri aeriene ale armatei ruse, in ultimele 24 de ore. In ultimele saptamani, Rusia si-a intensificat luptele in zona industrial din Donbas.
Zeci de zboruri au inregistrat intarzieri in ultimele saptamani, in special cele low cost. Multe curse au avut probleme din cauza grevelor, cum a fost cazul in ultimele zile cu cele din Italia.
Mai mult, ultimele doua decenii au consemnat esecul neproliferarii nucleare si accesul tot mai multor state la arme de distrugere in masa si la mijloace de ducere la tinta. ... Toate acestea au generat, in ultimele doua decenii, ample fluxuri migratoare, la nivel global.
Diferenta intre Basescu (33,4%) si Geoana (30,1%) a crescut usor in ultimele 2 ore de vot Traian Basescu si Mircea Geoana intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, cu 33,4%, respectiv 30,1% din voturi, in timp ce Crin Antonescu a obtinut 22,5% din optiunile votantilor, arata exit poll-ul CSOP si IRES comandat de B1 TV si de Vox News, cu datele de la inchiderea urnelor.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Important este, asa cum spuneam in ultimele zile, sa gandim pozitiv si sa nu ne pierdem speranta, in ciuda realitatilor care ne contrazic atat de brutal.
O concluzie simpla poate fi trasa din publicarea salariilor de la ministere in ultimele saptamani, si anume ca grilele de salarizare de la stat sunt construite pentru furt.
Domnule Moraru, strategia 2020 a UE a adaugat aceste cinci obiective pe care le-am citit acum, ultimele, la programul general de dezvoltare a UE, iar Romania are procente care ii revin ca tinta, care reduc decalajul intre Germania si Romania, intre Franta si Romania si ele sunt sustinute financiar, partial de Uniunea Europeana, atingerea acestor obiective.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)". ... In ultimele luni, pentru a-l convinge sa adere la UNPR, ministrul Oprea i-a asigurat mai multe beneficii primarului comunei Odoreu.
Ultimele alegeri interne de partid, desfasurate la sfarsitul saptamanii trecute, au confirmat ca in PSD legea o fac tot “baronii“, majoritatea covarsitoare a liderilor locali fiind alesi din nou la conducerile organizatiilor judetene.
Protestele de strada din ultimele zile impotriva Guvernul si presedintelui au readus pe tapet, in planul doi e adevarat, un subiect care va implica si pe dumneavoastra si pe care USL ar trebui sa-l gestioneze in mod credibil, anume increderea in politicieni.
google-analytics.com